-
FOTO Z KONCERTU + INFORMACE NA E -MAIL PLEASEEEEE
AHOJ LIDI MÁM NA VÁS MEGA PROSBU POŠLETE MI FOTO Z KONCERTU NA MAIL - PKABELKOVASEZNAM.CZ DÍKY ČEKÁ VÁS ODMĚNA -
pro PUNKROCKERKU
mnoo za1:pochybuju že si to přečte a za2:avril umí česky ???jo a Green day fakt hustý punk zkus něco co je opravdu punk když už si tak říkáš(gc je v poho ale za vrchol punku to nepovažuji) -
Avril je nej
neznate nekdo e-mail Avril prisiiim muj e-mail je will.bara@seznam.cz -
LET GO
AVRIL JE SUPER!!!ZPÍVÁ PROSTE NEJLÍP!!! -
Avril....Prosím
pošlete prosím fotky z koncertu na Email... sorry -
Avril...Prosim
Avril je fakt dobra zpevacka...Libi se mi jeji pisnicky i klipy. Lidi jestli by nekdo mel fotky z koncertu tak prosim poslete na icq...dik -
Avrilka je božíí =)))
-
Kdo je nej???
úplně nej nej nej je Avrilka!!!Kéž bych byla jak ona!!!ma svuj styl.Obdivuju ji!!! -
Chci být Avril!!!!!
-
Avrilka!!!!!!!
Avril je nejlepší a nej!!!Kdo má fotky z koncertu prosím pošlee na mail,pls!!!Byla jsem tam a od té doby jsem nejšťastnější člověk na světě!!!!! -
děkuju
doufám že si tohle avril lavigne přečte je to pro mě moc důležitý!chci ti vzkázat že si super tvoje nový CD under my skin je moc ůžasný a to myslim tak užasný,že to nemůže být ani pravda!máš ůžasnej hlas a to taky něni ani možný.poslouchám jenom tebe a taky takový ty kapely jako je třeba GREEN DAY a takový.to je všechno co jsem ti chtěla vzkázat a přeju hodně štěstí lásky a přátel a hlavně ZDRAVÍ PÁ PÁ PÁ KAMČA -
avril
avril je nejlepší.víc se říct ani nedá je to první člověk co je dokonalej a má nej.styl muziky mám jí moc ráda -
THANK YOU
HELLO MY NAME AVRIL LAVIGNE THANK YOU LETTER S.AVRIL -
AVRIL
AVRIL JEBŮH A NIKDO NA NI NEMÁ.A KDO SI MYSKLI ŽE NE TAK JE MAGOR.JSEM JEJÍ VELKA FANINKA. -
AVRIL JE BOŽSKÁ
JO OMLOUVÁM SE TADY JE TO ČÍSLO TAK PIŠTE KDO CHCE NĚJAKÉ FOTO Z KONCERTU 77 66 93 083.DÍKDENČA,MALÁ AVRIL -
AVRIL JE BOŽSKÁ
kdo má rád avril jako já tak at napíše na číslo pokecáme o avril a kdo chce fofo z koncertu tak at taky napíše nejaké mu pošlu napište pokecáme o AVRIL ten konzert byl nejlepší na světě škoda že avril neni češka hned bych za ní jela.jsem jako ona ale nejsem zpěvačka.takž avril JE BOHINĚ zpívá ze všech nejlip že.avril je můj vzor.čus denča,malá AVRIL. -
Jsi nej....:o)
Achojky lidi..Avril je nejlepší a nikdo se jí nikdy nevyrovná a nikdo na ní nemá!!Je nejlepší rocková zpěvačka jakou znám,ale taky i nejhezčí,nejlepší a má moc hezké písničky i klipy!Některé její písně se mi dobře zpívají a některé zase ne..protože jí třeba nerozumim!Aspoň,že jsem angličtinářka!No co prostě ještě dodat..Avril je nejlepší a ten koncetr z Prahy byl vážně super,prostě pecka a ten kdo semnou nesouhlasí ať se jde vycpat a nepomlouvejte jí,protože vy byste to určitě líp neodspívali a lepší klipy by jste nenatočily!!!!S Láskou pro Avril a její fanynky...Vaše Petruška!!! -
Nikdo na světě není lepší než Avrilka
-
Avril
AVRIL je ta nejhustější,nejlepší,nejhezčí,spěvačka co sem kdy viděl!!!!!!!!!!!!! -
Avril je nejlepši