-
Re: Re: koncert
jj ja tam jdu...mam VIP listky :-) pracuje tam mamka *13* takze se tam mozna potkame..pokud se nejak pozname *8* co ty na to? to bude ustrel *14* jako ja ju posloucham od zacatku..moc moc vsude jeji plakaty *14* a tohle uz jedu na druhej koncert *4* a je uzasnaaaa...moc moc moc *8* -
Re: koncert
*15* no já tam určo du???ty ne-e?????vďyť Avril je neéééééééééj!!!!!!!prostě the best!!!!!!I love Avril!!!!polsouchám ju od začátku ne já nějaký fifleny který se ji chytili až když vydala girlfriend,to pro mě nejsou fanoušci!!!!!! *9* tak papa -
o jaj
O jaj to je husty číst jak se tu dohadujete!!!!Ja si myslim že je to good že se nelibí všem!!Každej má rad nekoho jinýho!!!Ja osobně mam AVRIL moc moc ráda a už se těšim na koncert!!Jj
jen urážejte Já taky urážim Hilary Duff prtože neumí zpívat a všichni z ní dělaj mega zpěvačku líbí se mi jak hraje ve filmech ale do zpívání se nema vubec srat KRAVA!!!!!hihihihi *1* *1* *3* *3* *4* *4* -
koncert
heji v Praze bude mit Avril koncert..jde tam nekdo??? *3* -
the best damn thing
hele lidi už ste viděli ten novej klip avril the best damn thing?je na youtube.avril tam udělá provaz a hraje tam i na bubny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!avri l je prostě nej akomu se to nelíbí at de do háje *15* *1* -
Avril je nej !!!
Hej , poradite mi někdo jak sem mam vložit nějakej
članek ??? *7* *7* *7* *7* *7* *1* *1* *1* -
čumák
jo ty máš opravdu pravdu pravdoucí *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* tak sem nelezte vstup jen vzdělancům *1* *1* *1* *13* *13* *15* *15* *15* -
Martanek
Mně se Avril
šrííííííííííííííle ně moc líbí *14* *14* *14* a vám co se nelíbí,tak proč sem chodíte *13* *13* *13* *16* *16* *16* *5* *5* *10* *10* má fakt hustý,pěkný písničky -
Re: její skype
Jak víš ,že je to Avril... vždyť to může bejt kdokoli! *7* -
Re: její skype
jak si jí oslovila? *4* *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: aaaaaavvvvvvvrrrrriiiiiilllllllllll l
ja to respektuju jen se ji zastavam protoze je podle me supr! *3* -
Re: Re: Re: aaaaaavvvvvvvrrrrriiiiiilllllllllll l
tak se nerozčiluj a taky respektuj jiny nazor,od toho se to nazyva diskuze a to ze nekoho servete za jeho nazor se mi taky zda divne... *7* *7* *7* *7* -
Re: aaaaaavvvvvvvrrrrriiiiiilllllllllll l
ti ses super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ti mas uplnou pravdu *3* *1* *14* -
marika
JE super komu se nelibi tak je blbec *9* *9* *5* *16* *8* *5* *5* -
Re: Re: aaaaaavvvvvvvrrrrriiiiiilllllllllll l
já taky umim zpivat - chodim na konzervu
v Praze a jestli se ti nelibi tak sem nelez!a ja vim ze uplne celymu svetu se nelibi ale tak trochu prehanim no a co hlavni je ze se libi vetsine chapes *10* *3* *1* -
pochybuju ze se libi celemu svetu a ja aspon zpivat umim *14* *14* -
Avril Forever,.!!
Avrilka byla je a vzdycky bude skwela takze dete stema kecama nekam..!! *5* -
aaaaaavvvvvvvrrrrriiiiiilllllllllll l
vy p... co jí tady pomlouváte jděte do p...... vubec ji nechapete a na co si jako hrajete to si myslite že když o někom napíšete že je ted trapná barbína že jste drsný *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *8* *8* chtela bych vas vidět jak takhle zpivate a pritom se libite svetu *8* *10* *5* *5* *5* *5* -
nwm
mozna ze je hezka ale je pisnicky no nic..radsi pomlcim nebo me servete za muj nazor jako jine*7* *7* *7* *7* *7*