-
Hledám Tě xD
Heledte, ztratila jsem icq jednoho z fanclubu AvriL .. Lukáš Tejml - písneš mi pls?? newim, nějako ses mi ztratil a byl s tebou fakt NEJky pokec..
Pleaaas N4Pi$€y Mi .. =)
Re: Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008
Heled, dyby avril zpivala nedavno, tak by tohle nerekla asi pred mesicem nebo dvema.. Cetla sem to uz docela dlouho (rikam ty 2 mesice max.), ale pry zrusila vsechny turne (toho jejiho new albicka) zhruba na pul roku dopredu a omlouvala se vsem fanouskum..) trapny je ze ted ty clanky nemuzu nikde najit!! *16* -
Taky sem se tesila!! *9* Fakt, bylo to asi na 3 strankach .. (nejaky webovky casaku a novin) ale uz evm jak se jemnovaly.. Taky jsem tomu moc neverila tak sem si to overovala.. A bylo to psany na vice stranach. Overit by to slo mozna i tak, ze bychom skusili sehnat stranky na predprodej vztupenek a jestli se daj jeste koupit. Jinak uz fakt newim, ale podle me je to tutovka, ale zvlastni je, ze sem se to mhola dozvedet jen nahodou - vlezla jsem na nakou stranku a tam byl titulek jak prase, ze to rusi.. Snad to nekdo nepsal jen tak!! Ale myslim ze by to teda neotiskli - to by jim nejspis nepovolili.. co myslis??? *7* -
Důležíté(sice se mi to podařilo jen ve slovenštíně,takže asi koncík v Praze bude!!)
Speváčka Avril Lavigne zrušila ďalšie koncerty z turné po USA.Dôvodom je strata hlasu. Kanadskej hviezde diagnostikovali akútny zápal hrtanu dva mesiace po začiatku svetového turné. "Chorá som však celú šnúru," spresnila pre internetovú stránku spoločnosti BBC. Pre zdravotné problémy už odvolali dva minulotýždňové koncerty a ďalších šesť zrušili v štátoch Kalifornia a Washington. "Aj keď som nechala oddychovať svoje hlasivky, keď som sa pokúšala spievať, jednoducho nič nevychádzalo von," uviedla po zvukovej skúške v Anaheime. Avril zrušila koncerty v Anaheime, Universal City, Santa Barbare, San José, Everett a Spokane (Washington). Ešte predtým musela zrušiť aj podujatia v San Diegu a vo Phoenixe. V rámci svetového turné budú môcť fanúšikovia počuť Avril 7. júla v Budapešti, 8. júla v Prahe a 9. júla vo Viedni. -
Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008
si děláš srandu,ne???já se na ten koncert pa nejvíc těším!!!!!!!aŁe já se ĐívaŁa na avril-l.org a tam jsou úplně ty nejnovější fotky z koncertu,takže teďka neĐávno zase zpívaŁa....ňo newím teĐa....byŁa by to škoĐa,jestŁi fakt nebuĐe ten koncík tak se asi zabiju - Avril je pro mě všechno!!! *14* -
Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008
caudy MonyseQ heled nekecas s tim,ze ten koncert nebude?chci rict,vis to na tuty,pac ja se na ten koncert tesim jak mala!!! *9* -
..........
Čus lidi,nemáte pls na prodej lístky na její koncert?pište na maila -
߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008
Hele, ja vam nechci kazit radost (s tim koncertem v CR).. On totiz zadnej nebude, pac Avril ma vazny problemy s hlasivkama a prej zkousela zpivat a de z ni jen "horkej vzduch" - musí se vyléčit .. Proto zrušila všechny turné albíčka The Best Damn Thing dopředu asi na půl rok *9*
Fakt dyz sem to cetla tak mi to bylo lito.. Chudak, ale tak at se hlavne brzo uzdravi! *9*
Kdyztak dyz budete chtit nekdo pokecat, tak mi pisnete na icq: 336-671-985
Paa *4* -
AVRILKA
HE YVACT ONA JE UPNE OK NE MA CHYBU *3* *14* -
avrilka
avrilka je ta nej nej bestoba zpevacka mam ji moc moc moc rad je proste krasna a hlavne uzasne zpiva *14* *3* *3* -
Re: anika...
*1* Avril není těhotná....!!!!!!naštěstí!!!takže se nemáš čeho bát,kdyby byla tak bych se asi zbláznila!!!! -
anika...
Ahoj jesli je Avril těhotná tak to je vprdeli protože už nemunu hodně dlouho zpívat a nebudou nový cd Avril achjo *9* *13* -
Re: Koncert
Bude mit 8.7.08 a listek stoji od550 do 790 *4* -
Koncert
Nevite nekdo kdy bude mit Avri koncet v Praze ? *3* -
podoba?
*3* hey lidi,zajímalo by mě,jestli se tu aspoň někdo snaží napodobovat Avril,třeba ve stylu hlavně,barva vlasů....já teda i jo!!!jo a je tu někdo z Olmika????? *7* -
supééér
nejsuprovějšíííííííííí -
Hurááá
Strašne se teším na 8.7.2008 *4* -
Suprová
Lidiii! Avril je prostě boží!!! Jestli někdo znáte nějakej fáák tobrej ČESKEJ web o ní, napište!!! Já chodím na www.avril-images.cz a tam to je fakt paráda akorát ne česky:-((( Tak dyštak někdo sem písněte!! Díky moooooc! pp *4* -
ajajajajaj
Ty vole to je ale doba vubec to neutika...já chci aby byl uz červenec....ja chci na koncert.....hihihihhej lidi uvidíme se tam... *3* *3* *3* *1* -
hej
Hej lidi nedělej te herečky a hodtě mi na můj blog pár komentíků!!!hihihih
http://avr ilkyfotecky.blog.cz/
http://avri lkyfotecky.blog.cz/
*1* *1* *1* *3* *3* *3* *15*