Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • superrrrrr

Avril je bombaaaaaaaa miluju jak se oblíká a její písničky jsou fakt super.. *15* *3* *1* *15* *4*
  • ahoj Avril je fakt soží mám jí moc ráda *7* *3* *1*
  • tady najdete jedině avril a spoustu fotek i forum kde se můžete zaregistrovat a stát se avriliným fans jen zadej www.a-lavigne.websnadno.cz
  • GooD spěvačka

Je super..chtěl bych její všechny cd ale nevím kde je hledat :( *9*
  • http://avrillavigneisstar.blog.cz

KOUKNĚTE SE NA MŮJ BLOG!!!JE CELEJ O AVRIL!!! *3* *1* *9*
  • Avril neni jenom nejlepší

Je hodně zpěvaček,zpěváků a skupin který jsou dobrý, hodně dobrý a někdy i nejlepší.Avril není ani jedno ani druhý ani třetí.Avril je zkrátka nejlepší z nejlepších.Pěkně zpívá a pěkně taky vypadá.I když musím uznat, že kudrnatý vlasy jí moc nesluší.ALE JE FAJN!!!! *1* *1* *3* *15* *15* *15*
  • avril is the best singer
  • ???

Avril je supeeeeeerrrr!!! *1* *3* *1* *3* *3* *15* *15* *5*
  • avril je super!!!! *3*
  • húúúúrrrrááá

Milujem jej piesne!!!! Má vkus na obliekanie!!!!!!!! Páči sa mi ako sa oblieka!!! *3* *4* *3* *1* *9* *10* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Avril si výborná speváčka!!!!! Vždy počúvam tvoje pesničky!!!! Si proste najlepšia na svete a ja mam tvojích obrázkov milion!!!! *1* *14* *8* *9* *16* *14* *13* *1*
  • No avril je docela fajne ale neumi zpivat...slysela jsem na netu pisnicky z koncertu a tam to mela strasny . Koho znam a ma ji rad tak vi ze neumi zpivat ale CD ma super,vubec to na nem nejde poznat ze neumi zpivat.Ale jinak je super ale na Kelly nema!!!! *4* *14* *3* *3* *1* *5* *4* *8* *8* *8*
  • Avril je NEJLEPŠÍ!!!!! *1*
  • avril je nejlepsí je to muj milacek protoze jezdi na skejtu stejně jako JÁÁ!!!! oblíkám se podle ní!!!mám její podpis byla jsem na jejím koncertě no prostě nemá chybu!!! *5*
  • pro mne je avril nejlepsi a vzdycky bude *5*
  • Její písničky se mi líbí, ne, že bych jí nějak poslouchala, ale má hezký písničky, ale přestala jsem jí mít ráda proto, že vždycky hrozně kritizovala styl Brit a podobně a najednou...se nechá obarvit na blond a nosí šatičky, který tak hrozně kritizovala. to o ní svědčí nemá svůj styl a proto se mi nelíbí *4* je to můj názor
  • avril je best je to nej zpevacka,ale barbinovskej styl je fakt desnej a k ni se nehodi.hele nemate mp3 od avril knocking..........poslete mi ji pls na icg 333349479 a muzeme pokecet *5* *15*
  • Avril je ta nejlepší zpěvačka, kterou znám!! Mám jí moc ráda ale myslím si že se k ní nehodí styl barbie!!! Je super!!!! *14*
  • Avril

Avril je super!!!! *3* *15*
  • ........................

Avrilka je fakty super !!!!!! *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit