-
Super
Avril je proste uplne super zpevacka!!!Ma uzasny pisnicky a ja ji mam moc rada uz je to rok...byla jsem taky na koncerte a bylo to pekny...je proste uzasna!Je to nej zpevacka co znam -
AVRILKA:)
je nej.... -
Avril vůbec neumí zpívat, ale to, co z toho vznikne je docela dobrý!
-
Je nejlepšííííííííí!!!!!!!!Je jí písničky jsou ůžasnééééééé!!!ONA JE PROSTĚ NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJ!!!
-
avrilka je nejlepčííéíííííííííí.........úplně překrásně zpívá a má krásný písničky se super textíkama.........:)
-
Avril je nejlepsi!!!!!!!!!! a koncert byl taky super!!!!!!
-
DĚS
je prostě NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ZPĚVAČKA NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Avrilka
Umí zpívat,má svůj styl,nosí kravatu,je hezká,je citlivá,má roztomilej nos,na nic si nehraje,dělá to,co ji baví,je originální, je prostě NEJ=))) -
...::: The Best :::...
---<<>>--- -
:o)))))))))
-
super wallpapers
chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com -
mp3
čau lidi, mam nějaký její nevydaný písničky...jestli je někdo chcete,napište mi na mail -
Ahojky lidi..me se libila uz od zacatku.Kdyz na Mtv bezelo Complicated,ukazovala sem to vsem svym kamoskam a rikala jak je to dobry.po mesici se z ni stala hvezda..ted mi ale pripada ze se zmenila..Rikala jak nesnasi sukne a rtenky a ted to sama pouziva..Na svuj vek mi prijde ze ze sebe dela drsnacku a uz mi lezou na nervy ty jeji plakaty s uprenym drsnym pohledem..Jinak pisnicky jako treba Sk8er boi sou dobry..
-
pomoc
ahoj rad bych se s tebou seznamil,mas rada sex a sexi hrádky?napiš -
Avril je NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Av
Avril is the Best!!! -
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
Avril jsi fakt úžasná mám rada tvoje písně a tak ti přeji hodně úspěchů v životě tvoje faninka klára
-
Crejzy!!!!!!!
Avril je strašně kúl a krejzy. je prostě néééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!§ -
A ty snad umíš?