-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
porad super
Avril je proste borec.At si mysli kdo chce co chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* -
Re: změnila se
*9* jojo.. je to tak.. ale stejně jí ráda poslouchám *4* -
Re: změnila se
krávo AVRIL je nejlepší *14* *4* *14* *3* *1* *15* a ty jsi 0 a 0 a 0 *9* -
Re: Re: ???
se svým manželem *9* -
změnila se
kdysi jsem ji měla ráda,ale teď už ne. všichni včetně jí tvrdili,že je jiná než ostatní,že je to tvrdá borka,ale co se z ní teď nevyklubalo.... kdysi ji nemohly jít vidět ani tanga z podkalhot,ale teď se nechá fotit a chodí oblíkaná jako všechny ostatní viz. Britney atd... že by ji showbyznys vlezl na mozek? fakt si nemyslíte,že se změnila? já teda jo a je mi to líto *9* -
cfgjdjg
NEJLEPŠÍ JE GIRLFREND *4* *1* *14* *3* -
Re: ???
žije v kanadě
s kým nevím -
???
kde žije avril prosííím a ským?? *14* -
Avril
Avril je prostě boží o tom není pochyb *14* *14* *14* *1* -
haha
si super uplne uzasna mam te hrozne moc rada -
Re: NAROZKY
*9* zapoměla jsem na její narozky *3* tak sice pozdě ale aspon něco všechno nej a pořád takový suprový písničky -
klipy
klip avril s lil mama je supr ale lil mama se mi moc nelibi jak zpiva ale je dobra.jo a mam ve stejny den narozky jako avril a je to ma oblibena zpevacka a mam i blond vlasy a rozovy melir ha *14* *4* *3* -
NAROZKY
Avril má dneska narozeniny!! Moc jí gratuluju a přeju jí mnoho dalších uspěchů!! A at má ty the best damn birthday!!!!! Luv U AV! *3* *14* -
Re: Re: popis o avril
Tak to jseš moooooooc hodná budu ti vděčná, když mi pomužeš........ted ti napišu na e-mail o čem by to mělo asik býtjo??
*5* -
Re: popis o avril
já bych ti s radostí pomohla! jenom mi odepiš na email *4* *1* -
avril
avril je wonderful!! když jsem tyto příspěvky četla, zdálo se mi, že je každý příspěvek úplně stejný. *4* *14* *14* *3* *14* *4* *15* a posílejte mi něco na email!!!!!!!!!!! káťa *14* *4* *14* *3* *1* *1* *15* *4* *15* -
popis o avril
Já dělám popis Avril Lavigne nechtěl by mi někdo pomoct *9* -
avril
love avril *14* *14* *4* -
Avril Lavinge
Avril je dobra holka simpaticka usmevava ma krasne pisnicky treba girlfriend a tak dale. *1*