Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju Avril nade vse!!!!!!!
  • i love avril

avriiiiiiiiiiil je neeeeeeeeej a jaaaaaaaaaaaaaaaa jiiiiiiiiiiiiiiii miluuuuuuuuuuuuuuuuuuju
  • Ujde to

Avril by byla docela dobrá její písničky špatné nejsou,ale když se podívám na její okousané a černě nalakované nehty na její věčnou opilost a na to nekončící zvedání prostředníčku tak to není zrovna to pravé ořechové avšak nikomu neberu jeho názor,že se mu Avril líbí a respektuji ho,ale mě osobně se mnohem více líbí Britney Spears nebo Jamie Lynn Spears tak čau a mějte se
  • avríííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííl

avrilka je nejlepší a její písnička SK8 BOI přesně sedí na mýho idola Tomáše... je taky SK8 BOI!!!
  • AVRIL IS THE BEST!!!!!!!!!
  • benjian

mno myslim že říct o někom koho neznáš že si na něco hraje je dost troufalí!a mysli že avril je jedna z mála co si opravdu na nic nehrajou...nepřekvapilo by mě kdybys tohle řek o nějakej popovejch zpěvačkách.....ale stejně s myslim že skoro nikdo si na nic nehraje!třeba britney je taková jaká je!je to prostě popina a chová se tak jaká je....prostě je taková .....to samí avril a mnoho dalších....
  • kuk

Koukam ze sem davate hezky prispevky.....No Avril je hustá,dobrá a umí zpívat.
  • Ahoj Avril, Chtěla bych tě poprosit o jednu maličkost: NECH MI DERYCKA!!! Předem děkuji. :o)))
  • hhgfzdhk

ahojky avrilko maš super pisnicky a rad bych te videl ve vlastnich ocích !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo obcanskem judu!pa tvuj fanda Frantik
  • avrilll

avril je moje nej spěvačka líbí se mi všechny její céda :) avrilka je prostě pohodářka,má ten nejhezčí styl oblečení a no je prostě súúúúúúúúúúúúúúúúúúpppppppppppppppéééééééééééééééé éééérrrrrrrrrr:)
  • GClla

Avril je prad stejna...Je porad supr jak byla driv....to jen ty ses zmenila...A co ked je obarvena na blond ...vubec se nezmenila...Naopak je ješte lepši než byvala driv.... :) MA vlastni styl ,proto lebo nebude poslochat tvoje nazory že blond neni dobra .. :(
  • jsi tak blba?myslis ze avril umi cesky?tak co ji to tu pises at ti odepisuje?
  • Avril je nejlepší
  • ahoj avril

jsi skvěla a máš prachy tak prosim tě odepisuj na vzkazy které ti posíláme moc děkuji ahoj a měj se dobře
  • mám 195 foteček avrilky takže kdo chce tak at napíše určitě mu je pošlu jo e e-mail je vybiralova8@seznam.cz
  • http://avrilkalavigne.websnadno.cz
  • Avril Lavigne

Komu se moooc líbí Avril Lavigne tak ten je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • avriiil má zejtra narozky!!!kéž bych jí mohla osobně popřát!!:( je nejlepší a to bez konkurenčně!
  • jupíííííííííííííííííííííííííí avrííííííííílllllllllllll
  • Avril

Avrilka je proste nejlepsi....A ne????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit