-
Re: to jsem ja hvezda
ty nejsi AVRIL!!!!ona by napsala anglicky!!!
*5* -
ahojky
ahojky mate nekdoplagáty avril *3* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *14* ozvete se -
Re: Plakáty s Avrilkou
Ahoj kdyztak napiš na můj meil a domluvíme se třeba na výměně tech plakátu s Avril j,napíšu ti ty ktere mám 2x .Můj meil:Ally.Cat123@seznam.cz -
Plakáty s Avrilkou
Ahojuliny,máte nějake plakáty s Avril na výmněnu za jiné s Avril??Vymněním všechno od informací po obrázky a plakáty s Avril... *5* *16* *5* -
avrilka je boží
avril je k nakousnutí co???? nemislíte ja teda jo jsem její velkéééééééééééééjjjjj !!!!!fanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
jo mose kamoška se přidala na www.punk-avrilka.blog.cz a říka ze fanklub je tam super ze vam posílaj hromadu fotek avril a derycka ja se taky přidám přidejte se taky je to prej zadara a je dene 5 fotek avril to mate za rok:::hmmm 1 825 fotek zadara krutí .... ja se du přidat zatim *8* přidejte se taky !!!.... *4* -
ty avril jo a že mluvíš česky (napadní a dost) *15* *15* *15* *13* *13* *13* -
odkdy má avril mail terinka10.terinka a mluví plynule česky?? *7* -
Re: Re: Jak se Avril dostane na lepší místo:D
Já bych taky chtela hlasnout pro Avrilku na osobnostech,tak kdew můžu hlasovat?? -
je neeejj
no jo, AVRIL je prostě nejjjjjj *14* *14* *3* -
myslíte si ze je avril punk???
*7* je avril punk ja četla ze avril řikala že neni punk tak v tom mam zmatek a co vy??? *7* *7* *15* -
Re: Avril a těhotná? kdo wí....
ahojky všichni nevim jestli je avril tehotna ale za 9 mesícu se to dozvíme tak vidrzte jo koukne te se na www.punk-avrilka.blog.cz a přidejte komentař mužete se přidat do fanklubu avril ja mam tam i info o tom jejim konzerte kdy bude za kolik penez a tak tak se mrknete!!! prosim *1* dík -
Re: Jak se Avril dostane na lepší místo:D
A myslím ze na fanoušcích nezáleží protože ten na 1.míste má min než Avril a je na 1. -
Jak se Avril dostane na lepší místo:D
Ahoj lidi,Avril nám na osobnostech klesla na 5.místo:-(,tak nevíte jak se to dá udelat aby byla třeba na 3. na 2. nebo na 1.?Protože já mám kamošku a ta se porad vychloubá ze Hilary Duff už je na druhym atd...a to mě pekne s... *16* PLS napište jak by se mohla dostat Avril na lepší místo *1* *4* *4* *3* *3* -
jo ja bych šla. *4* -
Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....
ty jedš taky na koncert ja taky a dyžtag si kup jestli ho teda nemááš bravo girl zas je tam avrilka *15* a prej se teší do prahy -
prostě nej
avril mam od tebe všechny cd jsi prostě nej. *4* *4* *15* *8* -
je teda těhotná??
Ahoj.Nevíte někdo jak je to s tím že je Avril těhotná??? *14* -
to jsem ja hvezda
ja jsem avril lavinge co holky dete na muj E-mail *14* -
:...:
achooy wšiczi...thaaky mááthe rádi Awvril ...yáá moczka *14* -
hezky
ahojky co delate *14* *14* *14*