-
Avril je fakt super,poslouchám ji každej den..prostě jednička:)
-
KONCERT
Prober se,ta už ho dávno měla.Bylo to v Praze v Sazka Areně od 8h 3.6.2005!!! -
je nejlepší!!!! nevíte kdy má koncert???
-
JE SUPER HOLKA
-
Pro anti-fanoušky Kelly
Osobně si myslím,že je Avril lepší než Kelly(Clarkson.Avril zpívá nádherně,i na živo!Avril si sama skládá hudbu i texty.Zato Kelly neumí nic jinýho,než pak jen odkdáknout písničku!!!! -
AVRILKA je KING!!!
-
I.love.Avril.!!!
Avril je ten nej,nej,nej človíček!!!Jestli chcete nějaký supr fotky, napište mi do schránky a já vám ráda nějaký pošlu!!!!!(těch obrázků mám min.200:-O) -
Avril je kiiingg!
-
Avrilka je dobrá,nevim proč jí furt někdo musí krytyzovat! Jaký by vám to bylo !!!!!!!!!!!!!!
-
teenies boppers jak ***
Avrilissskaaaa je neeeeej.. to je vsechno co sem se tu docetla a jeste je to lez. Smutne -
Avril je super a nema chybu!!!!!!!a komu se nelibi at si prdel polibi protoze to je velka frajerka na kterouNIKDO nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!miluju Avril!!!!!!!!
-
vzkaz
zdar lidi Avril je super!!!!!!!!! -
I Love Avril
Je Najlepsia -
LÍBÍ SE MI MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
-
avrilka je super človíček
-
Avril
máte taky rádi Avril????napiš mi a dozvíš se VÍÍÍÍÍÍC -
koukněte se na www.blog.lide.cz/ajinka.mandarinka789 můůůůj
-
koukněte se na www.avrilkalavigne websnadno.cz a komu se to bude líbit tak at mi napíše na vybiralova8@seznam.cz
-
avril je nej nej nej.............:-)
-
i love avril
AHOJKY LIDI MÁM PRO VÁS NWE NOVINKU celých 3měsíců sem hledala avrilyny fotky tak kdo chce nejaký poslat tak jo mám jich 187 tak ráda se i seznámím s nějakou avrilkou :-) jinak mám i fotky z koncertů tak kdyby nekdo chtel mějte se klásne páško avrilka