-
Re: Re: Re: Re: koncert
jj presně tak *3* -
Re: Re: Re: koncert
a ještě ke wšemu by přestala bejt fanoušek kwůli takowý prkotině... to pak nebyla nikdy fanoušek a nikdy nebude *13* -
Re: Re: koncert
přesně tag měla dva příspěvky -
Re: :-(
jj,ti co nemaj Avrilků rádi at dou jinam *16* -
Nowé stránky
Mno jinak nowé fórum Awril ->> http://avielavigne.cz ...... takže pls registruj te se a přidejte se *5* -
Re: Re: Nicole and Paula
wow.... jej a seznámíte mě s Aw... když tu o ní píšete že je nafoukaná to se s ní dobře znáte... *5*
Btw: jinak Nicole.. je možná "hezká" ae bez začátku swý kariéry s Pussycat dolls by se nikam nedostala
*9* *1* -
Re: koncert
ale zlatíczko to sme asi nebyli na stejnym koncertě jelikož přídawky byli dwa... GF - Remix.. a poslední písnička... hm... He wasn´t nebo sk8er boi... *1* *1* ae jak řikám asi sem byla jinde *7* -
:-(
Jako nechapu vas lidi...nelezte sem když teda Avrilku nemáte rádi...a nepomlouvejte ji tady *8* *8* ...radsi si bezte polouvat nekoho jinyho *8* *8* Avril je BEST *14* *14* *14* -
Re: koncert
Si trapná... *8* náhodou to bylo skvělý *14* -
JE SUPPER
je super *1* -
koncert
Koncert byl strasnej duvod je ten ze nepridala ani jednu písničku!!!! AVRIL STYD SE BYLAS V PRAZE A ANI SI NEPRIDALA PISNICKU!!!!! Uz nejsem tvoje fanynka zklamalas me hodne moc!!!!:-(((( To že si nabarvila vlasy no co kazdej se musi menit! Ale tohle byl des ja byla na tom koncertu a hned po nem vsude psla ze to BYL PROPADÁK!!!! *13* -
Re: Nicole and Paula
hm....hlavně že ty si v poho..... -
nazdar
Deryck a avril se prostě k sobě hodi avril je nejlepši punkova zpěvačka všech dob *16* -
Víš co jseš ty? Velká nula.Neumíš nic jinýho než jenom urážet zpěvačky. *15*
Takže ti radím aby jses zpamatoval ty nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo: -
Avrrilka je moc nejlepsi
jako Avrilka je moc hezka a hezky zpiva me se ty jeji pisnicky libeji -
Re: THE BEST DAMN TOUR 2008
MÁŠ PRAVDU,AVRILKA JE FAKT NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ.MÁM TAKY JEJÍ PLAKÁTY A FOTEČKY.DOUFÁM,ŽE BUDE POŘÁD NEJLEPŠÍ ZPĚVAČKA.TAK ZATÍM NAZDÁREK *1* *14* *4* *4* *4* *4* -
Avril je super!
Avril je fakt super má hrozně moc pěkný písničky *14* -
Re: hahahaha Avril ze je nejlepsi?mozna ve snu
Avril je nejlepší.Asi se ti to nezdá ale mám takovou otázku.TY AVRIL NESNÁŠÍŠ ALE JSI NA JEJÍ STRÁNCE.VYSVĚTLI TO. -
souhlasím!!! naprosto!!! *4* *4* *4* avril je děsně nafoukaná kráva! *13* *1* *5* -
No tak to by mě zajímalo co ste vy..... *16* *8* *10*