Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilie

Re: Re: Re: Re: Re: Avril

asik máš pravĐu,jen jsem si to četla(já tomu i wěřím),aŁe řeknu ti zhe si se nemusela srát do rozhovoru,kĐyž jsme se baviŁi jen mi 2 a nawíc jsme to ĐořešiŁi....ty se asi Đo wšeho cpeš zhe? 😲 🙄 😁
  • Re: Re: Re: Re: Avril

Sorráč,sem nenapsala komu to je - užiwatelce >>>Avrilie<<<:
    Heled,..Ja se tu nechci nějak hádat jo..Ale že ty jí znáš co?´=O) taj wykládáš jak si hodně písniček napsala sama a osočuješ se tady na tu druhou že o tom nic neví,když tam nebyla.Tys tam snad byla? 😃 trochu přemejšlej než něco napíšeš holka..
  • Re: Re: Re: Avril

To mělo byt "fanynce" lelikk
  • Re: Re: Avril

Heled,..Ja se tu nechci nějak hádat jo..Ale že ty jí znáš co?´=O) taj wykládáš jak si hodně písniček napsala sama a osočuješ se tady na tu druhou že o tom nic neví,když tam nebyla.Tys tam snad byla? 😃 trochu přemejšlej než něco napíšeš holka..
  • cajushka

Avril je prostě best!!!

Podle mě můžeme Avril jen závidět... Už jenom to, že se proslavila bez pomoci rodičů a peněz, to já považuju za megaúspěch... ne jako nějaká Paris... je sice pravda, že se mi v poslední době moc nelíbí jak se s ní kamarádí ale upřímě doufám, že jí to přejde... 😉
  • anetteolzon

Avriiil

*14* Avril Lavigne poslouchám už hodně dlouho !!! je best 😉 Ale skuste si poslechnout Nightwish - Amaranth není to přece jen lepší ?
  • hey

Avril is best...4ever 😉 Avril has splendid songs .... and texts be truly a good 🙂 🙂 sings already since 2002 and always is at the top glory ... mistakenly, that the it speak for everything... so fact misunderstand how about her is able to somebody talk bad things! 😨 😨
  • avrilie

Re: Re: Re: Re: Re: Avril

né já mysŁeŁa zhe Chantal se chce zveřejnit.....aŁe je fajn zhe si už rozumíme,zhe sme uĐěŁaŁi kompromis... 😂
  • Je nej!!

***AVRIL*** 😍 😍 😍 😍
  • Re: Re: Re: Re: Avril

Tak to áno, súhlasím s tebou, tiež sa mi páči, že Avril aj na koncertoch hrá na gitare a klavíri. Sem-tam niekto povie, že spieva falošne, ale to podľa mňa nie je pravda. Naživo je najlepšia. Ale ma nahnevala tá kauza s tou Chantal. Dúfam, že je sláva nestúpla do hlavy.
  • avrilie

Re: Re: Re: Avril

Já mám všechny její albumy,jako už dávno jsem si všimŁa zhe tam na kažĐé písničce ji někdo pomáhaŁ,aŁe ona přece na tym hŁavně taky makaŁa... 🙂 S tou Chantal opravdu nwm,možná se ji chce jen ChanteŁ pomstít a zveřejnit se v médiích,to fakt nwm....aŁe když se kouknu na ostatní celebrity,třeba např.Britney Spears tak ta si ani jeĐnu píničku neĐokázaŁa napsat a skoro wšuĐe použíwá jen playback.....Tak to bych řekŁa zhe Avril jako hoĐně maká a ĐěŁá něco pro to!! 😂
  • Re: Re: Avril

V poriadku, nemusíš so mnou súhlsiť. Ale stačí si kúpiť jej albumy a pozrieť sa, čo napísala. Ani jednu nenapísala sama! Predtým na začiatku kariéry o tom hovorila. Na druhom albume jej pomáha nejaká kanadská speváčka a jej bývalá kamarátka Chantal Kreviazuk a jej meno stojí u väčšine piesní, a po vydaní albumu Avril verejne vyhlásila, že spolu nedokázali napísať ani jeden hit a musela ešte niečo nepekné na ňu povedať, keď hneď na to Chantal reagovala a povedala, že Avril si nie je schopná ani napísať poriadne text, ani melódiu. Avril to naštvalo a hneď to chcela riešiť cez súd. A už sa ani nestretávajú. To je super, ona jej pomôže s albumom a potom ju Avril zhodí pred médiami. Asi musí byť niečo na tom. Ja netvrdím, že Avril poznám. Osobne.
  • avrilie

Re: Avril

Tak to s tebou nesouhŁasím!!!!Já taky Avril posŁouchám od začátku a kĐe si wůbec sŁyšeŁa to zhe si písničky nikĐy nepsaŁa sama???heŁe byŁa si u toho?určitě zhe ne....tak co taĐy pŁanĐáš nesmysŁi?Dobře s nějakými písničkami ji někdo pomáhaŁ,aŁe větši si napsaŁa sama.....asik Avril neznáš moc dobře..... 😟
    Jinak je Avril je the best a wžĐycky buĐe!!!!!!!!4ever!!! 😍 😂 😁
  • Avril

Ja mám rada od jej začiatkov, no, mňa osobne dáko sklamala. Nemyslím tým výzor, pesničky, ale ako sa správa. A aj to, že vyhlasovala, že si píše všetky pesničky sama. Ani jednu si doposiaľ nenapísala sama, vždy jej niekto pomáhal, či už s hudbou alebo textom.....
  • CO?

Jejda tu se to rozjíždí, sem se sem po dlouhé době podívalal už to tu tak žije 😁 no jako zajímavý názory, ale tak každý má svůj názor.zdarec 😍
  • Re: ok

Avrila nikdy nebyla punkerkou ani se tím nedala v hudbě vůbec inspirovat, to co dřív zpívala nebyl vůbec punk, jestli chcete řádný punk tak od toho sou jiné skupiny, ona se pouze oblíkala jk drsná punkerka, což mi přišlo takový divný, že si hraje na drsnou punkerku, ale vůbec se tak nechová ani tak nezpívá, ale to je tedka jedno, co se týká toho barbínovského stylu, jaks i psala tak to jako nee, tedka je sní popovka, ale no a co, mě se to víc líbí, je prostě coolová:-) když ju srovnáváš s britney, tak to je fakt ubohý
  • Re: Avril....

Souhlasím, nobody´s home je nej písnička, prostě na každý kalbě si ju nezapomenem zazpívat...a samozřejmě etě runaway...prostě avril je nej!!!! 😍
  • mal.lketka03

Avril....

Výborná zpěvačka!!!!! 😁 Moc se mi od ní líbí WHEN YOUR GONE a NOBODY´S HOME. 😉
  • avrilie

Re: ok

doceŁa máš pravdu,aŁe řeknu ti zhe Avril nikĐy nebyŁa punkerkou,nikĐy se tím nenchaŁa tak označovat...možná trochu se punkem nechaŁa inspirovat toť vše......jinak Avril byŁa wžĐycky skvěŁá,úpa ju zbožňuju 😍
  • ok

Avril je sqelá zpěvačka, co se týká jejího stylu, byla jasná punkerka, potom, trochu mě to překvapilo, přešla na ten tipický barbínovský pop, nejdřív sem myslela že je to nějaká recese, že ona taky doáže zpívat jak barbínka, ale že prostě nechce, ale trochu u toho zůstala, což mě zamrzelo, ale stejně je pořád sqelá....nebudu tu psát jak ju zbožňuju, spíš obdivuju, že se pořád drží ikdyž začala zpívat tak mladá, když se v porovnání sní podívám třeba na britney, ....no prostě hrůza...avril je sama sebou, a to ji jenom šlechtí, když ji někdo nemá rád, tak ať ji nemá rád, ale urážet ji mi příde hluboko pod lidskou úroveň, protože když se každý podívame na sebe, nikdo není bez chyby, a pokud jí někdo říká trapka, tak sám je trapnej a asi jí jenom závidí, a může věřit že avril se taková nenarodila, taky si to musela vybojovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit