-
Mám ráda Avril
Nevim proč pomlouváte Avril.Já vím že jí každý nemá rád,ale spokojte se stím,že ti lidé co jí mají rádi pak se k vám nechovají slušně.Avril někdo má rád a někdo ne!Navíc jak by vám bylo kdyby jste byli nějací zpěváci a někdo by na vás nadával?!Neříkejte že by vám bylo dobře!!! *8* -
Re: Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!
jo přesně,souhlasím,já vám taky nepomlouvám vaše oblíbence,tak nám NEPOMLOUVEJTE AVRIL !!!! *13* *13* *13* *16* *16* *16* *8* *8* *5* -
Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!
Ach jo copak člověk nemůře mít svůj názor???Copak musíme neustále posluchat co kdo má řikat???Já mám na Avril jedinej názor že supr!!A mě ten názor nerozluvíte taky ty hnusmý lidi nechte oni jednou názor změní ale furt budou pro nás fanoušky otravove kteri lezou DO DISKUZE A CHTĚJI NÁS JENOM NAŠTVAT ŽE JO!!! JE TO BAVÍ PROTOŽE JSOU BLBÝ A BLBÝ NAVŽDY ZŮSTANOU *1* *1*!!PŘECE JSE NENECÁME ROZHODIT KVŮLI NÁKÝ PARTĚ D**** CO NADÁVAJ NÁM FANOUŠKŮM A URAŽEJ AVRIL *16* *16* *16* Takže sbohem ubožáci co nadávete Avril *9* !!! -
Re: Re: Avril
A řekni mi jak ty můžeš vědět, že si ty písničky avril píše sama? to protože to někde napsali v časopise, tak to nemusí být pravda, ale to ti asi etě nikdo neřekl, že? mohla si je napsat sama, to ano, ale stejně si myslím, že s většinou jí někdo pomohl, ani ti nejlepší zpěváci nemají všechny písničky svoje..... *13* -
Avril
Je to ta nej spěvačka *3* -
Re: AVRILKA JE SUPER
přesně tak! nezdržujte se tu,tady to je jen pro fanoušky *13* *13* *13* -
AVRILKA JE SUPER
Avril je super.JESTLI JI NEÁDIVÍTE TAK NEVÍM PROČ SE TADY ZRŽUJETE KECAMA A URÁŽKAMA. *15* jE To tRApNý.Avril pro svoje fanoušky děla vše co může.SNAŽÍ SE.TAK JI ANI NÁS NEOTRAVUJTE *4* *8* *8* *8* A NEMELTE -
avril!
avril je dobrá zpěvačka *3* *16* *15* *5* -
Re: Re: !!
Avril je best a wžĐycky buĐe a nikĐo na ní nikĐy nebuĐe mít...a sere mě to zhe že ju neznáš a nawážíš se Đo ní,protože AvriŁ náhoĐou zpíwá ze srĐce,ty písničky jí jĐou úpŁně ze srĐce,kĐyž si třeba přečteš překŁady úpŁně je to oĐ ní,z jejího žiwota!!!!!! *15* jo a Łaskawě se tu nefrajeř,zhe zpíwáš oĐ 5Łet!!!rozumíš howno!! *1* -
Re: !!
To že je dobrá zpěvačka, to s tebou naprosto souhlasím, ale že neumí zpívat, tak to jseš na velkym omylu *13* *8* ...taky se věnuju zpěvu od dětství a nepochopim, jak můžeš vědět, že nezpívá srdcem, když jí vůbec neznáš.. možná znáš její písničky..toť vše..radši si ber do huby někoho jinýho!! ona je girl a ty boi, tak si zkus někdy zazpívat holčičí píseň, a schválně kdo bude falešnější *15* a můžeš zpívat třeba od 3..Avril je best!!! *3* nikdo na ní nemá... a fakt nesnášim, když někdo leze na její stránky a pomlouvá jí tady..!! tak bacha na mě *1* ...zdarec *16* -
!!
Ahoj Avril je dobrá zpěvačka, ale neumí zpívat, né že by zpívala falešně, ale nezpívá srdcem, což není zpěv, ale zneužívání hezkýho hlasu !! Kdyby se ty hudbě věnovala podrobněji bylo by to lepčí, ona pouze vydělává prachy jako herečka by byla lepčí!! a ptáš se kdo sem ?? Ten co se hudbě věnuje od svých 5 let !! a už celkem dlouho, né zase tolik, ale rozumím jí jinak neřeš !! ČAO ! -
Avrilka...=)
Avrilka má skvělý písničky a fakt dost cool styl...=) *3* *3* *3* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Avril
kliĐně *15* -
AVRILKA!!!!
*3* avrilka je prostě nej *4*
má stále více fanoušků *4*
slyšeli jste už o tý kolekci Abbey Dawn?
Kdo ne,podívejte se plís na můj blog
www.giraffeandy.blog.cz ,jsou tam videa a vše možný o avril !!!(sorry za reklamu) -
Re: Re: Re: Re: Avril
neches semnou kamosit *7* *1* *4* *16* -
Re: CO?
mas pravdu *1* myslim si ze kazdy ma jinej nazor *8* pa *5* -
Re: avril dvd
jj už sem se na to ĐíwaŁa přeĐewčírem,to dvd musím mít!!!!!!!!je nej!!!! *15* *14* *1* -
Re: Re: Re: Avril
Ahoj sorry,ale zadnej Zpěvák bo Zpšvačka nepíše hudbu a texty sám:(boužel!!Každej má někoho na pomoc...A důležitý je že pomáha pri psani a hudbě...Jsou zpěváci co se ani nepodílí *3* -
avril dvd
Ahoj lidičky...tady jsou videjka z Avril DVD live in Toronto..http://www.youtube.com/use r/vasulka12
pls jukne te se..dik moc *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Avril
wěřím tomu zhe Avril má pravĐu....kĐyž to byŁo napsaný v časopise....Avril nemá zapotřebí krást písničky *1*