Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avril

je proste super a cool *3* *1* *14* *8*
  • Re: avril

do měsíce
  • Re: avrillllllll

Já ji taky moc *14* *14* *14* je moooooooooooooc dobráááááááá *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • Re: avril

Myslim že by to nemělo být dlouho,ale určitě ti neodpoví ona sama ale nějací agenti kteří jsou najmutí čistě pro tohle.
  • avril

ahoj nevíte za jak dlouho mi avril odpooví na dopis když jsem jí ho poslala dnes 28.1.2008 odpověz prosím. *7*
  • Re: To snad ne!!!

Je to její problém...ti co mají rádi Avril úplně od začátku jako třeba já tak s ní brzo přestanou mít trpělivost protože 18-tiletá Avril a dnešní Avril jsou dva odlišní lidi a já mám ráda JEN tu první holku.
  • To snad ne!!!

Avril se skamaradila s Paris Hilton!!!! *10* z toho nekouka nic dobryho. Doufam ze nezacne brat drogy a pit alkohol jako všechny kamaradky Paris (Lindsay Lohan,Britney Spears,...) *9* *9* *9*
  • avrillllllll

Avril ma 8 nebo 6 cervna koncert v Saska Arene kdo pojede ja jo. je UUUUUUUUUZASNA *14* *14* *1* *1* *15* *14* *14* *14* ja ji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • avrilka

Ahoj lidi pokud nekdo chce poslat obrazek avril tak at mi pisne na mail. *1* *14*
  • Re: Avril Lavigne

Naprosto souhlasím.dřív sem jí fandila ale ted by mohla dělat reklamu na Barbie a mělo by to větší úspěch než ted má její new vzhled!!!!!S timhle FUCK OFF Avril *4*
  • Avril Lavigne

Pekne me stve jak se totalne zmenila!Upa sem byla jeji mega fan a ted je z ni blondata barbinka co je tváří Chanel a fotí se s leskem na rty a u zrcadla a pak pri rozhovoru nadává novinářům že oni to o ní rozsirili ze je punkerka ze se sama za punkerku vubec nikdy nepovazovala,ze jeji hudba je obyčejna pop music!!!Jo ma pravdu,ale ona by to o sobe nikdy nerekla..Fakt si myslim ze kdyby ji nekdo pred peti lety rekl ze z ni stejne bude za chvili blondata chanel barbienka co dela levnej pop tak ho posle do prdele!!!!Mela sem ji rada,ale je trapna nejvic
  • AVRIL JE NEJ

*14* avril je moje nej zpěvačka a určitě i vaše je prostě jedinečná
    chtěla bych vypadat úplně jako ona je nnnnnááááádddddhhhhheeeeerrrrrnnnnnááááá *14* *14*
  • Re: Re: Avrilka je néééj!!!!

fákt!!já taky!!! *15* nechceš si psát přes e-mail??
  • jhjhj

Ahooooooooooj Avril je nej.....s Hilary Duff...a ještě s Terezkou Vitoušovou... *1* *1* *1* *14* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Avril

Jn to máte jedno, důležité je, že se nám Avril líbí ne?
  • Re: Avrilka je néééj!!!!

jj já jsem z Olomouce a máš pravdu ve všem co jsi o Avrilce napsala *4* *4* *4* Avriil 4ever
  • nojo

hele Avril je Super a nikdo ji nebude pomlouvat jako sem včera tady viděla mě to se.. jako prtže ten kdo to napsalje zase fanouškem někoho jinýho... *13*
  • ahojky

mám takový problém *9* jak semka můžu dát fotky?
    Jinak Avril je nejlepší zahraniční zpěvačka!!!!! *15* moc se mi líbí!!! *1* *14* *5* *1* *1* *3* *4* *15*
  • Avrilka je néééj!!!!

*14* Avrilka je ta nejlepší zpěvačka!!!!a vždycky bude!!!!úposlouchám ju skoro úplně vodzačátku!!!!!!!!!!!!!!Je néééj!!nikdo se jí nevyrovná!!!!!mám všechno o téhle zpěvačky,orig cd,dvd,kalendář,ztáhlý klipy,live nahrávky,koncerty z berasshare,avril-l.org,časopisy,plakáty,A4 Avril,ze zahraničí mám Avril,je néj,za chvilku si udělám úplnmě stejný triko s kostrou jak má ona a eště si udělám na svých blond vlasech růžovej pramínek *15* to víte já ju mám prostně nejradšííííí a vždycky budůůůůůů!!!!!!! *14* takovou sbírku nemá nikdo na světě možná jen pár lidi a já patřím mezi ně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Její písničky hrají od rána až do večera,každej den a nej.písnička je I can do better!!!!!!!!!!!!!!!! *1* miluju ji!!!!!!!!!!!!!!!!!a ti co ju nesnáší tak ať jdou někam ***** Avrilka je andílek!!!!!!!!!!!!P.S. je tu někdo z Olomouce??? *3*
  • =)

Tak lidičky, chci vám říct, že AVRIL je ta nejlepší zpěvačka, jaká může bejt !!! tady tu zpěvačku poslouchám už 5 let !! a že je to sakra dlouho =o) pořád někde sháním její plakáty, který ještě nemám a když si kámoška koupí kde je jenom malinká zmínka o Avril, hned mi tu stránku vytrhává, pže ví, že já ji MILUJU !!! a už se těším, až si vyrazim na jeji koncert, kterej je 8.7. tak doufám, že tam taky vyrazíte a budeme všichni zpívat tak nahlas, že to bude slyšet až někam mimo Prahu =D to je asi všechno, co sem vám chtěla říct, mám vás ráda, kterří posloucháte Avrilku !! papapa *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit