Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril is the best!

Avril je náhodou suprová zpěvačka a to, že bez nalíčení nevypadá zrovna nejlíp, nám může být celkem jedno...Kdo taky vyráží do ulic bez toho, aniž by se nalíčil?! Podle mě je hlavnbí to, co ze sebe vydává a jaká je to celková osobnost. Není to nějaká pronceznička, jako třeba Paris a má svůj styl a to je to hlavní...Zkuste se nejdříve nad sebou zamyslet, než někoho ohodnotíte né moc kladně! *3*
  • Re: Tery Haspek

jo přesně, má myslím francouzské předky..Avril je totiž francouzsky duben *1*.
  • Re: Re: Ach joo...

To sice ne, ale tolik bych nepomlouvala ty ostatní...Jen je prostě respektovala *3*

Ehe....Punkprincess?? LOL!!! Sex Pistols, The Exploited, Ramones...Jen ne Avril!! *1*

Změnila se....A to hodně. Hele, myslíte si, že by byla dobrá herečka? Já Fast Food Nation neviděla a ani to neplánuju. Někde jsem četla, že možná bude hrát hlavní ve filmu o Courtney Love... *3*
  • Avril těhotná NENÍ

Není těhotná..Ona to jenom tak dělala...Tady o tom máte video:http://www.youtube.com/watch? v=pxpKpotsh-M&eurl=http://lovely.ca ts.sblog.cz/o130

Zdroj:lovely.cats.sblog.cz *14*
  • Re: Re: myslíte si ze je avril punk???

jo takze co napisou v bravu je hned pravdive???no...kdyz myslis
  • Re: Avril

ne
  • Re: Re: Re: je teda těhotná??

tag já nevim ale gdyž sem si to napsala na blog tu otázku tam mi tam lidi psali že ne že mluvila v rozhovoru a řikala že ne a neci jí nevěřit ale nevíím samozřejmě proti tobě nic nemáám *3* *3*
  • Re: Avril je těhotná

nezruší koncert !!!v nejhoršim ho přeloží ale nezruší
  • Mám autogramy celebrit

mám spoustu autogramů celebrit- i avril.jestli chcete taky napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz
  • avril , jsi nejlepsi

avril , jaky je tvuj e-mail , prosim napis................. tva nejvetsi fanynka
  • avril je nejlepsi

avril lavigne je proste nejlepsi
  • Avrilka

tak se nam lidicky blizi jeji koncert to bude rychta *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: Avril je těhotná

ale myslím že není,viděla jsem autobuse na koncert Avril....takže asi bude koncík!!! *15*
  • The best damn thing

Avril má nové video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a bude to právě The best damn thing,mělo být původně v plánu Runaway....bude to takový zase ulítlý video,zatímjsem vidělajenom fotky.....se úplně těším na to!!!!!!!! *15*
  • Re: Re: Avril je těhotná

*7* fááákt????snad teda není,ale na www.avril-l.org a včude na seznamu když zadáš avril - těhotná,tak je toho tam hodně!!!!nevím,nevím....ale snad není...moooc se těším na její koncík!!!!!!!úpa nejvíc,bude to nej den na světě!!! *1* *15*
  • to sem nepatří

ahoj nevíte kdo je na prvním místě na osobnostech diky za odpověd
  • Re: Re: kiki

Kdy a kde je konzert Avril Lavigne
  • Re: kiki

Já to teda nevim přesně, ale doufám že NE! Mám totiž lístky na její koncert v Sazka Areně a jestli ho zruší, tak se asi ZBLÁZNIM!!!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit