Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů

Tak to si myslim že se nemáš čim chlubit!!! *5*
  • Re: Avril Je nej!!!

Myslíš??? *13*
  • Re: Vzpamatujte se!

Musím souhlasit!!! Avril dřív byla úplně něco jiného než je teď!!! Myslim že jí mělo rádo víc lidí než teď(vvčetně mě) !!!Vždycky byla proti barbínám a teď??? Je z ní něco na ten způsob!!! Prostě si neudržela svojí původní image a nechala se ovlivnit slávou!!! *13*
  • Avril Je nej!!!

Avril je nejlepšííííííííííííí! !!!!!!!
  • Re: Re:Avril je good

Shakira je oproti Avril uzasná ty ......... *1*
  • Re: NOVÝ WEB O AVRILCE

pochybuju!!! *5*
  • :)

na tyhle strance www.splatt.xf.cz najdete videoklip avril lavigne - when you're gone + CZ titulky ...... stahujte :)
  • Re: Re: je skvělá

HA.....HA......HA

*8* avrilll je někdy trochu divná ale je to good zpěvačka *3* *7* nevím proč ji někdo tak moc nenávidí *1* ale já ji mám ráda je hafo trhlá
  • Re: Vzpamatujte se!

*13* pleteš se
  • Vzpamatujte se!

Lidi,jste vy vůbec normální? - Jistěže ne.Dnes je většina populace zmanipulovaná komercí tak,že kdyby si kdokoli nechal udělat krásné tělo,"kukuč" namaloval se,natočil upravený klip,kde sem tam vydá nějaký zvuk(jak Jenn správně podotkl/a následně důkladně upravovaný),uvěříte,že je to úžasný/á zpěvák/čka!!!Jenže toho by bylo málo.Nejen,že Avril neumí zpívat,ona je jedna z nejfaslešnějších "hvězdiček,co kdy zazářily!".Jen si zkuste vduchu projít,CO říkala začátku své kariéry a CO říká teď.Úplně si protiřečí.V jejích začátcích jsem jí taky fandil/a,ale když se na to podívám s odstupem času,uvědomím si tu absurditu.Vždyť ona ze sebe "živě" nikdy nevydala jeden kloudný tón!Těžko říct,jestli vám to někdy došlo,ale asi ne,protože podle toho,co sem píšete,rozumíte hudbě asi jako koza náklaďáku.Vlastně je povzbuzující,že jsou stále takoví lidé jako Jenn,protože být na světě jen vy,za chvíli posloucháme z nahrávek opičí skřeky. *9*

miluju ji a její hudbu *8* ale nejsem lesba *3* skvěle se tančí při její hudbě *7* nevím jestli znám tak super človíčka jako je ona *1* jeeeeeeeee supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
  • jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůů

mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiilllllllllllluu uuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuu uuuu jjjjjjjjjííííííííííííí íííí *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • Re: je skvělá

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* vidis tak se te smeju *5*
  • je skvělá

Avril je skvělá! Výborně vypadá a nádherně zpívá. Avril is the best in the space!
  • vid

na tyhle strance www.splatt.xf.cz najdete videoklip avril lavigne - when you're gone + CZ titulky ...... stahujte :)
  • Je best ♥

♥☻♥ ♂ ♪♫ ☺ ► Je nejj ♥ *3* *3*
  • Avril♥

avril lavigneje suuper holka *1* *3*
  • Nevim,nevim =/

Mě Avril neni sympatická ani její hudba mi neni sympatická.To,že si vzala Derycka a Deryck je s ní šťastnej,tak jim to přeju.Já Avril nemusim vůbec,ale za to Deryckova skupina Sum 41 je jedna z nejlepších kapel co znám. Takže hudbu Avril můžu soudit,ale jaká je v životě to nemůžu a proto jí neodsuzuju. Jen si myslim,že si hraje na něco co neni. To je můj názor. :)
  • *11*

*14* *1* *1* *14* *4* *5* *3* *4* *15* Avril je prostě nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nikdo není lepší než AVRIL!!!!nechápu jak někdo jí může pomlouvat atd. *8* *16* *8* *8* *13* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit