-
Re: Re:
Trocha tolerance. Když Avril tak nesnášíš tak si to nech pro sebe. my taky nepíšeme jak jsou TH hrozný.(pokud to někdo píše fanouškům TH tak je úplně blbej). Mám super kámošku která poslouchá Metal a já přitom metal ráda nemám. Ale přesto se s ní bavím, jen se vyhybáme tématu hudby, protože víme že se neshodnem. Tak prosím nepiš tady na diskusi o Avril jak jí nesnášíš. -
Re:
fuuuj avrilina lavina bych se z ní poblila blééééé jak spívá jediný co se mi líbí od avriliny tak je....Girlfriend a Jak spívá vo tom městě Napanee nevim jak se ta písnička menuje neposlouchám jí jenom moje ségra ta má ty 2 cd s bude mít 3 blééé to se pobliju eště víc omluv mě!!!Tokio Hotel sou vo hodně lepší ty sou vlastně nejlepší!!! *14* TOKIO HOTEL *14* -
Avril Lavigne
www.avrillavigne.cz *14* nejlepsi stranka o avril... -
Je skqelá !!!! *1* *15*
-
je nej
Avril je nejlepsi zpevacka na celim svete jeji pisnicky sou proste pecka a ma supr cupr stil *3* *3* *3* -
fansite
Fan site o Avril > www.avrilweb.szm.sk *1* -
AVRILKA
Avril je neeej neeej osůbka na světě! Umí fantasticky zpívat a má supéér písničky! Už se těším na její 3.cd, který ji vynde v březnu!! *14* -
Avrilečka
Tokio Hotel fůůůůůůůůůůůůůůůůůůj za to Avril je nej ve vsem co dela i ve podepisování FUCK YOU jak sem se dozvěděl na jedněch stránkách že po svých narozkách napsala mízto podpisu FUCK YOU Moc jí miluju ve všem -
Avrilečka
Avril je nej ve vsem co dela i ve podepisování FUCK YOU jak sem se dozvěděl na jedněch stránkách že po svých narozkách napsala mízto podpisu FUCK YOU *14* -
Avrilka
Avril je nej ve vsem co dela i ve podepisování FUCK YOU jak sem se dozvěděl na jedněch stránkách že po svých narozkách napsala mízto podpisu FUCK YOU *14* -
avril je dˇábel ale je skvělá *5* *16* *16*
-
avrilka
je proste nejlepsi *14* -
Miluju jí je božská a mam její obrázky všude *14* *14*
-
Avril
Avril je ta nejlepší a nejůžasnější zpěvačka *3* -
avril
avril je nej nej nej a prostě NEJ! -
Avriiiil
Avril je nejlepšíííí!!!!!!! *14* *14* *1* *1* *3* -
je fakt dobra *4*
-
avril
jj kam se hrabe bill z tokiáků?avril je nejj..mám rádá její styl.hlavně ten rockerký..sice avril už jako rockerka nežije ale co se dá dělat *5* -
Avril
Kam se hrabe Bill z Tokiáků!!!!!!!!!!!!! *7* -
fanousek
Avril je fakt vyborná moc vyborne zpivá je prostě super!!!!! *1*