Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril

Avril je nejlepší na celim světě.
    *14* *15* *3* *14*
  • Avril je super

Avril je nejlepší je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj tak čau *4*
  • Avril Lavigne

si super zboznuju te wow..... *14* *14* *4*
  • A.V. gig

je to v sazka areně,nikoli v t-mobilce...renonc,soory.
  • A.L. gig

8.7.2008 t-mobile arena,Praha
  • ♥♥♥♥

♥♥♥Avrilka=o*♥♥♥BESTOVN Í ZPĚVAČKA!!!♥♥♥NA NIC SI NEHRAJE,A PUNK K NÍ PROSTĚ PATŘÍ!!!♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* LOWINKÁÁM JÍÍÍ!!!!!!!!!4EWEER!!!!DRŽ SE AVRILKO!!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14*
  • ávríl

ahojík nevíte jestli bede mít av koncert nekde tady u nas???pííísnete mi pls na mail díkes *7* *7* *7*
  • Avri Lavigne

Avril je víc
    Je to můj nej ale nej idol *15* *15* *15* *1* *1*
  • Re: Re: Ahojííííík

zdááááááááááááár *5* *14* *9*
  • Re: Re: avril nej

Ahoj moc zbožňuju Avril..A doufám že jí někdy uvidim na živo *14* *3* *5* *1*
  • Re: avril nej

no to já taky doufám a jestli máte zájem se kouknout na muj blog tak www.slavni-atd.blog.cz
    pááá ten blog je hodně o avril ale i o jiných stars *8* *14* *14* *14* *1* *1*
  • Avril

Avril je dobrá ale Ewa Farná je taky dobrá. *4* *5* *4*
  • nejjjjj

avril je uplne good.........ma super pisnicky a uzasne zpiva.....proste dokonaly
    zjev na hudebni scene *4* *4* *4* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8*
  • Re: Re: Re: Good jako sk8er girl

Jako závidím ti (s tím koncertem). *3* Jestli někdy přijede do ČR, chtěla bych jít.. Ale abych pravdu řekla, raděj bych zažila koncert za doby Let Go. Ňáký vlnění jako v klipu Hot je docela ubohý.. *9*
  • avril

AVRIL JE PROSTE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1*
  • Hmmmm

To much Avrilka will kill you !!!!!!!!!!!!!!!!!Šílená popíková zpěvačka...ted už....ale měla jsem jí ráda ....
  • AVRILKA JE NEJ hlašte se do jejího fank-clubu PLOSIM

plspls hlašte se do fan-clubu avrilky:P víte aby byla v anketě o nej fank klub hvězdu 1. je 4.ale ona má nma to být 1. atak jí pomožte!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • nejjjjjjjjjjjj

AVRIL JEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJ NAAAAAAAAAA SVEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14* *14*
  • Re: Re: Good jako sk8er girl

To je sice pravda že se změnila poslouchám ji už od doby kdy začala zpívat no jo no prostě se vdala je to taky už ženská *1* já si myslím že i tak jak ji změnila vizáš je naše Avrilka furt v duchu stejná těším se na její koncert juj *14* už jsem aice na něm jednu byla ale to jenom za doby Let Go *1* nášup jak sviň uvidíme teďkom
  • Re: Good jako sk8er girl

Naprosto s tebou souhlasim.Avril byla lepší jako skejtačka prostě mi to na ní i víc sedí, tohle prostě neni ona, ale přesto jí mám moc ráda!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit