-
Avril....
Avrilka je proste sqela zpevacka a hezka holka.... Mam rad jeji pisnicky,protoze jsou proste sqely jak melodicky tak i obsahove.... je to jedna z nejlepsich holk sveta.... Zatim cau :) -
mno prostě ty no...máš složitý méno
dobře tak to beru ale avril se možná tak někdy voblíkla le nikdy nezpívala punk a myslim ž ezpěv je na ní to nejduležitější!!!jo a myslim že nosila spíš skejt voblečení!! -
Tak tu mám pár odpovědí..... 1) sem taky blondýna... 2) pochop že Av se změnila, a kdyby to nebyla punkerka tak proč teda nosila věci ve styl,,PUNK"???Mno...?????To by mně teda zajímalo.... 3)Av nemám prostě už ráda.........
-
GCla
nechci ti nic řikat ale máš pravdu v tom že avril se trochu změ nila lae myslim že to bude tim že když měla sk8tr boie tak jí bylo 17 a ted 21....jestli tu změnu vidí jenom v blond vlasech tak seš pro mě jeno zamindrákováná bruneta......avril vo sobě NIKDY neřekla že je punková!!!!!!!dokonce se jí to ani nelíbilo když jí tak někdo řikal...on abyla vždycky skejtarřka s pohodovejma songama spíš do rocku a tem cedko under my skin je podle mě docela čistej rock...mylsim že naživo si jí slyšela asi jenom z compu a to je fakt úúúúplně jiný...byla sem v červnu v praze a byl to nejúžasnější zážitek...jestli má škámoše jako seš ty tak se nedivim že ste si vo ní vymysleli anti blogy a společně jí nenášíte......jinak hilary duff je naprosto něco jinýho než av..myslim ž ekdyby neměla blnd vlasy a byla pořád stejná že jí máš pořád ráda.....ale to ste vy....,,anti blondýny'' j eto celkem k smíchu!! -
...
Tak sem tu četla vaše příspěvky....koukám že tu píšou samý TEENS.....Avril že má svůj názor???Vlastní styl????KDE TO PROBOHA ŽIJETE???Vy ste snad uplne tupy ci co...Avril jenom kopíruje......Dřív se mi líbila, ale děsně se změnila...../dřív to znamená než sem se stala PUNKERKOU/...Tohle je můj názor : ,,Já jí dřív mohla, ale jak se obarvila tak se strašně změnila...už to neni stará dobrá Avril jako třeba ze Sk8boys Nedávno sem na MTV viděla tenhle klip....bylo to vážně super....Ale co naděláme?Časy se měni a ze skejtačky(rockery, punkrockerky...) se pomalu ale jistě stává POP PRINCESS podobně jako Britney Spears či Hillary Duff...Ale můžeme jen doufat že Avril se (až se dá na ten pop) z POP PRINCESS nestane zase punkrokerka jako Hillary Duff(i když Hillary si na to hraje jen pro to aby se Joelovi líbila víc..a aby si ho udržela).No co....budem doufat že Avril Lavigne brzy zanikne aby(ch) sme nemusel(a)y poslouchat ten její pištivej zpěv(Slyšela sem jí zpívat LIVE)!!!Když sem se tak ptala řady lidí tak ty jí taky začaly nesnášet...Je to už proste tak!!Budeme si muset zvyknou říkat si AVRIL LAVIGNE POPOVÁ PRINZEZNA!!!" toť můj názor jinak se koukněte dřebas na http://www.blog.lide.cz/Anti.Avril nebo na http://www.blog.lide.cz/Anti.blondyny .....páčko. -
Awrilka Moja*
Mam moc rada Awril sem na ni pisna a mam rada jeji zpew...mooooc! -
:-)
Avril MOOC fandím! Nádherně zpívá, má krásnej hlas super cool styl, je pohodářka a říká, co si myslí! Trochu mě mrzí, že je teď na blond, ale je to prej kvůli roli Courtney Love, kterou hraje, takže pohoda.:-) -
Avril
Avril je správně jeblá holka jako já a to se mi naní líbí. Jestli má s ní někdo problém, tak ať jde do piči... :-) Přeji hezký den.. Ginger.hj* -
Jo? Tak to ti fandim.
-
Avril jseš super chci bejt jako ty zpěvačkou a skejťařkou
-
Avril Lavignee a já Lenka
miluju Avril -
Avril je fakt super!!!! Jsem ráda že mám její cédéčka protože má fakt úplně super písničky. Všechny se mě šíleně líbí. Teď si nemyslete že jsem nějaká její fanynka protože já fakt nejsem :-) ale fakt hrozně moc se mi líbí její písničky. U těch se dá dělat úplně všechno. Odreagovat se učit se psát slohovky přemejšlet o důležitých věcech:-) a třeba i usínat. A jestli mě někdo nevěří tak ať to zkusí!!!
-
Avril je nejpohodovejsi zenska pod sluncem!!!
-
...
Mno Avril je baba, o tom žádná. Ale ty texty sou fakt úděsný, např. Skaterboy.... Dyť to je jak pro třináctiletý děti.... Nebo ať si nehraje aspoň na punkerku.... -
avrííííííííííííííííííííííííílllll
ahojky lidi mám moc foteček tak kdo chce nějaké fotky tak at mi pošle e-mail na vybiralova8@seznam.cz určitě vám pošlu mám jejich fotek asi 179a ještě víc tak kdo chce tak at napíše budu čekat tak čekámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm -
anna
je to všechno....děkujuuuu -
Avril Je nejúžasnákovatější na světě
Z Avrilčinich alb mam nejradši písničky Complicated, Sk8er Boi, Naked. Take My Away, My Happy Ending, Fall To Pieces. Jěště něco? -
anketa
ještě jednou připomínám....prosím lidičky kdo má obě 2 avrilinina ceda at mi sem prosím vypísne jaký 3 písničky semu z každýho líběj nejvííííc....moc děkujuuuuuuuu:0) -
Sk8er Girl
Ahojky vsichni co zboznujete Avril jako já!Chtela bych nekoho poprosit,jestli nevi kde se dá na netu stáhnout nebo i koupit cd Sk8er Girl i kdyz je uz starší ale já ho prostě nemůžu nikde sehnat!Moc DÍKY a napište na GiziOW@seznam.cz...zaím pa -
she´s the best!