-
Je super!
Avril zpívá nejlíp! *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: AvrilQa273
já já já jenom já -
AvrilQa273
I *14* Avril Lavigne........... -
Čr
Nevíte please někdo o stránce,kde je nějakej rozhovor s Avrilkou???Dík *14* -
Re: ahoj
až druhá,moje první *14* -
Re: ahoj
to je možný ale Aw česky neumí a tady si nic číst nebude když už tak možná offico fanclub ne? *7* -
ahoj
avril je moje druha nej zpevacka, a libi se mi na ni to ze je hezka, umi zpivat,hraje na kytaru, hraje na klavir a taky pisnicky sou bozi! a taky si myslim ze ten kdo ji nema rad nemusi pouzivat vulgaritu a uz vubec sem nemusite lezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uvjedomujete si vubec jak by avril bylo kdyby umela cist v ČJ a precetla si tu o sobe ze je treba krava nebo horsi veci, zkuste si v te situaci predstavit sebe a teprve pak neco piste!!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* -
Re: Re: ?!
jj,souhla s áma,kdo ju nesnáší at leze jinam né sem -
Re: Avril
Jj,moje řeč,ti co ju nesnášej at sem nechoděj! *8* -
Re: Avril;)
No to je pravda avrilka má pěkný vlásky a hlavně taky pěknej hlásek *14* -
avril
kdo ma vetsi cenu muz nebo zena?
jednoznacne zena!!!!
MUZ:dve vejce 6kc, jeden parek 10kc
ZENA:jedna koza 1500kc,druha koza 1500 a bobr je chraneny zakonem!!!
a stejne je avril lavigne nejlepsi *14* a nejhezci *4* *1* -
Kočka
Avril je největší kočka co znam, pořád posloucham její nejnovější album *14* Na koncertě jsem bohužel nebyl, asi byl super, co? *15* -
Avril;)
Avril..super zpěvačka;) a líbí se mi její vláský *14* -
Re: Re: koncert
koncert byl úplně nééééj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!úpa božíííí!!!!!! *14* *1* *15* a navíc zpívala 2 přídavky bad reputation,kde byly přece ty kousky záběrů,který nedala do klipů a taky samozřejmě Girlfriend remix,tam zpívala i sloku od Lil-mamy!!!!!na ten koncert nikdy nezapomenu!!!!I love you,Avril!!! *14* 4ever!!!!! -
Re: :-(
jj přesně!!!!!!!! -
Re: ?!
úplně ve všem s tebou souhlasím!!!!!!!!!!Avrilka je úpa božíííí!!!!!!!!! *14* -
Avril
ste se lidi zbláznili.. Avril je uplně supéér.. *3* tak držte huby.. Avrilka 4ever!! *14* -
?!
asi sem se ocitla v zemi křupanů,jelikož nepochopím lidi,kteří tak strašně nesnáší avril a chodí na její stránku a říkám si proč????já nemám ráda spoustu zpěváků,ale v životě by mě nenapadlo jít na jejich stránku a pomlouvat je tam.To je trošku zcestné ne?K čemu by mi to bylo?Takže si myslím že tihle lidi jsou buď zamindrákovaní blbci,které uklidiní jen to že někoho pomluví anebo jí závidí tu slávu,krásu atd.. co ona má a oni ne! *7* A jen tak mimochodem koncert TBDT byl uplně moc super! *1* I LOVE YOU Avril *3* -
Re: Nowé stránky
jsem tam *1* *3* *3* -
...
**Proti***