Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ

DĚCKÁÁÁ JE TO TADÝÝÝ..UŽ SE OBJEVIL TEN OFICIÁLNÍ VIDEOKLIP PRO ALIC...=o)

Je krásnýýý..

VIDEO-http://www. youtube.com/watch?v=V_j-r6krxe4
    • antidicaprio

Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ

pěkný *4* a hlavně tam je i johnny *4*
    • fifinka7

!!!WOW!!!
      • xkostex

Re: Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ

upne bozi!!!!!!!krasnej klip a Avril tam je samozdrejme nejkrasnejsi! *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Pane Božéééééééééé....tak to je nááááááádheraaaaaaaaaaaaaa!! !!! WOOOOOOOOW
    • angel15

krasny:)...ty jeji krásny modry očička a ta jeji chuze a ty šaty a ten jeji vyraz v obličeji...ach ja se zabouch:D
      • sharpay1995

Re: Re: NEJ NOVINKA NA SVĚTĚÉÉÉÉ

No neříkej že teprve teď...xDDD A nebo to teď jenom úplně vygradovalo....?xD
    • vterinka

je úžasný!!! upe mocky se mi líbí! Je to super písnička a bomba klip!! *14* *14* *3*
  • sharpay1995

xDDD

Tak a ať nikdo neříká že se nudí...
    Hledala sem nějaké videa od Avril do školy, a tak sem vám jich tu pár dala..xDD
    • xkostex

Re: xDDD

*15* *15* *15* pekny videa akorat to druhy mi nejde pustit *9*
      • sharpay1995

Re: Re: xDDD

A vymazala si mezery s odkazu??? A nebo ti to nejde pustit na Youtubku??? A ještě otázka... druhý z vrchu nebo zespoda??xDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: xDDD

*15* *15* *15* *15* Mno a pak že ste normální jo? Se ani domluvit nedokážete *15* *15* *15* *15*
          Já už se k vám rači ani nevyjadřuju *15* *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: xDDD

jo vymazala ale ukazuje se mi ze je naka chyba v adrese a myslim od spoda
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: xDDD

Hm...pravda...až na tu kvalitu...., ale jinak ten její smích tam nakonci...xDD
            • xkostex

diky a to video je pekny az na tu kvalitu
            • sharpay1995

Tak zadej do vyhledavače na Youtube: Avril Lavigne Oops on Piano - When You're Gone
  • acdz24

novinky

Mám pro vás pár novinek.

http://a-lavigne.blog.c z/rubrika/avril-news

Nejlepší je podle mě ta o novém CD *4*

V nejnovějším čísle francouzského časopisu EEOC Avril mluví o novém albu:
    "Moje nová práce zahrnuje vše, co jsem cítila v posledních letech: radosti, starosti, veselé a smutné okamžiky. Mám ve zvyku o sobě mluvit a říkat, co se se mnou děje a to je přesně to, co jsem udělala při této příležitosti, i když to může znamenat, že zveřejním světu, jak jsem se cítila, když se můj manželský život rozpadl. Takže myslím, že moje nová práce bude mnohem intimnější a náročnější. Nyní, když mám něco říct, tak to prostě řeknu a je to: je zbytečné používat tisíce metafor, koncept zůstává stejný."
    • sharpay1995

Re: novinky

Wooow... to je bezva..., ale nevím jestli je to z nejnovějšího čísla, protože jak sem byla ve Francii, zdá se mi že sem to tam viděla...:)
      • puspuspusinka

Re: Re: novinky

Yeaaahhh ... *14* ... o5 nádherný proslov od Avrilky ... tohle je vážně hezký od ní ... *14* *14* ... Noo a Hančooo jak píšeš asi se ti to jenom zdáloooo ... *15* *15* *15*
      • andrea3518

Re: Re: novinky

jůůůůůjky
        • xkostex

Re: Re: Re: novinky

juuuuuuuuu ja se tesim!!!!!!!:D
  • puspuspusinka

:'((((

Hančoo ... já chci taky věštící jabkoo ... dej mi jednoo ... já žádný nemám ... *9* *9* *15*
    • kvatro

Re: :'((((

Míšo, bacha na Hanku! Ona ti sice jablko dá. Ale bude otrávené, protože je to čarodějnice. Aby si nedopadla jako sněhurka. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: :'((((

Noo, dobře, ale strach mít nemusím ne??? Přece mám svého prince... *15* *15* *15* Ale dobře dám si BACHA !!! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :'((((

Ale to se s trochu sek kamaráde... copak se věštící jabko jí..?? kdes to kdy viděl..? :d Ty nevzdělanče..! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :'((((

No hele, právě promluvila Albertka Einsteinová.
            Právě vysvětluje svým žákům teorii debility. E=mc2

Ticho Hano! Zabalim tě do volejbalový sítě a hodim do rybníka. *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :'((((

No tss...:D apoň to bude důstojná smrt... každý volejbalista si přeje zemřít ve volejbalové síti..! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :'((((

Hele, já sem tak natvrdlá, že bych ani nepoznala jestli je věšící nebo ne a stejně bych si kousla... *15* *15* Přece mě znáš ne... *15*
            • sharpay1995

jo je to novinka..! Ale opět si v hledání jeho víznamu neuspěl..! :D
            • kvatro

Věšící jablko, to je nějaká novinka. To bude takový jablko který si kvůli Hance radši hodilo mašli. *1*
            • sharpay1995

No jo.. dyť tady vlastně mluvíme o tobě..:D
  • puspuspusinka

...

Lidi ... já teďka mám na mozku Škraloupa ... a nějak mě nic nenapadá ... *9* *9* Mám začátek jak sme na letišti ... v LA ... a dál já nevím nějak sem mimo ... skusím to ještě dopsat večer ... ale teď neee ... mě nic fakt nenapdá ... sem vypohádkovaná ...
    • vterinka

Re: ...

joo to znám, jak dojde inspirace je to v háji ...
      • kvatro

Re: Re: ...

Jsou pouze dvě možnosti ják napsat příběh. 1. napsat ho celý v jednom kuse, bez přestávek.
        2. Když dojde inspirace nechat to až na druhej den, Jinak se tam vymyslí do toho kraviny. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

teda já psát příběhy bez přestávek tak tu sedím celé dny! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Ale copak ty tvoje romány. Ty jsou na 16 stránek. *15* *15*
            Mmochodem sem četl obě dvě ty tvoje díla. Ale jenom tak zběžně. *15*
  • Máte jí radi?

*4* Ahoj všichni lidičky oc mají rádi Avril hledám někoho kdo má plakáty Avril a bydlí v Dobré nebo ve Frýdku Místku jsme velký malý fanoušek Avril jemi 9 let Avril už poslouchám 2 roky *3* *3* Mám jenom jendo cd o dní a hledám někoho kdo by mi ho přeplalil aspon lets h go nebo Under my skin napiš mi na muj blgo o Avril www.avrilka9.blog.cz a připiš naky komentář jaou tam nové fotky a tady pro vás náka novinka
    *15*
    News:Ná me uvidíš i nové Avrilinské tetováni co má!! *14* *14*

Ps:Napiš na email kdyžtak nbeo na blog
    www.avrilka9.blog.cz
  • new fotky

viděli jste ty nový fotky ? Jak je tam s tím modrým pajdulákem ? Mě to připadá, že má nějaký tmavší vlasy..ty vrchní ...co si myslíte vy ?? Je to jen těma fotkama, nebo fakt odchází od blonďatých vlasů *7*
  • jana291995

NEWS O CD

Tohle jsem našla,a když jsem to četla,byla jsem štěstím bez sebe!!!POVINNĚ PŘEČÍST-VŠICHNI:

Začnu tím, že Avril dostala pozvání vystoupit na VMAs s novým songem. Ještě však není jisté, jestli tam nakonec vystoupí, jelikož to pozvání ještě nepřijmula (ale ani neodmítla).
    Také mám pro vás zprávy o 4. CD. Jedna dívka z AvrilBandaids byla na koncertě Sum41, kde si povídala s ochrankou Sum41 a zjistila, že je možné, že Avrilky turné začně už koncem tohoto roku a také povídal, že nové allbum zní kouzelně. Tohle děvče mělo tolik štěstí, že se potkalo s Deryckem, manželem Avril, který potvrdil, že Avrilky nové album je úžasné. Říká se, že Avril na tomto novém CD spolupracuje se Slashom ze skupiny Guns ´N Roses.
    • angel15

Re: NEWS O CD

jooo..amen:)
    • Re: NEWS O CD

Máš pravdu!! *4* Svatou Pravdu *4*
    • cara

tak to je supéér =))
    • sharpay1995

Super!
    • avrilka-aja

Pravda!
  • cara

blog

Konečně jsem upravila dess na blogu klidně se koukněte:avrillavigne88.blog.cz
    • jana291995

Re: blog

jo hezkej blog!! *1*
      • cara

Re: Re: blog

děkujůů =) máš taky blog?
        • jana291995

Re: Re: Re: blog

jo mám www.sweet-fruit-color.blog.cz
          Se taky kukni!!snad se ti bude líbit!!! *14*
          • cara

Re: Re: Re: Re: blog

kwáásnýý mooooc *3* *4*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: blog

jo děkuju! *14*
  • aaavvvrrriiilll

Miluju Avril

Vždycky jsem chtěla být jako Avril nevím proč,ale je to tak,prostě jsem si jí natolik oblíbila,že jsem chtěla být její vzor.Avril má fakt suprový písničky a moje nejoblíbenější je MOBILE ta se teda povedla.Co myslíte vy? xD
    • danielka1996

Re: Miluju Avril

podle me tich hezkych pisnicek ma vic,,,ale MOBILE se urcite hodne povedla *3*
      • xkostex

Re: Re: Miluju Avril

me se libej vsechy jeji pisnicky ale nejvic se mi libi i´m with you a naked
        • Re: Re: Re: Miluju Avril

*14* lowuju jí
        • cara

Re: Re: Re: Miluju Avril

Mě ATKY se líbí všecHNY písničKY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit