Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je jednička. Umí nádherně zpívat. Jenom mě mrzí že jsem se nedostala na její koncert.
  • Avril jsem měl rád hned když jsem jí poprvé slyšel,všechny písničky jsou hrozně chytlavý,prostě moje nejlepší zpěvačka
  • Avril

Chtěla bych být tak hezká jako ona.......
  • Tery Haspek

AVRILINA HVĚZDA NENÍ ŽIDOVSKÁ!!!JE JEJÍ....ŽIDOVSKÁ MÁ S TOU JEJÍ SPOLEČNÁ JENOM TO ŽE JE TAKY PĚTICÍPÁ....JINAK VYPADÁ ÚPLNĚ JINAK !!!!!!!!!!A MYSLIM ŽE AVRIL JE KANADANKO-FRANCOUZKA A NE ŽIDKAAA
  • avril

avril je nejlepší I love avril jmeno avril ramora lavigne barva vlasu blond oblíbené jídlo pica s olivami jako malá se bála duchů bude si brát zpěváka deryka whibnyho (25) má psa Sama už od deseti let je vegetariánka nesnáší britny spears oblíbené barvy černá a červená má jedno tetování židovskou hvězdu na levé ruce dole na zápěstí její rodiče jsou židi jejich jména jsou Joody a John ráda jezdí na skejtu jako dítě zpívala v kostelním zboru je blázen do nakupování vhs a dvd tak to je ááááááávvvvvvvvrrrrrrrrriiiiiiiiillll ahoj tery (avrilka)
  • Miluju Avril!
  • Když se někomu Avrilka nelíbí, tak ať sem ani neleze! Trapky trapný... Ale jinak Av je skvělá a lidi co ji maj rádi určitě taky. Rozumněla bych si s váma. Papinky
  • Nej rockerce

You are BEST from all singles!!!!!!! :)))
  • AVRRRIIIIIIILLLLLLLLLLLL

AVRIL JE NEJLEPSI ZPEVACKA NA CVETE.PROPASLA SEM JEJI KONZERT A JE MI TO LITO:-( AVRIL MILUJU TEEEEEE ALE NEJSEM LEYBA PAPICEK VERCA 11
  • od čeho byla asi v červnu praha???hmm??
  • :)

Avril je hoooodně mooooc good!!!!
  • Miluju tě Avril...

Miluju tě Avrilinko moccc,škoda že jsi z Kanady...a že se vdáváš...mám od tebe všechny alba moccc obrázků!a strášně rád tě poslouchám škoda že jsem nebyl na žádném tvým koncertě protože nemám přístup ale kdybys dojela sem do Kyjova okr.Hodonín Jihomoravský kraj česká republika!tak bych byl nejštastnější člověk na tomto blbým světě!prosííííím jsem tvůj největší fanda!!!!!!!David Hašpica!!!!!!!!!!!!!
  • skate princess:mělo by někdy na jaře...ale myslim že to bude ještě dýl...páč av si chce dát voraz!
  • Avril je supr čupr spešl.
  • nevite kdy avril vyjde nove cd?dik
  • klárka

FŮŮŮŮŮJ modelka!!!!nechutně vyzáblí plastický těla a hranná sympatičnost!!!di s tim někam a nechod s tim na avrilku!!
  • já jsem modelka

já jsem modelka
  • Avril is super
  • Avrilku vážně miluju!
  • Avril is very nice girl very nice

Jed avril

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit