Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....

jj...avril je super
  • JE NEJ!!!!!!!!!!!!!

AVRIL JE TA NEJLEPŠÍ JESTLI CHCEŠ O NÍ POKECAT NEBO O NĚKOM JINÉM NAPIŠ HESLO AVRIL JE SUPER
  • rockerkaavril

je prostě nej nej nej njej nej nej nej nej nejlepšííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí ííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
  • Avril je nejlepší

Avril je má nejoblíbenější zpěvačka je prostě super má užasné písničky,super stil oblékání je moc hezká a malá jako já i konzert v Praze byl bomba a moc jsem si to tam užila.Je prostě nejlepší
  • terez

zkus si vzpomenout ...musíš znát sk8tr boi...to seti taky určitě líbí ne??
  • avril

je senzacni a vsichni co si myslite ze neni tak se podivejte na sebe do zrcadla a pak se vas nazor na avril lavigne-krasavici vsech dob zmeni.páčko miska
  • Je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avril je ta nejuzasnejsí rocková zpevacka na svete.Mám vsechny jeji CD a taky plakáty.Ona je proste super!!!!!!!!!!!!A chci si obednat její kalendár na rok 2006.Kdyz vydím její oblecení v televizi tak se ho snazim vsude sehnat.Já ji proste zboznuju.!!!!!!!!!
  • Mandaríii

já z Cdčka Let go znám jen singly, ale mám ráda I´m with you a Complicated A z Under my skin se mi líbí Nobody´s home, My happy ending a Take my away ...
  • ..............................................................

fklidu spevacka jenze .................................................. .................................................. .................................................. .
  • Avril Lavigne

Lowikuju jí nadevše na Světě....je to můj milášek!!!! I love..A..V..R..I..L..!
  • ahoj lidi.....dělám takovou anketu a potřebovala bych vědět jaký 3 písničky se vám líběj z avrilinýho alba let go a z alba under my skin....tag to sem prosím napiště!!!!!dikec!!!!!!!:0)
  • Vím že se te´d na mě vrhnou všichni fanoušci Avril a budou mě chtít roztrhat ale za pokus to stojí:Podle mě je Avril hezká ale moc dobře zpívat neumí!!!Jestli jste ji někdo slyšel na živo tak mi to akorát potvrdíte!!!No nic já mizim než se na mě vrnete s vidlema...
  • Je něčím zajímavá

Je opravdu něčim zajímavá a má super písnničky ale doufam že se uplně nezmění a neestane se s ní rozmazlená malá Hvězdička a zustane pořád svá i když se už říká že je jiná ale podle mě je za´tím svá! Dík Avril že jsi SUPR
  • nejsem žádná růžová nanyna typu Shitney,a proto mám avril ráda,je to super zpěvačka má skvělý texty-co víc říct??je prostě super!!!!
  • avriiiiilka

super holcina a mooooc hezka.
  • super
  • Super holka

Avrilka je suprácká holka a ještě lepší zpěačka!
  • Avril

Avril je v pohodě :-) pěvecký talent podle mě moc nemá, ale je skvělá textařka a zajímavá osobnost! Její Cdčka se dají poslouchat a líbí se mi!! Není ani zdaleka moje nejoblíbenější zpěvačka, ale je fajn! :-)
  • sháním fotky z koncertu

jestli někdo máte fotky z koncertu-mohli byste mi je poslat na mail????předem dík.....peace
  • Web...

Koukněte na můj web ;) www.lavigne-avril.wz.cz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit