-
Předkapela
No tak už vím předkapelu bude to nějaká skupina která se menuje Imodium.Tenhle název slyším uplně prva no ale třeba to bude dobrý *4* -
Lístek!!!
Ahoj! Nabízím svůj lístek na pražský koncert Avril, je to lístek na stání na plochu (ne k pódiu), původní cena 550, prodejní cena po domluvě:). Pokud máte zájem, ozvěte se prosím co nejdřív na Milagrosm@seznam.cz.
P.S. Doufám, že ho udám co nejdřív;)!!! -
avrill
jedůůů na koncík awril... já ji miluju ze wsech nejviiic... uz se upe tesim *14* *15* *1* -
heeey
achujky, kdopak jedete na Avril a máte lístek u podia se ozvěte :o) 336-431-886 ICQ.... možem pokecat xD tam jedu taky huhu *14* -
Lístek k podiu-prodám
Ahojiik, nemáte někdo zájem o lístek na Avril k podiu (za 690 kč)??? dyžtak se ozvěte na blaninka.s@seznam.cz ...díky:-) -
Předkapela
Hoj,nevíte náhodou někdo kdo bude dělat Avril předkapelu?Četla sem že by to měla bejt skupina buď Boys like Girls anebo Jonas Brothers?tak by mě to celkem zajímalo jak to jo je.Jestli to někdo víte tak to napište.Předem dík *3* *4* -
Re: AL
Ahojky jestli chceš lístek na Avril tak já Ti klidně jeden pošlu cena je 590,- a je to v sektoru 117.tka kdyžtak písni na mejl zatim ahoj :) -
AL
Ahojky lidi.. plosíím moocc ted kdo pude na koncert Avril tak at sem tady napíše adresu kde budou nějaké fotečky z toho.. plosím mocc. já se na ten koncert chtěla jet ale už nejsou lístky.. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: je teda těhotná??
Ona je těhotná ? -
AL
tak copak kdopak tady jde ny koncet Avril Lavigne bude u pódia???? -
WoW
ahojky lidišky mohly by ste my prosím naúsat nějaké husté blogy nebo webovky kde je toho hodně o avril?????plosím, plosím, moc plosím *3* -
AL
NWM CO VSECI mATE S TIM JESTLI NEKDO NEMA LISTEK NA KONCERT:: UZ VAM TO NIKDO NEPRODAA:: TAK UZ TO SEM NEPISTE JE TO TRAPNE: HOLD KDO POZDE CHODI? SAM SOBE SKODII!!!!!!!!!!! *8* *8* *8* *8* -
AL
ČusZ lidi.. myslíte že když napíšu Avril dopis česky že to přečte???? *1* *1* *1* je to trapná otázka le tak mě by to zajímalo.. *1* *1*.. -
Re: Terisha
*3* ja jdu taky na koncert a uz se tam moooc tesim *15* !tak se tam Terisho MOZNA potkame *15* *15* -
Avril
lidi můžete mi říct kde ste četli to že koncert nebudee??? pls přesně.. děkuju.. ale plss co nedřív estli to někdo vííte.. -
the best
avril is the best singer on the world *14* -
Terisha
*3* *3* *3* *3* *3* Jdu na avril koncert červenec -
Re: Sháním lístky na Avril
tak ty už jsou vyprodany a stejnak se eště newí jestli buĐe ten koncík bo ne.... *3* -
Sháním lístky na Avril
Ahoj nemáte prosím někdo na prodej 2 lístky na Avril - 8. 7. 2008??? na stáni u podia?? piste kdyztak na meil dík moc:o) -
Re: Re: Re: ߀$T Koncertík v Praze - Léto 2008
jeeee!tak to sem si vazne oddychla! *3* uz sem se fakt bala,ze se ten koncert zrusil!diky moc za info *1*