Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ANKETA *8* : Kto pozna nejaky supeer fan club Avril Lavigne??? Hm, nejake napady? *7* *5* *5* *5* *1* *15*
  • avri llavigneová

lidi máte rádi avril?a chcete víc fotek než je na osobnosti.cz?tak klinki na http://a-lavigne.websnadno.cz *5*
  • Avril je fakt moc super zpěvačka a její koncert yl skvělej a ten kdo ji nemá rád tak co dělá na diskusi o avril *1* *1* *3* *3* *3*
  • jojojo

Avril jsi ta nejlepší zpěvačka jakou jsem kdy slyšela...konečně někdo není jako Britney Spears...mám tě ráda
  • Jsi skvěla Avril!!!

Mám tě ráda už od malička!Líbí se mi jak se oblekas...........hadherne zpivas....
  • punk

kopni britney spermijovou do hlavi pošli ji někam tak pa miluju tě *5* pop *13* *16* *14* *14* *1*
  • *5* miluju te a at ti vide s dereckem pa *14*
  • baby

měj se nej jak mužeš *14*
  • nejlepší Avrilka

Avril je fakt suprr a její koncert byl ještě lepší a ten kdo jí nadává tak toho fakt nechápu jo a ta kráva Brytney je fakt děsná nevim na co si hraje Brytney je prostě KRÁVA ale ta moje Avrilka je nej nej nej na ceeeeellllyyyymmmmm světě tak ahojky *4* *5* *5*
  • trapaaaas! AVril Lavigne.. proč si hraje na punkerku říká že je opak britney spears a teďkom dělá prej někde modelku a vůůbec.. má trapné texty které navíc poněkud kopíruje od jinejch kapel.. děkuji ale avril lavigne rozhodně NE! *13*
  • 157?

Je pravda že Avril měří jenom 157cm? Vlastně proč ne. *3*
  • avril je supeeeer...je prostě nej.!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • Sorry ze jsem to psala tolikrat - trochu jsem ujela *8*
  • a jestli ještě nemáš text k písničce Tomorrow zadej přesně jak pišu. tomorrow avril lavigne až se ti to otevře dej hned to první. *4*
  • nemúžu si pomoct) mám jednu fotku Avril a tam vypadá jako Buffy. AVRIL JE NEJ HOLKA NA SVĚTĚ-PRPSTĚ PUNK PRINCEZNA. PĚKNĚ TO TU ŽIJE - TO MAM RÁDA *4*
  • avril je fakt ůůůůůůůůůůůůůůůůůžasnááááááááááá *4*
  • Potřebovala bych sehnat text k písni od Avril: TOMORROW
  • je prostě skvělá!

I love her! je fakt skvělá! Mám jí ůplně nejradši! *1* *1* *1* *3*
  • JE NI FAKT JEDNO CO SI O NI KDO MYSLI ONA JE NEJ. NEJ. NEJLEPSI ZPEVACKA - EMINEM JE FAJN ALE - O PROTI AVRIL JE BRITNEI UPLNA NULA ASPON PODLE ME *13*
  • avril je v pohodě

Avril je dobrá holka má svůj styl a je super. Její cédéčka jsou skvělé chodí užasně oblíkaná a že je ted trochu divná dělá ze sebe modelku to snad zas přejde a bude zní zas ta skvěla punk holka AVRIL LAVIGNE držim jí palce je skvělá *14* *3* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit