Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!

uff.... *1* sem si oddychŁa!!!!Mně by to opravdu mrzelo kdyby nepřijela do Prahy!!!jelikož jsem na tým jejím prvním koncertu v Praze nebyla,protože to nějak nevyšlo....jo a chtěla jsem se tě zeptat kolik stojí ta nejdražší vztupenka a jestli je to ta na sezení nebo stání před podiem... *15* Jo a viděla si co strašnýho udělala Av?zase udělala nějaké sexi fotky do časopisu Maxim!!!se o ní začínám čím dál víc bát,protože se začíná podobat Britce,kterou dřív krytizovala.... *9*
  • Avril Lavigna

Ahoj Avril jak se áš já docela dobře a ty?a jen jsem ti chtela řict že hezky spííííííívvvvvvvvvváááá
  • Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!

Ahoj Avril není těhotná měla rozhovor a tak říkala že se určitě nechystá teďkom na mateřství protože má hodně práce jestli chcete více tak na mojem blogu www.verulinka-avril.blog.cz jinak by mě to fakt dost naštvalo protože se mi tu už od prosince válí její vstupenka na koncert jelikož jsem si koupila tu nejdražší a taky tu nejlepší tak by mě to velice zklamalo ale těhotná opravdu není!!!
  • Re: Avril a těhotná? kdo wí....

*8* snad není Avrirlka těhotná!!!!Kdyby jo tak by určo nemohla koncertovat a já určitě pojedu na její koncertík v Praze!!!!!!! *15*
  • Avril a těhotná? kdo wí....

Čawky moji feelazz.. tak sem tady mno....určo wšichni wíte o koncíku v praze avrilin...mno ae nwm jestli všichni wíte že se spekuluje o tom že e avril těhotná..je to na amerických stránkách a i deryck doswědčil že je avril těhotná..mno kdo wí že jo nejsme jejich sousedi abysme je každei den viděli jestli už má bříško bo mne...mno já nwm ae to už tu bylo jednou takže moc tomu newěřim..a bylo by to v časákách a zatim to tam neni..takže zase má nidko blbí hemzy xD tak já zatim jdu jukněte na muj blogíís je o avrilce
    www.hakki-lavigne.blog.cz *7* *5* *1*
  • Re: Re: Ach joo...

Hey, mám dotaz...Kde bereš ty novinky o Avril, třeba to, že není těhotná???
  • koncert

pojedete nikdo na koncert jáá určitě už mám stupenky avril je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • dooobrýý

jee moc dobrááá *3* *3* *3*
  • Avril

Libi se mi ASvril pisnicky...sou ploste suprr *4* *4* *3*
  • Avril je super

Avril je špičková zpěvačka,Avril Lavigne a Amy Lee jsou pro mě nejlepší zpěvačky světa,pravda změnila image,ale přece nikdo nečekal že zůstane navždy drzou rebelkou.Jsem její velký fanoušek a se změnou image se na tom nic nezměnilo.8. července v SAZKA aréně *4* *4* *4* .
  • Je super!

Avril Je super holka!!Miluji jí!Samozřejmě jako zpěvačku!! *3* *14* *14*
  • avrala

ahojik vyte proc jsem napsala avrala av je avril ra je ramona la je lavigne avril ramona lavigne... avril posloucham uz od mladi ted je mi 13 let ma opravdu dobre pisnicky je hezka uspesna a moc dobra zpevacka. jeji nove cd The Besta Damn Thing je velice popularni myslim ze se urcite dobre proslavi a fandim ji chci bejt jako ona ..... *1* *3* *14* *4* *1* *1* *3*
  • Re: avrillllllll

já taky možná pojedu pokud *16* *9*
    mi to povolí naši ! *9* *4* *5* *8* *8* *14* *14* *14* *3*
    Avril je prostě cool *1* *1* *1* *1* *16* *16* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Ach joo...

sice se Av změnila ale je to punkprincess já jsem teda mezi hudbou rozdíl nepoznala jenom možná ňáké písničky je pravda že Av toto všechno kritizovala a jde si to teďkom všechno proti sobě ale jsem její fanynka nadále stala se s ní prostě dospělá dáma ale švihlá je pořád mě stačí se koukat na vide jestli chcete naštivte muj blog je tam o ní uplně všechno www.verulinka-avril.blog.cz
  • Re: Re: Avrilka je néééj!!!!

Ahoj nechces jeji obrazky pis na natalie.subrtka@seznam.cz papa budu se tesit *3*
  • avril je nej nej

avril se mi strašně líbí mám doma její album je fakt super *4* *3* *3*
  • Ach joo...

Štve mě, jak se změnila!! Je z ní druhá Paris! Byla to talentovaná zpěvačka, měla před sebou kariéru...Ale teď se z ní stalo to, co vždycky ostře kritizovala. Byla ještě celkem v pohodě, dokud jsem nečetla článek v Bravu ,,Jak být slavná´´. Z toho se mi zvedl žaludek! Je to teď namyšlená ožralka, která si myslí jak je cool! Nechápu, jak můžou říkat, že se bezpochyby vrátila ke své původní hudbě! Všimněte si rozdílu mezi alby ,,Let Go´´ a ,,The Best Damn Thing´´ To druhé je jen komerční pop!! Její nejlepší album je určitě ,,Under My Skin´´. Jaká škoda téhle dobré zpěvačky *9* Podle mě udělala Avril chybu, když dříve kritizovala pop a jeho představitelky jako Britney Spears nebo Hilary Duff.
  • Re: avrilka

ten obrázek je opravdfová fotka s podpisem jestli jo tak to beru
  • Re: Re: Avril Lavigne

Jj to ste vystihli, nevim hafo se zmenila aj ve stylu hudbu, ma hlasek jak holcicka a blondaty vlasy s ruzovym melirem? To neni ona, na zacatku sem si rikala jo v poho naky oziveni a ted... NEZAJEM
  • Re: Avril je Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

ja mam radsi teda rodice ale avril je taky dobra *1* *15* ja ji proste zboznuji *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit