-
AVRIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jÁ jí prostě MILUJU!!! *14* *14* *15* *3* -
avrilje nejlepsi *3*
-
AVRIL
je ta nej nej nej nejlepší STAR na celym světě!!!!! a kdo jí nemá rád je ten nej nej nej nej nejhorší na světě!!!!!! Prostě AVRIL!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* *4* *15* -
Je fakt super!
Avril se mi líbi už od 3 let jsem asi jají největší fanda co může být na světě! *14* *3* *5* -
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avril je dobrá zpěvačka(ale ne na živo).Nelíbí se mi ale ty blonďatý vlasy...To už si je rovnou mohla přebarvit na růžovo!Působí strašně nesimpaticky... -
a
avril is big bitch *1* -
ZOH06
Avril zbožňuju!!! Slašela jsem, že má zpívat ne Olympijských hrách, nevíte jestli to je pravda??!?! Please odepište někdo!!! *9* *1* *14* -
Skinbaby
TY TAKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já mám za Avril od malicka nej...spěvačku a chci být jako ona!!!Mám všude jeji plakáty!!!ám ji radši než rodiče!!! *14* *14* -
Avril je nej.!
Sháním všechno o Avril tak mi pošlete na můj e-mail vše co máte díííííííííík!Můj e-mail je makinach@seznam.cz *5* *9* -
Avril Lavigne WEB
www.avrilweb.szm.sk *1* -
Avril je VELKA frajerka protoze si na nic nehraje ma svuj styl kterej nikdo neumi napodobit je proste nejlepsi!!!!!a komu se nelibi at si prdel polibi *13* *13* *13*
-
Avril!!
Já sháním vše o Avril!!POmozte nějakými HTML.nebo něčím,fotkou,obrázkem,HTML,životopisem,kontaktem,p rostě vším!!Moc vám děkuji.Za odměnu vám nabídnu vše o jakékoliv zpěvačce nebo zpěvákovi.Tak pišta!!Pište!!Na můj e-mail.kucina.d@seznam.cz Tak čauík!! *3* *3* *3* *3* *3* *1* *3* *3* *7* *7* -
Avril je ta nejlepší zpěvačka kterou znám *3*
-
HLASUJTE PRO AVRIL!!!!!
A nezapomente hlasovat do Bravo,at nám Avrilka vyhraje zlatyho Ottu v kategorii zpěvaček!!!!DÍKY MOOOC ZA HLAS PRO AVRILKU!!!jÁ SAMA PRO NI TAKY HLASUJU!!! -
Avrilllll:)ú:)
tak tato holka je supr !!!!!!!!!!!!!! -
hele podlwe mě avril je superrrrr má gut styl a umí zpívat což se o někom nedá říct jinak jí mám v blogu protože sem jijí faninka a mám jí ráda takovou jáká je a taky ktomu stylu moc se mi líbí a taky bych takovwej chtěla míít:o)))))) tak pisněte ti co máte rádi avril budu čekat:o)))))))
-
avrilka je super
ahojik, chtěla bych tu napsat jen pár řádek o týhle absolutně nejlepší zpěvačce na světě. 1.je uplně super pohodářka 2. má svůj styl a 3. není nafintěná umělá barbie. To je asi všechno.Zdravim všechny její fandy a páčko:-) -
SUPER PÍSNIČKY ANEB NA VZHLEDU (NE)ZÁLEŽÍ
Mě je jedno,jestli bude mít Avril třeba modrý háro a bude identický dvojče s Britney,ale důležitý je,že má supr písničky a ví,o čem zpívá :o) Ten koncert byl absoluto supr! Kdo tam byl,ať se PLS ozve na mejla :o) -
sladká Avril
Nejlepší je jak pomlouvala Britney Spears jaká ja to blbá blondýna a jak se oblíká a přitom se pomalu stává jako ona i v oblečení,chování,vlasech kdo nevěří at se koukne do galerie(nej fotka je ta s kytičkou)