Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3*
  • porad super

Avril je proste borec.At si mysli kdo chce co chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3*
  • Re: změnila se

*9* jojo.. je to tak.. ale stejně jí ráda poslouchám *4*
  • Re: změnila se

krávo AVRIL je nejlepší *14* *4* *14* *3* *1* *15* a ty jsi 0 a 0 a 0 *9*
  • Re: Re: ???

se svým manželem *9*
  • změnila se

kdysi jsem ji měla ráda,ale teď už ne. všichni včetně jí tvrdili,že je jiná než ostatní,že je to tvrdá borka,ale co se z ní teď nevyklubalo.... kdysi ji nemohly jít vidět ani tanga z podkalhot,ale teď se nechá fotit a chodí oblíkaná jako všechny ostatní viz. Britney atd... že by ji showbyznys vlezl na mozek? fakt si nemyslíte,že se změnila? já teda jo a je mi to líto *9*
  • cfgjdjg

NEJLEPŠÍ JE GIRLFREND *4* *1* *14* *3*
  • Re: ???

žije v kanadě
    s kým nevím
  • ???

kde žije avril prosííím a ským?? *14*
  • Avril

Avril je prostě boží o tom není pochyb *14* *14* *14* *1*
  • haha

si super uplne uzasna mam te hrozne moc rada
  • Re: NAROZKY

*9* zapoměla jsem na její narozky *3* tak sice pozdě ale aspon něco všechno nej a pořád takový suprový písničky
  • klipy

klip avril s lil mama je supr ale lil mama se mi moc nelibi jak zpiva ale je dobra.jo a mam ve stejny den narozky jako avril a je to ma oblibena zpevacka a mam i blond vlasy a rozovy melir ha *14* *4* *3*
  • NAROZKY

Avril má dneska narozeniny!! Moc jí gratuluju a přeju jí mnoho dalších uspěchů!! A at má ty the best damn birthday!!!!! Luv U AV! *3* *14*
  • Re: Re: popis o avril

Tak to jseš moooooooc hodná budu ti vděčná, když mi pomužeš........ted ti napišu na e-mail o čem by to mělo asik býtjo??
    *5*
  • Re: popis o avril

já bych ti s radostí pomohla! jenom mi odepiš na email *4* *1*
  • avril

avril je wonderful!! když jsem tyto příspěvky četla, zdálo se mi, že je každý příspěvek úplně stejný. *4* *14* *14* *3* *14* *4* *15* a posílejte mi něco na email!!!!!!!!!!! káťa *14* *4* *14* *3* *1* *1* *15* *4* *15*
  • popis o avril

Já dělám popis Avril Lavigne nechtěl by mi někdo pomoct *9*
  • avril

love avril *14* *14* *4*
  • Avril Lavinge

Avril je dobra holka simpaticka usmevava ma krasne pisnicky treba girlfriend a tak dale. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit