-
Re: Předkapela
LIDIČKY JÁ VÍM ŽE SI POVÍDÁTE O KONCERTU ALE JÁ BYCH POTŘEBOVALA PORADIT.SHÁNÍM TRIČKA AVRIL LAVIGNE K CD THE BEST DAMN THING.ZNÁM JENOM ANGLICKOU STRÁNKU KDE CENA TRIČKA JE V DOLARECH A JE TO AŽ Z AMERIKY.POTŘEBOVALA BYCH OD NĚKOHO Z VÁS ABY MI NAPSAL-POKUD VÍ ČESKOU ADRESU NA TY TRIČKA.BUDU VÁM MOC VDĚČNÁ A DOUFÁM ŽE SE OZVETE NA MŮJ MAIL.AHOJ VŠICHNI *15* -
Re: Předkapela
Kapela IMODIUM -
KONCERT
JÁ vám ůplně závidím ten koncert. *9* -
Re: KonCeRt
Avril JE SUPER. *14* -
Re: KonCeRt
Hele nechcete sem někdo dát video z toho koncertu.Já jsem tam nebyla a strašně ráda bych ho viděla.Dejte tam někdo to video aspon 3 písničky.Díky. *4* -
Koncert- fotky
Hele lidičky jestli chcete vidět fotky (originální)s koncertu běžte na www.musicserver.cz *1* *3* *1* *3* *4* *15* -
KonCeRt
Byla jsem na tom koncíku...
No prostě s uper.Jako atmosféra zpěv *15* jsko nejlepší zpívala tam písničkyi nové tak i staré a bylo to super nikdy na to nezapomenu a vril máím ráda už 5let !!! *15* a prstě je nejlepší I LOVE YOU AVRIL!
*14* *14* *14* *14* -
Já vám tak závadím....
hele lidi já vám tak závidím že ste byly na jejím koncertě!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Re: Koncert supr, až na ten konce ...
Ahoj, souhlasim se Heli, hrozne nas mrzelo, ze to proste utnula, zadny pridavek a lidi to taky hned vzdali :( Jinak koncert byl fakt paradni, sqela show. -
Koncert supr, až na ten konce ...
Ahoj! Mě se koncert fakt strašně líbil. Ta atmosféra, prostě bomba. Jenom jsem trochu v šoku, že po jejím rozloučení většina z nás byla zticha, a vůbec jsme neřvali o nějaký přídavek ... Sakra, teď si bude myslet, že o ní nestojíme! Hela *9* -
Re: KONCERT-Praha
jj taky si myslím bude to SUPR!!!!Moc s etěším odkud jsi??? -
KONCERT-Praha
Ahojky ja sem Anna a zbožnuju AVRRIIIIILLLKKKUUU a dneska pujdu na jeji koncert uš se ji nemůžu dočkat!!!!!A doporučuji aby ste šli na koncert bude to bomba!!!! *14* *1* *3* *5* *4* *15* *8* *14* *4* *5* *3* *1* -
Re: Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!
Začíná to ve 20.00 -
Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!
Já už se mocinky těším.... *14* odkud ste??Ja z Jihlavy *15* -
Re: Lístky
už jsou prodaný ? -
Re: Lístky
Šárka: proč si neřekla dřív já bych je vzala oba ale ted už je pozdě.. ten konz je už zítra.. pozdě no..! *9* -
Lístky
Prodám 2 lístky na její konzert. 1ks 500 Kč. Telefon 603 231 053 -
Re: KONCERT-PŘEČÍST!!!
v kolik to je -
KONCERT-PŘEČÍST!!!
Pro fanoušky, kteří jdou na koncert: PO PŘEDKAPELE SE VŠICHNI POKUSÍME ZAZPÍVAT PÍSEŇ WHEN YOURE GONE!!! Tak nás hlavne nezklamte a přidejte se taky!!!
*13* *3* -
6 dni
cauki,nazev predkapely mi taky nic nerika,ale snad budou dobry a avril bude urco supr cupr! jen 6dni uz se nemuzu dockat *14*