Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ..

awojík....mno máš pravdu....já mám avril mooooooc ráda,ale změna je život....taky to tag musíš brát...ale avril se otočila o 200stupňů... *4* *15*
  • ..

avril se mi libila vzdycky...ale chci starou avril zpatky...mela sem rada jeji pisnicky,jeji styl...ted se vsechno hodne zmenilo a vetsina jeji hudby mi nic nerika *9* coz je skoda....asi uz vazne dospela *4*
  • Koncert

Aho.kdo jedete na koncert avril do prahy tak mi pls napiste na mail:Dommulka@seznam.cz moc dik *14* *4*
  • ...

No jo..prostě Avril forever!Dúfám že vás všecky uvidím na jejím koncíku v Praze jasný? *1* *15*
  • Avril is Best

Avrilku mam nejradsi od doby kdy sem uvidela jeji song Complicated je to nejlepsi borkyne na celickym svete mam o ni blog tak se na nej podivete www.avlaviroxy281.blog.cz a pisnete dyztag nejakej komentik AVRIL 4 EVER!!! *3* *1*
  • jj

Avril je nejvetsi borec na svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nikdo na ni nema!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* *14* *15* *15*
  • avril je supáááá!!!

Avrilka je poste supaaaa!rada bych zalozila fanklub-napiste na mdoris1@seznam.cz a dozvite se vic!!!pa pa *3* *4* *15*
  • Avril is best

Avrilka je nejlepší zpěvačka na celým světě,je fakt good a doufám zhe budu moct jet na její koncert co bude v červenci v Praze *4* Avril 4ever
  • Re: avrillce

jo jasne ty jsi avril kamoicka to ti budu verit!!!!! *4* *7*
  • je super

Já mam Avril moc moc ráda. Líbí se mi jak zpívá a jak je krásná, ale její vkus, co se týká oblečení se mi moc nezamlouvá. *4* *14* *14* *14* *4*
  • avrillce

ahojky avril moc ti dekuju za ty tvoje nej casaky a taky moc dekuju za ty plakaty a autogramy.....tak se mej a moc stesti a vesele vanoce a svatky papa tvoje nej kamaradka bara
    *4* *3* *4* *5* *3*
  • Avril Lavigne

Ahoj lidičky, mě se Avril mocinky líbí a hlavně její vkus a zpíváni..... v oblečení které nosí je nádherné, a mám trochu podobné , ale podívejte se na www.stardoll.cz , je to tam supr....oblíkaj se tam zpěvačky a zpěváci , herci , herečky, miss, královny a atd....a Avril Lavigne je tam 3 *1* *1*
  • Re: Re: Koncert

no jasný se tam sejdem *1* .....to bych chtěla vidět jak bysme se tam našli *1*
  • interview

Hi Avriil, We have got do one work from my english lessons and we have do projekt with
    famous person and I choose you!! I am giving some questions for you and I
    would very happy when you answer me!!!
    Here are some questions:
    1. Do you like your job???
    2. How do you feel when you are so famous???
    3. What so you do in your free time??
    4. Are u happy now??
    5. What music do you like???
    6. What is your favourite food???
    7. When did you start your carier??¨
    8. If you go to the cinema, how often??
    9. Did u find your love??
    10. What time do you spend in your job???
    11. Have u got any ambitions to the future???
    Thank you and sorry if I have got some grammar mistakes in text:-D *3*
  • Re: Koncert

fakt??? tak to určo pudu!!!! *1*
  • Avril video v The Sims 2

Zdravim lidi, vidim že máte Avril rádi tak jestli máte rádi aj hru The Sims 2, tak se koukněte na moji stránku
    http://lenycat.ic.cz/
    a v sekci "TS2 VIDEA" je tam klip na její novou písničku HOT! Jsou tam i videa od jiných interpretů.
  • JO JO

Je to fakt skvělá zpěvačka a taky moc pěkná..

Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com
    *3* *3*
  • Koncert

Jestli chcete vidět Avril 8.7. 2008 naživo v SAZKA Areně, tak mrkněte na www.sazkaticket.cz Lístky mizej!
  • Super!

Avril je nejlepší zpěvačka a nejlepší písnička When you're gone *4*
  • avril

Avril miluju!!!!!!Zpívá super hlavně SK8t boy!!! úžasná"!!!!! Někdy to ale roztočí až tyvo...... Chci její cd ... *15* *14* *14* *10* *10* *4* *4* *3* *9* *5* *4* *4* *5* *8* *8* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit