-
blogis o avrilce
hele lidule ted mě poslouchejte!)
jukněte se na tuto stránku www.avrilkamarki.blog.cz
a můžete i tady www.margarberka.blog.cz *1* *1* *3* *14* *7* *4* *14* *3* *3* *5* *4* *15* -
I ♥ AVRIL
avril je super. ale jak si vzala derycka vázne to s ní.už je taková jinná! *9* ale i tak je super *4* -
when you're gone
na tyhle strance www.splatt.xf.cz najdete videoklip avril lavigne - when you're gone + CZ titulky ......
stahujte :) *3* -
lol♥♥
lol..♥♥...Avril is the best on the world!!!!♥♥I love her!!!...♥♥♥♥♥lol-lol- -
LoWujU MociNky Avii
AhUjíx LiDiššky,
@Si j@ko WšiChNi z WáS, Se Mi mosSs LíBí Aw q;cP Mám RáD@ Její sTyLlíÍíQ, JeJí SoNgy Mi vŽdyCky DoD@j To, Co pRáVě PoTřřeBuJu & poDrŽej mĚ n@ NoHáCh. KdYž ViDim NákEj čLáNeQ @bouT Aw, hNeD Si čaSsáQ kOuPim, T@kžE ZnáM DoCeL@ i HeR PoW@Hu, kTeRá Se DosT PoDoBá Mý. *4* DoM@ MáM @lL 3 HeR CeDk@, kTeRý SoU PodLe Mě mosS suP@ *4* To 3. aLbíČko Je PoDLe Mě FuCkt The Best Damn Thing !!!♥♥♥!!!
SoO, MějTe Se kRásNě & můŽeTe Mi PísNouT N@ M@jLíQ: RockAvie@email.cz Bo ICQ:430-600-783 (RockAvie), My bLoooOooOOOooooogísSseQ: RockAvie.blog.cz
W@še RockAvie -
:)
Eliška: jestli chces upe ty stejne hadřiky jako ona zajdi si na www.avrillavigne.com a tam sije muzes objednat z ameriky!! ale bude to asi celkem drahe, ale nwm, ale kukni se tam!!:) *3* -
Fanlisting
Pokial mate zaujem zaregistrujte sa do prveho slovenskeho fan clubu Avril Lavigne.
Klikni sem> http://www.avrilweb.szm.sk/fanlisti ng.htm
*3* -
Oblečení
Ahoj:) hroozně se mi libi styl Avril a moc rada bych si koupila neaky podobný hadříky... ale neak se mi nedaří je sehnat:(... newíte pls někdo kde by jsem mohla něco takového sehnat.....díky moc ÉLIŠKA :) *9* -
Re: :-)
Musís se stát členem fanklubu avril a jdes do galerie avril a tam máš uplně dole že tam můžeš dát fotku svoji!!!!tak at se ti to povede pápá *4* -
:-)
nazdar lidi potřebovala bych menši pomoc mam par novych fotek avril a rada bych je sem dala, ale nak nwm jak!!diiky moc za kazdou radu!!:-) *1* *3* -
jednoduše řečeno
!!!!!THE BEST!!!!! -
Avrilka ;*
Podívejte .. každej má svůj názor , ále já osobně si myslím že je úžasná ... víte , mám jí ráda už 5 let .. ta její změna mě moc nevoní , ale co .. mám jí ráda takovou jaká je .. AVRIL LAVIGNE IS THE BEST EVER AND FOREVER .. SHE IS THE PERFECT *3* -
zpev
marki:jde videt,ze zpevu moc nerozumis.nezazlivam ti to,jsi laik.ja ale studuju na konzervatoři,zpěv sice neni muj hlavní obor,ale znam spoustu zpevaku a zpevacek,kteri umi zpivat na koncertech ciste (kdyby ne,vyrazi je ze skoly).takze tvrdit,ze "nakoncertě naživo to logicky ujede každemu",je argument docela od veci. -
NEJ zpěvačka
Avril ja nejlepší zpěvačka na světě!!! *14* *4* -
muj blog
www.margarberka.blog.cz
jukněte se prosím a napište komentíky co se vám líbi a co ne *14* *3* *1* *1* -
I LOVE YOU
milujutě avril si ta nejlepši spěvačka. maš vyborný hlas užas hudbu a spívaš čistě!moje fanyna byla i madonna ale tet bych tě prohlásila za lepší jak madonna. do tvé hudby se dá zaposlouchat. prý chceš mit děti, tak at ti to s deryckem víde. zatim paaaaaaaaaa *1* *1* *3* *14* *4* *14* *14* *3* *5* *4* *15* -
lhaři
jak mužeš takhle lhat moonspell. co si vubec mysliš. avril nahodou spíva čistě. vždyt ty nevíš jaka to je dřina! ja už jsem to zažila a to nelžu!!!. a kdyš si taky chytrý skus jeji pisničky zaspivat sam žarlivče. jo a nakoncertě naživo to logicky ujede každemu *16* *5* *13* *8* -
Stránky
Ahojky!Prosím podívejte se na moje stránky www.yorky-betty.estranky.cz !!! Díky!!! -
Re: Avriiiiil
dyt je to pravda! *5* -
Avriiiiil
*3* Na avril nikdo nemá...ani žádny TH *8* *13* *5*