Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • její skype

Lidi našla sem pravé skype od Avril Lavigne určitě ji napište je to Avril Ramona Lavigne(skype jméno je x.avril.ramona.lavigne.x)píše anglicky a je super já osobně si s ní píšu *14*
  • Re: Re: Re: Avril Lavigne

Nj Avrilka je prostě úžasná, a i když je blonďatá furt je to ta stará bláznivá Avril. Se koukněte na youtube na videa :) kde je pořád stejně šílená. Já myslim že jí ta blond strašlivě sluší a je krásná, nový album se jí moc moc povedlo :) i když říká že ho nahrávala opilá xD ale je pěknýýý a i kdyby opilá k ní to sedí :o) je to pařmenka a obrovskej žiwel s hromadou energií, Miluju jí a vždycky budu a moc se těšim na 8.7. SAZKA AREEENA Jo a těhotná nejni jen si vystřelila z paparazzů a dala si pod bříško polštářek xD mrkněte na http://aaavrilka.l.sblog.cz/ tam je to videjko...PROSTĚ AVRIL FOREVER! <3 i love her and i'll love her forever *14* *14*
  • Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!

je ahojik koho to tu vidim moje SB ahujik
  • Re: Re: Re: je teda těhotná??

jo avril to udělala schválně kuli paparazi a nachytala je tagže těhotnáý neni naznamená že gdyž má v domě dětskej pokoj že je hend těhotná *3*
  • Re: Re: Re: myslíte si ze je avril punk???

mno ae avril neni punk twe nepoznáš rockovou muziku twe ste fag jetýý teda "čertík" ne ten (ta) to poznal(a)aspon pstě je to rockerka a ry mlč *13*
  • ahoj

ahoj lidičky ja nechápu proč se tady většinou všichni hádají!!!!Vždyt je to normálka mít svuj názor ne?Mno to je fuk já mam Avril rada a je mi jedno co kdo říká!!!!Si jí klidně dál urážejte,když vás to baví!!!mno tak pa pa *3* *3* *15*
    Mno ale jestli se chcete hádat tak mi písněte na icq 381-878-277
  • Souhlas

Souhlasím...je to skvělá zpěvačka a mos se mi líbí Tomorrow:-**** A My World a Naked a Alone a a a a ....toho by bylo;-) *14*
  • Re: barbie

Ale teď už není! *13*
  • barbie

avril je posledni dobou strašna barbyna ale je skvela miluju jeji styl muziky i oblikani *4* *14* *4* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *3* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
  • avril

mrknete se nekdo na strankywww.avrilramona.estranky.cz *3* pls
  • Re: Ouvej

Přesně to jsem taky psala *3*
  • Re: Nic proti

Mě jsi neurazila. Nechápu, proč bych se měla urazit, když máš jen svůj jiný názor...! *13*
  • Re: Re: Avril Lavigne

Tjjj *3*
  • Re: Avril Lavigne

Ahoj jsem ráda že aspoň někdo má na Avril stejný názor jako já:-) Myslím si, že i když je třeba malinko jiná než dřív, tak je to jedině tím, že je "vyzrálejší" a malinko víc ví, co chce;-) Pomalu ale jistě se ale vrací do starých kolejích a tak můžeme bejt jenom rádi;-))) *14*
  • Ouvej

Ok...Ten názor se dal ale vyjádřit poněkud jinak. *7* My-nebo teda já jsem tím chtěla říct jenom to, že není spravedlivé hledat chyby na někom, koho zrovna dvakrát nemusíme.Každej je nějakej a navíc-nikdo přece není dokonalej.Nikomu nechci vnucovat můj názor na Avril, jenom se snažím říct že i přes to, že kolem roku 2005 se z ní vyklubala´malinko princess jí mám ráda. Rozodla se pro to sama a myslím že změna je život-nebo né???;-) *3*
  • Nic proti

Nemusite hned nadavat ja rekla muj nazor kazdej ma jinej styl vyreseny?Ja mam treba styl hiphop,hrisny tance a to se vam treba nelibi.Vy fandite avril ja ciare,beyonce a shakira a hodne co spivaj a tancuji v mem styl.Sorry ze jesem vas urazila jen sem rekla muj nazor.
  • Re: Avril is the best!

Ta nová herečka Hayden, co hraje v seriálu "Hrdinové" prý chodí bez make-upu. Ale to neřešte. Avril je zpěvačka, a ne modelka. Teda... Modelka vlastně byla a možná ještě je, ale spousta dalších potřebuje tuny make-upu, aby je vůbec někdo chtěl vyfotit!!! *15*
  • Re: Avril Lavigne

Sorry, napsala jsem "výrázný" místo "výrazný"! Ooopss... *1* !
  • Avril Lavigne

Avril je skvělá zpěvačka. I když třeba nemá tak výrázný hlas jako X-tina, tak zpívá skvěle. Narozdíl třeba od té X-tiny má svůj styl. X-tina kopíruje Marilyn Monroe. Ale Avril je sama sebou. Je pravda, že v letech 2005 a 2006 chytila nemoc "Barbie" a změnila se. Ale ona to ví, a snaží se být zase ta stará Avril. Vydala další desku a je skvělá. Líbí se mi její punkový styl. Těším se, až přijede do Prahy. *3*
  • Re: Re: je teda těhotná??

noo ,ale není těhotnáá přece to narafičila neee *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit