Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://staravrillavigne.blog.cz/

ahoj lidi pls mrknete na muj blog ....predem dekuju *3*
  • The best damn tour

*15* ten koncert byl úplně božíííí!!!!!!!!!!!Avrilka byl nejvíc super!!!!!!!!!!!jak přišla na podium tak sem se neudržela a skoro 20min jsem pořád brečala,zpívala s ní její songy!!!!!prostě na ten koncert se nedá nikdy zapomenout!!!!!!The best day of my life!!! *14* *1* *15* nakonec mi mamča koupila na památku tričko a plakát!!!!!nikdy nezapomenu Avril!!!!!!
  • Re: koncert

taky nikdy nezapomenu *14* bylo to naprosto nejlepší a Avrilka byla supééér *1* škoda, že jsem nebyla u pódia *9*
  • THE BEST DAMN TOUR 2008

Avrilka je ta nejlepší zpěvačka na světě!!! *14* Byla jsem na jejím turném a byla to naprostá paráda... *4* Mám její celý album v iPodu a i starší hity. *14* Na dveřích mám její plakátek, fotečky, jak ji plynul čas a info!!! *3* Mějte se lidičky *3*
  • !

super kiki,dik za podporu! *1*
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • avrilka.lavigne.22

Re: koncert

souhlasím Avrilka byla suprová jsem jení obrovská faninka Avril je fakt best
  • avrilka.lavigne.22

Re: Re: KonCeRt

jinak ten kooncert byl super taky jsem tam byla
  • avrilka.lavigne.22

Re: Re: KonCeRt

ja bych to klidne udelala ale nic s toho neuvidíš protože vsechny videa jsou hrozne rozmazaný *1*
  • avrilka.lavigne.22

Re: avril

Máš pravdu byla užasná já sem tam byla taky je opravdu super !!
  • koncert

Nikdy nezapomenu na 8.července ten koncert byl nejlepší!!! Avril is best!!!
  • Re: coze?

musim souhlasit!! taky bych si vybrala Derycka
  • Re: avril

no to teda byl byl nejlepší!! Avril is best!! *3*
  • avril

Avril je borka..byla jsem s polečně se svou kamarádkou na jejím koncertíku...byla prostě boží!!! *1* *3* *3* *4* ...mocinko sme si to uživály!!!
    P.S.
    Můj blog:kellyb72.blog.cz
    běžte se mrknout
    čawecky
  • Njn

Avril je supéér.. škoda že sem nebyla na jejím konzu.. *9* *9* co už no.. *14* *4*
  • coze?

hej Tomas,kams dal oci?derick je nejen desne hezkej,ale dela i suprackou muziku!ja bych si urco vybrala derycka!
  • Ó avril

Avril je docela hezká dobře zpívá ale nemusim jí protože nejse na punk nebo rock ale ten její manžel jé slyzkej nelíbý se mi kdeby bych byl holka a měl bych si vybrat mezi tim Deryckem a Pitem tak bych si vybral Pitem *3*
  • bozi!

ten koncert byl upa bozi!avril je uzasna,ja ji zeru! *14*
  • avril koncert

*14* no ten koncert...to bylo neco naprosto uzasnyho..ja ji miluju
  • Re: Re: Předkapela

MŮJ MAIL PRO TY CO VĚDÍ ADRESU NA TY TRIKA:vejvodovajanca@email.cz *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit