Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Předkapela

LIDIČKY JÁ VÍM ŽE SI POVÍDÁTE O KONCERTU ALE JÁ BYCH POTŘEBOVALA PORADIT.SHÁNÍM TRIČKA AVRIL LAVIGNE K CD THE BEST DAMN THING.ZNÁM JENOM ANGLICKOU STRÁNKU KDE CENA TRIČKA JE V DOLARECH A JE TO AŽ Z AMERIKY.POTŘEBOVALA BYCH OD NĚKOHO Z VÁS ABY MI NAPSAL-POKUD VÍ ČESKOU ADRESU NA TY TRIČKA.BUDU VÁM MOC VDĚČNÁ A DOUFÁM ŽE SE OZVETE NA MŮJ MAIL.AHOJ VŠICHNI *15*
  • Re: Předkapela

Kapela IMODIUM
  • KONCERT

JÁ vám ůplně závidím ten koncert. *9*
  • Re: KonCeRt

Avril JE SUPER. *14*
  • Re: KonCeRt

Hele nechcete sem někdo dát video z toho koncertu.Já jsem tam nebyla a strašně ráda bych ho viděla.Dejte tam někdo to video aspon 3 písničky.Díky. *4*
  • Koncert- fotky

Hele lidičky jestli chcete vidět fotky (originální)s koncertu běžte na www.musicserver.cz *1* *3* *1* *3* *4* *15*
  • KonCeRt

Byla jsem na tom koncíku...
    No prostě s uper.Jako atmosféra zpěv *15* jsko nejlepší zpívala tam písničkyi nové tak i staré a bylo to super nikdy na to nezapomenu a vril máím ráda už 5let !!! *15* a prstě je nejlepší I LOVE YOU AVRIL!
    *14* *14* *14* *14*
  • Já vám tak závadím....

hele lidi já vám tak závidím že ste byly na jejím koncertě!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re: Koncert supr, až na ten konce ...

Ahoj, souhlasim se Heli, hrozne nas mrzelo, ze to proste utnula, zadny pridavek a lidi to taky hned vzdali :( Jinak koncert byl fakt paradni, sqela show.
  • Koncert supr, až na ten konce ...

Ahoj! Mě se koncert fakt strašně líbil. Ta atmosféra, prostě bomba. Jenom jsem trochu v šoku, že po jejím rozloučení většina z nás byla zticha, a vůbec jsme neřvali o nějaký přídavek ... Sakra, teď si bude myslet, že o ní nestojíme! Hela *9*
  • Re: KONCERT-Praha

jj taky si myslím bude to SUPR!!!!Moc s etěším odkud jsi???
  • KONCERT-Praha

Ahojky ja sem Anna a zbožnuju AVRRIIIIILLLKKKUUU a dneska pujdu na jeji koncert uš se ji nemůžu dočkat!!!!!A doporučuji aby ste šli na koncert bude to bomba!!!! *14* *1* *3* *5* *4* *15* *8* *14* *4* *5* *3* *1*
  • Re: Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!

Začíná to ve 20.00
  • Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!

Já už se mocinky těším.... *14* odkud ste??Ja z Jihlavy *15*
  • Re: Lístky

už jsou prodaný ?
  • Re: Lístky

Šárka: proč si neřekla dřív já bych je vzala oba ale ted už je pozdě.. ten konz je už zítra.. pozdě no..! *9*
  • Lístky

Prodám 2 lístky na její konzert. 1ks 500 Kč. Telefon 603 231 053
  • Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!

v kolik to je
  • KONCERT-PŘEČÍST!!!

Pro fanoušky, kteří jdou na koncert: PO PŘEDKAPELE SE VŠICHNI POKUSÍME ZAZPÍVAT PÍSEŇ WHEN YOURE GONE!!! Tak nás hlavne nezklamte a přidejte se taky!!!
    *13* *3*
  • 6 dni

cauki,nazev predkapely mi taky nic nerika,ale snad budou dobry a avril bude urco supr cupr! jen 6dni uz se nemuzu dockat *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit