Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Avril

Nevim co tady všichni blbnete *9* *9* !Mylim,že Avril je fajn.Ale neznám jí a proto ani vy když jí neznáte osobně tak jí nenadávejte,vždyť to je to nejubožeší co můžete dělat.Nebo některý lidi tady nadávaj i fanouškoům Avril..Proč??Tak jí mají rádi.A když budete věčně někoho kritizovat,tak to daleko nedotáhnete.. *16* To vám můžu zaručit *13* .Jinak se mějte hezky! *3* Lola
  • Re: ...

Všem fanouškům Avril jse omlouvám za to jak se jsem Avril nadávala. *14*
  • Re: Re: :-(

ale nam se nechce!!
  • Re: Re: koncert

Nepoučuj mě jo bud tak skromná a nech si pro sebe mockrat díky!! *3* Já o tom vim že mela dva koncerty *16* !!!
  • Re: nazdar

spís popová nemyslíš?? *1*
  • miss.nikca

Re: Je super!

jj,avrilka zpívá nej a ej nej
  • miss.nikca

Re: pls

http://avrilqa.blog.cz/0808/1-kol o-sono-with-avril#komentar

hlás něte pro niteranu
  • miss.nikca

pls

http://avrilqa.blog.cz/0808/1-kol o-sono-with-avril#komentar
    hlásn
  • miss.nikca

Re: Nechápu

taky nechápu proč av nadávaj,dyt je skvělá
  • avrilie

Nechápu

Můžete mi říct jako proč Avrilce nadáváte bo nejlépe když ju nemáte rádi,tak proč sem pořád Łezete a urážíte ji...?! *7* já taky nemám ráda hodně zpěváků/ček a skupin,ale nechodím na diskuze abych je pomlouvala!!!Asi Avril závídíte tu její slávu,zpěv,krásu - vy to nemáte tak asi ji proto urážíte....přijde mi to **** A navíc Avrilka je náhodou úpa nejlepší,nejhezčí,poslouchám ji odzačátku sem její crazy big-fun! *15* *14* ten koncert byl zatím prostě nejlepší den v mým životě a to nejsem jediná kĐo si to mysŁí zhe!!Avril 4ever!!!! *14*
  • jojo72

Re: Re: Nicole and Paula

Správně!!! *1* *1*
  • honey15

Re: Re: huh

to neřeš zas je tu někdo kdo se do ní prostě musí závidět - nedokázal to co ona v tolika letech

Avrilka je a bude super a to pro všechny - já znám taky dost lidí hele od 10 tk 20 to pstě nikdo nepochopí že *1* *15*
  • katushka.04

KaTuShKa.04

Ahojky..Přesně..Taky to nechápu.. *7* Je to bestovní zpěvačka.. *3*
  • Re: Nechápu...

naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3*
  • scrow

Re: Re: coze?

neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7*
  • gregorka001

Re: Nechápu...

Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej..
  • ilze

Nechápu...

Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15*
  • ilze

Re: coze?

Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7*
  • cajushka

Re: avril

hej tož to sa mě líbí *1* fajná hláška... *5* *1* Jinak... Avril forever, gutovní borka... sem byla na koncertě, mrtě šlehák...zážitek na celý život... *3* *1*
  • radule

coze?

achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit