-
Miluju Avril nade vse!!!!!!!
-
i love avril
avriiiiiiiiiiil je neeeeeeeeej a jaaaaaaaaaaaaaaaa jiiiiiiiiiiiiiiii miluuuuuuuuuuuuuuuuuuju -
Ujde to
Avril by byla docela dobrá její písničky špatné nejsou,ale když se podívám na její okousané a černě nalakované nehty na její věčnou opilost a na to nekončící zvedání prostředníčku tak to není zrovna to pravé ořechové avšak nikomu neberu jeho názor,že se mu Avril líbí a respektuji ho,ale mě osobně se mnohem více líbí Britney Spears nebo Jamie Lynn Spears tak čau a mějte se -
avríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííl
avrilka je nejlepší a její písnička SK8 BOI přesně sedí na mýho idola Tomáše... je taky SK8 BOI!!! -
AVRIL IS THE BEST!!!!!!!!!
-
benjian
mno myslim že říct o někom koho neznáš že si na něco hraje je dost troufalí!a mysli že avril je jedna z mála co si opravdu na nic nehrajou...nepřekvapilo by mě kdybys tohle řek o nějakej popovejch zpěvačkách.....ale stejně s myslim že skoro nikdo si na nic nehraje!třeba britney je taková jaká je!je to prostě popina a chová se tak jaká je....prostě je taková .....to samí avril a mnoho dalších.... -
kuk
Koukam ze sem davate hezky prispevky.....No Avril je hustá,dobrá a umí zpívat. -
Ahoj Avril, Chtěla bych tě poprosit o jednu maličkost: NECH MI DERYCKA!!! Předem děkuji. :o)))
-
hhgfzdhk
ahojky avrilko maš super pisnicky a rad bych te videl ve vlastnich ocích !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo obcanskem judu!pa tvuj fanda Frantik -
avrilll
avril je moje nej spěvačka líbí se mi všechny její céda :) avrilka je prostě pohodářka,má ten nejhezčí styl oblečení a no je prostě súúúúúúúúúúúúúúúúúúpppppppppppppppéééééééééééééééé éééérrrrrrrrrr:) -
GClla
Avril je prad stejna...Je porad supr jak byla driv....to jen ty ses zmenila...A co ked je obarvena na blond ...vubec se nezmenila...Naopak je jete lepi ne byvala driv.... :) MA vlastni styl ,proto lebo nebude poslochat tvoje nazory e blond neni dobra .. :( -
jsi tak blba?myslis ze avril umi cesky?tak co ji to tu pises at ti odepisuje?
-
Avril je nejlepší
-
ahoj avril
jsi skvěla a máš prachy tak prosim tě odepisuj na vzkazy které ti posíláme moc děkuji ahoj a měj se dobře -
mám 195 foteček avrilky takže kdo chce tak at napíše určitě mu je pošlu jo e e-mail je vybiralova8@seznam.cz
-
http://avrilkalavigne.websnadno.cz
-
Avril Lavigne
Komu se moooc líbí Avril Lavigne tak ten je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
avriiil má zejtra narozky!!!kéž bych jí mohla osobně popřát!!:( je nejlepší a to bez konkurenčně!
-
jupíííííííííííííííííííííííííí avrííííííííílllllllllllll
-
Avril
Avrilka je proste nejlepsi....A ne????