Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: koncert

jj presně tak *3*
  • scrow

Re: Re: Re: koncert

a ještě ke wšemu by přestala bejt fanoušek kwůli takowý prkotině... to pak nebyla nikdy fanoušek a nikdy nebude *13*
  • veris-avril

Re: Re: koncert

přesně tag měla dva příspěvky
  • nikca12

Re: :-(

jj,ti co nemaj Avrilků rádi at dou jinam *16*
  • Nowé stránky

Mno jinak nowé fórum Awril ->> http://avielavigne.cz ...... takže pls registruj te se a přidejte se *5*
  • Re: Re: Nicole and Paula

wow.... jej a seznámíte mě s Aw... když tu o ní píšete že je nafoukaná to se s ní dobře znáte... *5*
    Btw: jinak Nicole.. je možná "hezká" ae bez začátku swý kariéry s Pussycat dolls by se nikam nedostala
    *9* *1*
  • Re: koncert

ale zlatíczko to sme asi nebyli na stejnym koncertě jelikož přídawky byli dwa... GF - Remix.. a poslední písnička... hm... He wasn´t nebo sk8er boi... *1* *1* ae jak řikám asi sem byla jinde *7*
  • :-(

Jako nechapu vas lidi...nelezte sem když teda Avrilku nemáte rádi...a nepomlouvejte ji tady *8* *8* ...radsi si bezte polouvat nekoho jinyho *8* *8* Avril je BEST *14* *14* *14*
  • Re: koncert

Si trapná... *8* náhodou to bylo skvělý *14*
  • JE SUPPER

je super *1*
  • koncert

Koncert byl strasnej duvod je ten ze nepridala ani jednu písničku!!!! AVRIL STYD SE BYLAS V PRAZE A ANI SI NEPRIDALA PISNICKU!!!!! Uz nejsem tvoje fanynka zklamalas me hodne moc!!!!:-(((( To že si nabarvila vlasy no co kazdej se musi menit! Ale tohle byl des ja byla na tom koncertu a hned po nem vsude psla ze to BYL PROPADÁK!!!! *13*
  • Re: Nicole and Paula

hm....hlavně že ty si v poho.....
  • j.jurik

nazdar

Deryck a avril se prostě k sobě hodi avril je nejlepši punkova zpěvačka všech dob *16*

Víš co jseš ty? Velká nula.Neumíš nic jinýho než jenom urážet zpěvačky. *15*
    Takže ti radím aby jses zpamatoval ty nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo:
  • Avrrilka je moc nejlepsi

jako Avrilka je moc hezka a hezky zpiva me se ty jeji pisnicky libeji
  • Re: THE BEST DAMN TOUR 2008

MÁŠ PRAVDU,AVRILKA JE FAKT NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ.MÁM TAKY JEJÍ PLAKÁTY A FOTEČKY.DOUFÁM,ŽE BUDE POŘÁD NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA.TAK ZATÍM NAZDÁREK *1* *14* *4* *4* *4* *4*
  • Avril je super!

Avril je fakt super má hrozně moc pěkný písničky *14*
  • Re: hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu

Avril je nejlepší.Asi se ti to nezdá ale mám takovou otázku.TY AVRIL NESNÁŠÍŠ ALE JSI NA JEJÍ STRÁNCE.VYSVĚTLI TO.

souhlasím!!! naprosto!!! *4* *4* *4* avril je děsně nafoukaná kráva! *13* *1* *5*
  • sharpay1995

Re: Nicole and Paula

No tak to by mě zajímalo co ste vy..... *16* *8* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit