-
kiki
je doopravy těhotna?? pls odpovezte mi! pls pls *3* *14* *13* *15* -
Re: Re: Re: Jak se Avril dostane na lepší místo:D
sjistila jsem ze avril se bavi s brithney spears a pomaha ji v krizi.jo taky jsem sjistila ze avril je fakt tehotna.ale stejne je fajn korat me stve ze sz neni te drsna skejtacka a ze je blond.cusik domca *14* *5* -
Adriana
hele je avril těhotná nebo není,jako to nechápu jestli ano nebo ne...!!!!tak se ozvěte na icq 221 752 117 *9* *3* -
Re: Avril je těhotná
but v pohoi neni těhotná..prý to kupovala pro kámoše.. *4* -
Re: Avril je těhotná
a kde sto cetla *9* -
Avril je těhotná
Hey lidičky!!!!Avrilka je fakt těhotná!!!!vyděla jsem fotky a četla jsem si že si koupila několik oblečků,dudlík a plínky!!!ach jo!!!!přeju jí to,ale zklamalo mě to že asi zruší tady ten koncert v Praze na který sem se úplně nejvíc těšila!!! *9* -
Re: je teda těhotná??
Já si nemyslím že je těhotná, založiila jsem na oficiálkách téma a všichni píšou že nejni, navíc její turné - neruší se !!ZATÍM!! a těhotná tam určitě nepojede, podle mě je to drb, navíc takovýhle zprávy se už objevili v 2006 takže já myslim že to bude zas nějaký blbost, víte o kolika celebritách se píše že sou těhotný a nakonec je to vždycky jen hovadina ;) *15* *9* -
Re: Re: Re: je teda těhotná??
Ivet : mohla bys mi tu fotku poslat ??
jestli jo tak danke, pretoža tomu neverim *3* *14* *16* *8* -
Ano takyjsem o otm slyšelaaa *10* -
Domčulikasenka♥♠↓→Avrilka9 *-*-*♠♠
*14* Já mám o avril blog je tam všeeeecko *14* Jukněe a dejte komnetář a tady stranka www.avrilka9.blog.cz ja mám plakaty alevšude po stěnáách *14* Obrázku mám plnou várku a tapety moc ne *1* Když tak pisněte na icg 425-066-105
*3* *3* Avril mááám moc rádaa lafujuu tě avrill víet ja se tedka avril jmenuje
Avril Ramona Lavigne Whibley protože se vdali ale už dávno avril s dryckem a avril si dala jméno teda i příjmeni whibley *4* To ale hvězdy nemuusííí -
avril
ja mam jen obrazky a tapety *4* -
Re: Ach joo...
to je její věc tebe by bavilo bejt furt stejná -
Re: Ach joo...
Avril není na sto procent druhá Paris!To se pleteš.V Bravu jsem četla,že s ní byla na jednom večírku a to mě dost dostalo,protože na ni měla Avril vždy svůj názor(,,nenáviděla ji").Teď se,ale určitě změní,jelikož má manžela,s kterým čeká dítě a myslím,že je pořád stejná...prostě fajn *3* -
Re: Re: je teda těhotná??
Ano....Avril je těhotná....mám i fotku *3* -
Re: Avril
kdo jí má moc rád *3* *3* *3* -
Re: myslíte si ze je avril punk???
ja sem to taky četla ale myslim že je spíš rock všude v bravu píšou 23 letá rockerka tgže si myslim rock *14* -
neni těhotná *1* -
Re: Re: Re: to jsem ja hvezda
je sorry "čertík to vysmátí bylo na tu terrinku bo jak tu falešnou avril cha -
Re: Re: to jsem ja hvezda
přesně a ještě má avril mail na seznamu jo tw ee e to sem nevěděla hmmm....... *15* *15* *15* *13* haha musim se ti vysmát *15* *15* *15* -
Re: to jsem ja hvezda
hele nedělej si tady z nás pr.el
mylsíš si že sme blbý jag asi by avril našla osobnosti.cz a proč by psala česky gdyž ani neumí a určitě by vo sově nepsala *13* to jsem ale hvězda co haha jak ňáká fiflena twe nehraj si jo ty tele *13* *13* *13* *10* *16*