-
Re: Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
HELE TENHLE BLOG VAM DOPORUCUJI JE TOTEN NEJ BLOG KTERY JSEM ZATIM VIDELA JE FAKT SUPER. *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: podvod
A co jako? *7* *7* *7* -
Re: Re: Super AVRIL
Ahojky ted uz mi psat nemusite uz je pozde. *3* *3* -
Re: AVRIL JE BOŽSKÁ
Ahoj posli mi nejake obrazky z koncertu pis na natalie.subrtka@sezanm.cz a dozvis se vic napis papa *3* *3* *14* -
Avril Lavigne
Ahojky lidicky chtel by nekdo obrazky avril??jestli jo tak piste na natalie.subrtka@seznam.cz *3* ja budu cekat a budu se tesit tak napiste..a mimochofem mam hrozne moc obrazku tak piste mam jicj 500 poapa *15* *8* *3* *14* -
Avrilka vždycky bude nej!!!
Avril poslouchám úplně od začátku!!!je nej!!!!!a vždycky bude!!!!!! *14* hodně prošla měnícími termíny,dřív byla myslím lepí,protože byla sama sebou,sk8ťačka,teďka se změnila to co dřív nesnášela!!!ale pořád ji mám ráda ikdyž nemám ráda a pořád budu!!!! *14* mám úplně všechno o ní co snad může existovat,300videí ztáhlých z Bearshare nebo avril-l.org cd,dvd orig,věci,oblečení a když ji poslouchám tak dlouho tak mám i skoro všechy plakáty,články,A4 z časopisů,ze zahraničních časpisů,teďka jsem ráda za kalndář z Itálie,sice je tam jen jedna Avril,kde měla hnědý vlasy,ale je to suúééér!!!!teďka si půjdu udělat tričko skoro jak má ona s tou lebkou z The best damn thing a budu ho mít jako ona!!!!se těším.a za půl roku si udělám na svojich blond vlasech růžovej melír jako má Avrilka!!!!!!!je nej lidi!!!miluju ji víc než si myslíte i víc než vy!!!!!!je pro mě anděl!!!!!!! *14* *14* a to fakt co jsem sem napsla je všechno pravda!!!!! *4* tak zatím pa!!!! -
Re: Re: Re: Avril
tak se nehadejte! *4* -
Re: skladatelka ?
To rikas jen aby te vsichni zaceli zboznovat co Avril dobre zpiva a nas nech bit kdyz se nam PROSTE LIBI!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *5* *16* *16* *10* *10* *8* *8* *13* *13* *13* -
skladatelka ?
Neni treba zboznovat zpevacku. Rozhodujici je skladatel hudby. -
Re: Re: Re: Avril v Praze
*9* *13* *4* HA HA HA HA HA HA KDO NENAVIDI AVRIL LAVIGNE NEBO ME ...KABATY TAK JE SMEJD KROME ZUZKY SKALOVI , LUKASE TRISKA,MICHALA, A TAK D. A TAKY KORNY *4* *8* *8* *5* *9* *14* *4* *10* *7* *1* *1* *3* *14* *7* *14* *4* *10* -
Re: Re: Avril v Praze
NAHODOU JA RADA POSLOUCHAM AVRIL LAVIGNE ALE TAKY RADA POSLOUCHAM KABATY A TO NEZNAMENA ZE NEMAM RADA AVRIL LAVIGNA NEBO KABATY A NEJSEM NA STRANE AVRIL LAVIGNE PROTOZESE JMENUJU AVRIL ALE PISNICKI SE MI LIBEJ ...TAK NEVIM CO SE VAM VTY HLAVE SKURVILO *9* -
Re: Super AVRIL
muj mail je lejla@seznam.cz *1* -
Re: Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
Ahoj já mám fotek Avril přes 1000¨.Jukněte se na http://lev5.blog.cz -
wew
čisky lidi moc dik. *1* *15* -
Re: Re: Avril
Avril je punk rock -
Re: Re: Avril v Praze
Ahojky lístky si můžeš sehnat na www.sazka.ticket.cz
měj se:) -
Re: Avril v Praze
Ahoj taky se chystám na Avril, bude to superní už se moc těším ahoj v červenci:) -
Re: Avril v Praze
Ahojky moc te prosim kde jsi vzala ty listky ja je nemuzu nikde sehnat.prosim napis *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Super AVRIL
Cauky lidi Avril ma koncert v brne jestli chcete vedet podrobnosti napiste mi.pa *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* -
Re: Kdo ma rad Avril lavigne ja ji zboznuji
Cauky subrtko prosim posli mi hodneeeeee moc obrazku Avril moc,moc prosim.dik *1* *14* *4* *14* *4* *15*