-
Avril!
Avril je v pohodě nový cd mě nadchlo!!!je taky super že je Avril Whibley!!!!To je zpěvák mí oblíbený skupiny!!!Je good!!! *3* -
Re: ?!
JJ s tím souhlasím!!!Je prostě NEJ zpěvačka!!Je super!!! *3* -
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail -
Re: Re: ?!
nebo je bavi pomlouvat *7* *4* -
Máš pravdu nechápu proč sem lezou lidi který ji nemaj rádi když tohle je její fanklub...myslím že to dělají proto že nás fanoušky chtějí nas*at...neříkám že všichni ale určitě většina...a za druhé je nechápu, protože Avril je skvělá!!!! *15* -
Avril 4ever
Avril je prostě úžasná!! Je to moje nejoblíbenější zpěvačka! Hlavně se mi moc líbí, že některý písničky má takový rychlý, živý a energický *5* a některý naopak stráášně romantický *4* ... -
Re: avril
to mas pravdj -
avril
jseš fakt supr,nejlepší ja girlfriend. eliska. -
avril
ahoj avril napis mi prosim *4* aletakoví holce jako jsem ja asi nenapišeš co tak nic§ *4* -
Re: Avril
přesně tak...s tímto s tebou plně souhlasím...prostě se z ní stala "ta holka ze sk8er boye"... *9* -
Avril
Takže jak bych to shrnula... Avril byla (zdůrazňuj byla!!!) dobrá zpěvačka... Já osobně jsem jí hodně fandila a líbíly se mi její názory na lidi na život atd... Měla krásný písničky i klipy a neznala jsem nikoho kdo by ji nějak extra neposlouchal... Ale teď??? Strašně se změnila!!! Já vím, že změna je život a nikdo nezůstane stejný do konce života, ale změnit se v něco, se jsem dřív odsuzovala mi přijde dost divné!!! Proč bych se měla měnit v něco co údajně ,,nesnáším"??? Teď je z ní blondýna s růžovýma šatama a proužkama ve vlasech... Pravý opak toho co byla a přesná kopie toho co odsuzovala!!! Teď už tolik příznivců asi nemá (a to je vlastní zkušenost:o)) Ale tak komu se její změna líbí tak mu to neberu... Je každého věc kdo a co se komu líbí...Někdo prosatě Avril má rád a někdo ne!!! JE to na každém z nás, co si vyberem!!! *3* -
Re: Ahojííííík
*14* Avril miluji tě jseš naprosto super pls napiš mi -
*5* jo to je pravda bez vás by to tady byla pohoda *14* a ještě chci říct že miluji avrilku -
?!
ja nechapu ty lidi co nesnasej avrilku a lezou sem! *9*
Lidi kdyz ji nesnasite tak sem proste nelezte a lezte si nekam jinam!!!!Avril je proste super! *4* -
Re: Ahojííííík
Hi I'm Avril Lavigne my love is Derick and my favorit single is Girfriend and The best damn thing.Thank you! -
Ahojííííík
Ahojííííííííík Avril, jsem tvoje velká obdivovatelka a chci Ti říct,že jsi nej nej nej a že nej nej nej zpíváš atd... Jsi porstě super!!! Kdybys chtěla tak mi napiš na email nebo tak... *4* A zatím se měj pa pa pa -
:-)
Avril to je drsna borka... *15* -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDO PROSIM NA VLASTNI OCI??? *14* -
awrilka
nwm lidi pjoč se tu hádate!!! nekomu se libi tokio hotel někomu avril mno plostě každy ma jiny styl a ty co nemaj radi avril at sem nic nepišou!!! fakt nwm co furt si vo sobe myslite! vi co sem pišete ty blbosti vo avrilce!!!!!!!!! -
Re: Re: jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů
dřív byla super ale teď už ne!!! *13*