-
Avril
Chceš vidět ještě hezčí Avril??
tak se mrkni na http://s5.bitefight.cz/c.php?uid=31 590 -
Avriiiiiiiiil
Avrilka je nejlepší zpěvačka co znám ,je i dobrá herečka a vůbec mi nevadí že se změnila stejně ji mám pořád ráda a ani se to nezmění.Avril 4ever:-)) *4* *1* *4* -
Avril Lavigne
Jo Avril už neni co bejvala. Sice jí to pořád zpívá, to nevyvracim. Ale na začátku to bylo samý, jak neni modelka a žádná barbie jako Britney a takový a ted se prohání po molu, jak kdyby se tam narodila. Růžovej melírek taky určitě neni pro barbie že?:D A ten přebal novýho cedka taky neni zrovna punk/rockovej...Ted sem dokonce slyšela, že už má i vlastní parfém. No dyk "žádná barbína" žjo? *16* -
Avrilka!!
Avie je nejlepší zpěvačka, nový CD je bestovýýý!!!!! Prostě Avie forever!!!!!!! *3* -
Avril je good
Avril je HUSTÁ a mám jí strašně ráda je to Rockerka a punkerka jako já takže: *14* *14* a Sharika nebo Britney kam se na ní hrabou *13* *9* *16* *8* *5* *4* *5* *14* -
Re: ad
jj to máš pravdu *1* *1* -
ad
Je to kocicka ou good good girls *3* -
Re: Re: AUTOGRAMY!
ne ale chtela bych *4* -
Re: AUTOGRAMY!
mam zajem o autogramy *14* *14* *4* *4* *14* *3* -
avril
mohl by mi nekdo napstar jeji web pls -
Avril je angel
avril je prostě boží !!!!!!!!!!! je super !! je úžasná !!!!!!!! je skvělá !!!!!!!!!mám ji strašíííínky ráda !!!!!!!!!!!! umí báječně zpívat !!!!!! j prostě angel *4* :-) -
Re: Re:
Hele,řeknu takhle.Chápu že je demokracie.Ale neměla bys lidem kecat do jejich v kusu!Mě se od Tokia líbí ta...jak tam Tom stojí na zdi,a jinak nic! Ty kluci nejsou hezký.Mě se Avril líbila a líbí pořád hooodně *5* *4* Takže žádný pomluvy nebo Avrilka udělá fuck of *4* -
Re: AUTOGRAMY!
To je super takže máš Beyonce,nebo Avril,? *3* -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
Ramazzotti is the best !!!
Plně souhlasím Eros je velký Capo Mafioso !!! -
.....
Jezis,co se to avril stalo s tema vlasama, a s jejim chovanim. To ju nekdo musi urcite vidirat,tohle prece nemuze delat dobrovolne! *9* -
SUPER
Avril je SUPER!!! *14* -
Re: Avril Lavigne
Díky, hned se du mrknout *3* -
Ramazzotti je extratřída!!!
Avril není špatná ale na Erose se zatím nechitá!!! -
Re:
Nejspíš si slyšela nějakou písničku z jejích starších koncertů. Tam opravdu zpívá falešně ale teď už se naučila zpívat naživo.Teda Alespoň myslím.