Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám tě moooc ráda!

i když jsi se posledni dobou změnila! ale stejně jseš ta super cool osůbka,která moc hezky zpívá a já si tě taky zpívám,tak to vyjde nastejno!=) Zdravím tě *14* *1*
  • Good jako sk8er girl

Jo Avie byla vždycky fajná holka, hlavně za doby Let Go!!! Skejťačka, prostě holka v pohodě.. Poslední dobou se dost změnila. Co se to s ní jen stalo??? Např. klip Hot. Vcelku nášup.. Ale pořád ji mám moc ráda!!! *9*
  • Avrilka

Avrilka je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej a neeeeeeeeeeeeeeeej *4* *14* *4* *15* *3* *3*
  • sobota

Mám tě moc ráda *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Avrilka!!!!

Miluju avril lavigne nejvic na svete jednou chci byt jako ona,protoze ona je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnejjjjjjjjjj *3*
  • Nej

Avrilko,mám tě moc ráda,chtěla bych se s tebou někdy setkat,moc by se mi líbil koncert v Praze *14* *14* *14* *14* *14*
  • avriluska

moc vas plosim kdo ma nejake fotecky o avril tak by jste mi je mohli poslat na e-mail silvulka.15@seznam.cz.predem dekuji *14*
  • Re: Re: změnila se

jj.avril se od zacatku sve kariery zmenila dost ale to je tim manzelstvim njn mela jsem radsi tu starsi avril.
  • Re: cfgjdjg

jj.ja mam taky rada girlfriend a ten klip k tomu fakt sedi....tahle pisen je fakt skvela jeste se mi libi when your gone!!!!to je moc klaasna pisnicka *14*
  • AVRILKA

avril duc duc duc avril *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5*
  • avril je božíííí

heyky... avril je boží mocinko ji žeru....... !!!! mam o ni dokonce i stránkü taq se na ni mrkněte a zhodnoťte ..... dikas !!!! :) www.avril-lavigne.websnadno.eu
  • nej

NEJ!!!!NEJ!!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ !!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!NEJ!!!AVRILAVR ILAVRIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • avril nej

avril nema ani jednu osklivou pisnicku!!!!Vsechny sou super *3* *3* A jeji novy cd je fakt super *14* *14*doufam ze se zase stavi u nas v cechach! *3* *3*
  • avrilenečka

já když sem poprvé poslouchala under my skine tak nejvíc na mně zapůsobila a dojala mě nobodys home.ta je taková...prostě taková *4*
  • Re:

Britney Spears je troska!!! neuraž se ale je to tak. *5* *5* *5*
  • AVRIL LAVIGNE

Avril je nej!!!!!!!!a pro mě je nejlepší písnička-my happy ending!!! *3* *4* *1*
  • avrilinka

já avril miluju je upne nejlepší!!! *1* Akorát mam radši taky tu starší.byla postě lepší.měla hezčí písničky který vo něčem byly.jestli si myslíte že girlfriend je nejlepší tak se podívejte na překlad a srovnejte to třeba s písničkou nobodys home.jinak já avril ouplně zbožnuju *14* ale ta starší prostě byla lepčí *15* *9*
  • Re: Avrilushka:-*

NÁPODOBNĚ *14*
  • Avrilushka:-*

Avrilka je ten nejuzasnejsi clovicek pod sluncem ja ji uplne zboznuju mam doma snad uplne secko na cem je ona no je proste skwela.. *14* *3*
  • AVRIL-4ever

Avrilka je neeej zpěvačka x)Kukněte na můj blogís o ní... www.avril-4ever.blog.cz =*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit