Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nicole and Paula

Nicole Sherzinger nebo taky na PAULU Deandu na beyonce na celebrity kery jsou o 100 procent hezci nez Avril jako fakt sorry Avril je fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůjjjjjjjjjjjjjj.Čus komu se líbí Avril nemá v kus a je to hašišák *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Čauky jako sorry ale Avril že je nejlepší sice má každej jinej styl ale to my nejsme nejhezčí a ani krásný ale rozhodně když ted vidime Avril tak si říkáme oni tady píšou že Avril je hezká tak to teda musíme bejt hodně hezký.Řeknem vám jedno Avril se může jít zahrabat koukněte se na Ciaru nebo Nicole S
  • avrilie

jeětě něco

a widíte na konec ten koncert byl a vzpomínáte si na to jak ještě nebyl tak tady tvrdily samý krávy,že nebude a widíte on byl.....
  • veris-avril

Re: Ahoj

jo Nikčo super :-) díky moc :-) konečně někdo kdo fakt rozumí Avril :D
  • nikola.saf

Ahoj

Ahojík Veris, to jsem já Nikča tvoje SBčko (purity.blog.cz)
    Tak jsem se zaregistrovala :) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1*

AVRIL FOREVEEEERR *14* *14* *14* *14* *14*
  • veris-avril

COže??

jak jako 13 let???Hrabe ti??můj tatík ji třeba žere můj kámoš ji žere a to je mu 20 jako co??To že to není třeba Madonna která žije už x let??Jo fajn Avril má spíše fanoušky jako puberťáky ale to hned nemusí bejt že má jenom 13ti leté fanoušky každýmu s elíbí něco jiného..Jinak navštivte pls moji stránku www.verulinka-avril.blog.cz už má 1 rok a myslím že je dobrej *1*
  • Re: AVRILKA je BESTOVNÍ

huh, napsala jsem myslím s měkkým i *8*
  • AVRILKA je BESTOVNÍ

*4* Avrilka je uppa bestovní zpěvačka i herečka, filmy kde hraje hned ožijou je božííí *14* .Jsem sice holka ale sem do ní uppa moc zaláskovaná (mislím do její hudby *3* )
    P.S. pisněte mi jestli nevíte o nějakých bestovních stránkách avril
  • sharpay1995

Re: huh

Hm... co já vím tak se dost mílíš.*13* *13* Znám lidi kterým je 7 i lidi kterým je skoro 30 a poslouchajá Avril!!! *3* *9*
  • huh

Hehe, zajimalo by me, jakej je vekovej prumer fanousku tyhle slecinky, odhaduju ze tak 13 let... doufam ze z toho jeste vyrostete *5*
  • Koncert

Čau sd,koncert byl uplně mega moc super,stála sem v druhé řadě uprostřed podia,takže super.Moc sem si to užila, i to teměř 5-ti hodinove stání,než avril začala zpívat,stálo určitě za to.Byla strašně hezká ,furt se usmívala a podávala fanouškům neustále ruku,mávala prostě si to užívala.Nedá se srovnívat s jejím prvním koncetem v ČR. *14* *3*
  • sd

Lidičky jakej byl koncert Avril prosim odepište hned dik
    *4* *9* *16* *3* *5* *1* *1* *3*
  • p4jk4

Re: ;-)

jj
  • p4jk4

;-)

*14*
  • p4jk4

Awrilkaa :-**

Lidičky, koncert bylk nejleoší na swětě!! *14* *14* *14*
  • gregorka001

Re: supeeer

jj du se juknout...hlavne ze ste si to uzili
  • supeeer

Avril koncik byl naprosto suprovýý!!!Skvělej zažitek....u me tedaa ne první pac sem byla i na tom prvnim konciku!!!Ale tenhle byl fakt suprovej!!!!!Skvěle sem si to užila...páč sem stála až u podia!!!mno super tady se juknete:: http://www.youtube.com/watch?v=mujXt0RRjlA ::::::je to mazec jak svin!!!!!!!! *4* *4* *15*
  • sharpay1995

Re: http://staravrillavigne.blog.cz/

Jo dobrej blik o Avrilce!!!!!!!! *1* *3*
  • Re: Koncik super

Ono to tam v odkazu dela mezery, tak je to bez nich...
  • Koncik super

Vzpominka na prazsky koncert:
    http://paranek.blog.cz/08 07/avril-lavigne-the-best-damn-tour -o2-arena-praha-8-7-2008

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit