-
http://staravrillavigne.blog.cz/
ahoj lidi pls mrknete na muj blog ....predem dekuju *3* -
The best damn tour
*15* ten koncert byl úplně božíííí!!!!!!!!!!!Avrilka byl nejvíc super!!!!!!!!!!!jak přišla na podium tak sem se neudržela a skoro 20min jsem pořád brečala,zpívala s ní její songy!!!!!prostě na ten koncert se nedá nikdy zapomenout!!!!!!The best day of my life!!! *14* *1* *15* nakonec mi mamča koupila na památku tričko a plakát!!!!!nikdy nezapomenu Avril!!!!!! -
Re: koncert
taky nikdy nezapomenu *14* bylo to naprosto nejlepší a Avrilka byla supééér *1* škoda, že jsem nebyla u pódia *9* -
THE BEST DAMN TOUR 2008
Avrilka je ta nejlepší zpěvačka na světě!!! *14* Byla jsem na jejím turném a byla to naprostá paráda... *4* Mám její celý album v iPodu a i starší hity. *14* Na dveřích mám její plakátek, fotečky, jak ji plynul čas a info!!! *3* Mějte se lidičky *3* -
!
super kiki,dik za podporu! *1* -
Poslechněte si ...
http://www.stage.cz/josef-dominik/ -
Re: koncert
souhlasím Avrilka byla suprová jsem jení obrovská faninka Avril je fakt best -
Re: Re: KonCeRt
jinak ten kooncert byl super taky jsem tam byla -
Re: Re: KonCeRt
ja bych to klidne udelala ale nic s toho neuvidíš protože vsechny videa jsou hrozne rozmazaný *1* -
Re: avril
Máš pravdu byla užasná já sem tam byla taky je opravdu super !! -
koncert
Nikdy nezapomenu na 8.července ten koncert byl nejlepší!!! Avril is best!!! -
Re: coze?
musim souhlasit!! taky bych si vybrala Derycka -
Re: avril
no to teda byl byl nejlepší!! Avril is best!! *3* -
avril
Avril je borka..byla jsem s polečně se svou kamarádkou na jejím koncertíku...byla prostě boží!!! *1* *3* *3* *4* ...mocinko sme si to uživály!!!
P.S.
Můj blog:kellyb72.blog.cz
běžte se mrknout
čawecky -
Njn
Avril je supéér.. škoda že sem nebyla na jejím konzu.. *9* *9* co už no.. *14* *4* -
coze?
hej Tomas,kams dal oci?derick je nejen desne hezkej,ale dela i suprackou muziku!ja bych si urco vybrala derycka! -
Ó avril
Avril je docela hezká dobře zpívá ale nemusim jí protože nejse na punk nebo rock ale ten její manžel jé slyzkej nelíbý se mi kdeby bych byl holka a měl bych si vybrat mezi tim Deryckem a Pitem tak bych si vybral Pitem *3* -
bozi!
ten koncert byl upa bozi!avril je uzasna,ja ji zeru! *14* -
avril koncert
*14* no ten koncert...to bylo neco naprosto uzasnyho..ja ji miluju -
Re: Re: Předkapela
MŮJ MAIL PRO TY CO VĚDÍ ADRESU NA TY TRIKA:vejvodovajanca@email.cz *14*