-
O Avril
Nevim co tady všichni blbnete *9* *9* !Mylim,že Avril je fajn.Ale neznám jí a proto ani vy když jí neznáte osobně tak jí nenadávejte,vždyť to je to nejubožeší co můžete dělat.Nebo některý lidi tady nadávaj i fanouškoům Avril..Proč??Tak jí mají rádi.A když budete věčně někoho kritizovat,tak to daleko nedotáhnete.. *16* To vám můžu zaručit *13* .Jinak se mějte hezky! *3* Lola -
Re: ...
Všem fanouškům Avril jse omlouvám za to jak se jsem Avril nadávala. *14* -
Re: Re: :-(
ale nam se nechce!! -
Re: Re: koncert
Nepoučuj mě jo bud tak skromná a nech si pro sebe mockrat díky!! *3* Já o tom vim že mela dva koncerty *16* !!! -
Re: nazdar
spís popová nemyslíš?? *1* -
Re: Je super!
jj,avrilka zpívá nej a ej nej -
Re: pls
http://avrilqa.blog.cz/0808/1-kol o-sono-with-avril#komentar
hlás něte pro niteranu -
pls
http://avrilqa.blog.cz/0808/1-kol o-sono-with-avril#komentar
hlásn -
Re: Nechápu
taky nechápu proč av nadávaj,dyt je skvělá -
Nechápu
Můžete mi říct jako proč Avrilce nadáváte bo nejlépe když ju nemáte rádi,tak proč sem pořád Łezete a urážíte ji...?! *7* já taky nemám ráda hodně zpěváků/ček a skupin,ale nechodím na diskuze abych je pomlouvala!!!Asi Avril závídíte tu její slávu,zpěv,krásu - vy to nemáte tak asi ji proto urážíte....přijde mi to **** A navíc Avrilka je náhodou úpa nejlepší,nejhezčí,poslouchám ji odzačátku sem její crazy big-fun! *15* *14* ten koncert byl zatím prostě nejlepší den v mým životě a to nejsem jediná kĐo si to mysŁí zhe!!Avril 4ever!!!! *14* -
Re: Re: Nicole and Paula
Správně!!! *1* *1* -
Re: Re: huh
to neřeš zas je tu někdo kdo se do ní prostě musí závidět - nedokázal to co ona v tolika letech
Avrilka je a bude super a to pro všechny - já znám taky dost lidí hele od 10 tk 20 to pstě nikdo nepochopí že *1* *15* -
KaTuShKa.04
Ahojky..Přesně..Taky to nechápu.. *7* Je to bestovní zpěvačka.. *3* -
Re: Nechápu...
naprosto s tebou souhlasim *3* *4* avril je neeeeeeeeeej *14* *14* *14* *1* *1* *14* *7* *3* *3* *3* -
Re: Re: coze?
neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7* -
Re: Nechápu...
Já ani nechápu co proti Avril maj vzdyt kazdej neni dokonalej.. -
Nechápu...
Řekla bych že jestli se nepletu tak je to fanklub Avril Lavigne!Tím pádem by sem měli chodit její fanoušci!!! Potom ale nechápu proč sem lezou lidi kteří Avril nemají rádí a píšou tady nějaký stupidní urážky? *7* Tohle mi teda vysvětlete!! *7* Jestli ji někdo nemá rád a píše že třeba Nicole Sherzinger je lepší tak jde na její fanklub a sem ať neleze!!! *16* Jo a mimochodem Avril je SUPER!!! *14* *1* *15* -
Re: coze?
Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7* -
Re: avril
hej tož to sa mě líbí *1* fajná hláška... *5* *1* Jinak... Avril forever, gutovní borka... sem byla na koncertě, mrtě šlehák...zážitek na celý život... *3* *1* -
coze?
achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7*