-
Happy Đay
Všechno nejŁepší Avrilko k tvým 24!!! *14* *15* *14* *1* *3* -
Vše nejjjjj
Vše nejlepší Avrilko!!!!!!!!§ *14* *14* -
HAPPY BIRTHDAY
Všecko nejlepčíííííííí Avrilko!!! *4* *4* *4* -
SD
AVRILCE NENI 24 ALE 25! -
Narozeniny
Všeee neeej Avriil *14* -
Avril
Vše nej Avril! *3* -
Happy Birthday
Dnes má Avril Lasvigne narozeniny.Je jí už 24 let.Její písně se mi docela líbí-Happy Ending,Girlfriend a další.Přeji jí vše nejlepší-Happy Birthday,Avril! -
narozeniny
Preju Vsechno Nej!!!! -
h-b-day
vše neeej *3* -
at zije avíííl
Avrilka má zítra narozky happy birtday avril:) *14* *14* *14* *4* *3* -
Re: Re: Re: Avrilka
já jsem ten koncík ceŁej stáhŁa z Aresu *1* trvaŁo mi ĐŁouho než jsem to stáhŁa!!Má skvěŁou kwaŁitu!AŁe musím uznat,zhe je to nej koncík,kterej sem stáhŁa oĐ Avril,já stahuju jen pořáĐ oĐ Avril koncerty,viĐea,wšechno možný, už jich mám pŁnou prĐeŁ,stáhněte si Ares a máte to!! *5* *14* *15* -
Re: !!
ONA SE HUDBĚ VĚNUJE OD DĚTSTVÍ.A TO ŽE TO NEZPÍVÁ SRDCEM VÍŠ JAK?TAKŽE AVRIL NEMÁ PODLE VÁS SRDCE?ZAMYSLETE SE.RIHANNA ŘEKLA ŽE JSME ZBYTEČNÝ STÁT.BRITNEY UPUSTILA DÍTĚ KVŮLI KÁVĚ....PAK ŽE AVRIL NEMÁ SRCE.ANI RIHANNA A NI BRITNEY O SVÉ FANOUŠKY NESTOJÍ -
NECHÁPU TO
JÁ TAKY SOUHLASÍM.VŠICHNI JSTE CHYTŘÍ ALE PROČ STRÁCÍTE ČAS NAD TÍM ŽE URÁŽÍTE PRO NÁS SKVĚLOU ZPĚVAČKU.JAK BY BYLO VÁM.NĚKOMU SE LÍBÍ CIARA,NĚKOMU BRITNEY, JO DOBŘE NEBERU VÁM TO.KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚKDO JINÝ.ALE CHOVAT SE JAKO SLUŠNÝ LIDI SE UMÍ KAŽDEJ.JSME JEDEN STÁT A MĚLI BY JSME DRŽET PŘI SOBĚ.MNĚ SE AVRIL STRAŠNĚ LÍBÍ,A NIKDO MI JI NEVYMLUVÍ
KDYŽ SE VÁM AVRIL NELÍBÍ TAK TO NAPIŠTE JAKO SLUŠNÝ LIDI:MNĚ SE AVRIL NELÍBÍ NEZPÍVÁ MŮJ STYL.A JE TO.NEMUSÍME SE HÁDAT,ALE VY SI O TO KOLEDUJETE. -
NECHÁPU TO
JÁ TAKY SOUHLASÍM.VŠICHNI JSTE CHYTŘÍ ALE PROČ STRÁCÍTE ČAS NAD TÍM ŽE URÁŽÍTE PRO NÁS SKVĚLOU ZPĚVAČKU.JAK BY BYLO VÁM.NĚKOMU SE LÍBÍ CIARA,NĚKOMU BRITNEY, JO DOBŘE NEBERU VÁM TO.KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚKDO JINÝ.ALE CHOVAT SE JAKO SLUŠNÝ LIDI SE UMÍ KAŽDEJ.JSME JEDEN STÁT A MĚLI BY JSME DRŽET PŘI SOBĚ.MNĚ SE AVRIL STRAŠNĚ LÍBÍ,A NIKDO MI JI NEVYMLUVÍ
KDYŽ SE VÁM AVRIL NELÍBÍ TAK TO NAPIŠTE JAKO SLUŠNÝ LIDI:MNĚ SE AVRIL NELÍBÍ NEZPÍVÁ MŮJ STYL.A JE TO.NEMUSÍME SE HÁDAT,ALE VY SI O TO KOLEDUJETE. -
Re: Re: Avrilka
oprava http://www.mininova.org/tor/1810321 sem tam zapomel lomajs *14* -
Re: Avrilka
Avril je superrrrrrrrrr
a proto sem davam zaznam koncertu Avril Lavigne- The Best Damn Tour 2008 DVD celej! tady mate torrent httpwww.mininova.orgtor1810321
:) -
Avrilka
Nechapu proč jí nadaváte.Nemusíte toto tady psát jestly se vám nelíby tak proč jsem lezete.Avril je supr ma uplně skvělí pisničky. *3* *15* *14*.Hudba je taky super *4*.Nemusíte ju uražet jen proto že se vám nelíbí *13* *13* -
avriil
Avriiilka nam klesáá *9* vubec nwm jak pro ni hlasovat...nebo proste at se dostane na 1.misto vbc nwm...jak to udelat *9* nebo jak se hlasuje nebo neco -
Re: Re: Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!
KDYŽ SE VÁM AVRIL NELÍBÍ TAK TO NAPIŠTE JAKO SLUŠNÝ LIDI:MNĚ SE AVRIL NELÍBÍ NEZPÍVÁ MŮJ STYL.A JE TO.NEMUSÍME SE HÁDAT,ALE VY SI O TO KOLEDUJETE. *9* *8* -
Re: Ach jo vy jse fakt paka!!!PS:JEN TY CO NADÁVAJ AVRIL!!! A taky jestli máte něco proti Avril nelezte sem!!!
Máš naprostou pravdu.To víš lidi jsou fakt blbí. *15*