Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrillavigneisik

ehmm

jo jaký malý holčičky je uz dospela to je hrůza kdyz se vám teď nelíbí tak sem nelezte !!! *10* *8* *16* *13*
  • xd

nelíbí se mi
    *9*
    • jana291995

Re: xd

super,to je všechno?..já jenom,že nás to tak trochu nezajímá,a myslím že mluvím za všechny ne?
      • dianna114

Re: Re: xd

NE. Třeba mě to zajímá a tys sama napsala,že každý může slušně napsat svůj názor. A v tomto příspěvku není nic sprostýho,takže nevím,co zase máš. *13*
        • jana291995

Re: Re: Re: xd

ale,mně to taky zajímá,a nevadí mi to...nevím co máš ty..jinak se nechci zase hádat..jo je to slušný,já sem to nemyslela zle,at si tady každej píše co chce..mně je to šumák.....
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: xd

OK
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: xd

to platí na mě?
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: xd

ale mě to taky nezajíma jen se chci zeptt,když se ji nelibi,proč se podivala na jeji profil? *1* a je pravda,že nas to nezajíma,takže to tu píše do vzduchu ne?že jí to neřekneš do očí? *14*
  • david16

v klidu

jasně vymažu si vás a v klidu ;) je se chci zeptaj nevíte kdy bude zas avril dělat nové CD ?
    • jana291995

Re: v klidu

chystá je,a mělo by vijít brzo..neboj!!
      • david16

Re: Re: v klidu

a nevíš na jakej styl to jako bude ona to furt mění :D doufám že to bude pořádnej metal *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: v klidu

ha, Ha, ha.....jako sorry, ale tohle nemůže normální člověk napsat*1* *1* *1*Ne sranda......Avril a metal....prosím jen to ne!!!!
          • david16

Re: Re: Re: Re: v klidu

ty bláho avril a metal to by byla bomba *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: v klidu

no tak bomba by to byla, ale v jakém smyslu že......nóóó....xD
          • david16

My happy ending taky mám nejrači :) a ještě Donˇt tell me *14*
            • sharpay1995

Vidím že máme dost podobnej vkuz.....teda aspoň co se týče Avril!!!
          • david16

*15* *15* *15* lepší než hej hej you you já jsem blondatáá *15* *15* *15*
            • angel15

david16..jen tak pro zajímavost víš,že má přírodní barvu vlasu špinavou blond nebo něco takovyho?? *7*
            • leila00

Máš asi hodně velkou averzi vůči blonďatým vlasům co xD No já bych teda metal asi u Avril moc neviděla ale mohla by spíš do týhle desky dát něco rockovějšího.. víc kytar hlavně. A nějakou ve stylu Nobody's Home, aby to mohla zpívat na živo jen tak akusticky a aby vynikl její hlas. ♥ Ale podle mě to bude hodně podobné TBDT.
            • sharpay1995

tak za sebe říkám že TO TEDA NNNNNNEEEEEEEE......jako taky jsem kdysi tohle hej, hej...nesnášela, ale co sem poznala pak Avril začalo se mi to celkem líbit, ale metal ten fakt ne.....Ale jestli se pro to Avril rozhodne tak proč né no....xD
          • jana291995

no,já bych byla spokojená,kdyby to bylo něco jako The best damn thing..pár ploužáků,něco drsnějšího a nějakej rock..to je super kombinace nemyslíte?
            • david16

jj ale mohla by tam dát i něco jako My happy ending, take away, together prostě kdybi tam dala zas náký psycho *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Jj opravdu takhle by to bylo skvělí....ale mě by se tam líbilo ještě něćo ve stilu my happy ending...protože to je má nejoblíbenější písnička!!!
  • jana291995

hihihihihihihihihi

no,sice to sem nepatří,ale sranda musí být!!!

Pepíček jde do obchodu a koupí si disko sušenky, když vyjde ven a rozbalí je, vylezou z nich červi. Pepíček se okamžitě vrátí a chce sušenky reklamovat. Prodavačka mu na to ale řekne: “To víš Pepíčku, disko nikdy nejíš sám.”
    *1*
    • cara

Re: hihihihihihihihihi

xDDDDDDDDD :DD
    • fifinka7

LOL *1* *1*
    • xkostex

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • avrilka-aja

Re: Re: hihihihihihihihihi

Nuda!
        • jana291995

Re: Re: Re: hihihihihihihihihi

no nevím jak tobě,ale mně se to zdá vtipný..xD *1*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: hihihihihihihihihi

Já jen že už je to takový okoukaný
  • fifinka7

pomoooc :(

tak sem se těďko zkusila přihlásit znova na ten blog z jinýho compu, ale prostě to nejde, píše mi to, že mam buď špatný jméno nebo heslo *9* *9* *9*
  • sharpay1995

A ještě jedno...xDDD

http://www.youtube.com/watch?v=bzQS 4Cd3hS0&feature=player_embedded#

Aaaa...to bicí je zrádné...xDDD Ten její pískott...xDDD
  • fuj
    • Drž hubu a starej se o sebe ubožáku ubohej!!!*16* *16* *16*
      • Vůbec se ho nevšímej, nereaguj na to.
        • *3* *3* *3*
  • puspuspusinka

Twe...

Takže vy na mě s výletem do ČB joo?? No přeju Vám hodně štěstí v hledání *15* *15* Nebydlím totiž úplně přesně v ČB kouske vedle a pochybuju že mě v tejhle prdeli vesnickej najdete takže ... přeju KRÁSNÝ VÝLET *15* *15* *15* *15* A Hančooo co jako bys mi chtěla oplácet simtě??? *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Twe...

Nebojse... my tě najdem... půjdem prostě tam, kde budou slyšet dorily, ty krotitelko...:D :D :D Co bych ti chtěla oplácet... no já nevím... toho je tolik...:D :D :D
      • kvatro

Re: Re: Twe...

Jo, my si tě s Hankou najdeme, i kdyby jsme měli obrátit vzhůru nohama celej Jihočeskej kraj. *15* *15* *15*
        Ale už mám jeden tip: Nová Ves u Českých Budějovic. Dvě zastávky vlakem z ČB. *7* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Twe...

Ne-e-e-e-e-e-e =P=P=P=P=P
          *15* *15* *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Twe...

To bude nějaká vesnice u Vodňan. *15* Na tebe aby byl člověk FBI *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Twe...

Ale neboj... když najdeme aspoň část rodiny, tak ta nám určitě prozradí kde přesně bydlíš ty..!!! :D :D
            • xkostex

fajn ja to sice vim ale nepovim a co za to?:D
            • puspuspusinka

Hele jedno z toho to jee... (Elis ty drž hubu a nic jim neříkej !! *15* ) A místní lidé ani neví že existuju takže asi smůůla a kdyby něco jentak pro informaci naše rodina je rozesraná ve všech třech vesnicích pochybuju že najdeš ten můj baráček ... *15* *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Stožice, Křepice nebo Pražák. Místní lidé nám jistě velmi rádi poradí kam *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Ale v který prdeli u vodňan bydlím na to už prostě nepřídeš to bys musel bejt CIS ... ale ty seš FBI tak máš smůlu .... *15* *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

A do prčic ... myslím že z tebe FBI už jeee... *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Twe...

Tak za prvý DORILY tu teda fakt nemáme možná 20 km ode mě budou nějaké GORILY ale DORILY fakt neee... *15* *15* *15* No a oplácet ty měě?? No tak mohla bys mi jedině tak opltit tu lásku ... *15* *15* Jinak NIC !!! *15* *15*
  • kvatro

Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

No tak to už je hodně blbej vtip.

http://seedbank.us/avril-lavign e-dies-in-snowboard-accident/838/un categorized
    • laduss

Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

???? sice anglicky moc neumim ale něco jsem rozuměla... si dělaj srandu ne??? *16*
    • vterinka

Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

OMG! Co to je?? Který ichtyl to napsal???
      • xkostex

Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

twl kdo to psal?
        • xkostex

Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

twl doufam ze je to fakt vtip ted sem to dala na google a je to vsude
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

cože?? Lidi nestrašte! ... Ale víš co si myslím? Že to napsali na jedné stránce a ostatní to zkopčili! Nemáme fotky, žádný důkaz! Takže klid, hlavně žádnou paniku!
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne Dies In Snowboard Accident

ttj to máš dobré, pěkné jméno
            • laduss

no to jsem jednou řekla ve školce ani už nevim proč ale řekla jsem Vanesa a najednou mi všichni tak začli říkat a říkaj pořád *3*
            • vterinka

aha to je hezké a kde přišli zrovna na Vanesu? To by mě nenapadlo. *1*
            • laduss

no v rodnym listě mám Lada, ale 98% lidí mi říká Vanesa
            • vterinka

no nevím, ta poslední věta mi tam nesedí, i to je možné, ale hlavě,že se to vysvětlilo. *3* a jak se vlastně jmenuješ? Já jsem Katka. :-)
            • laduss

vterinka: no já to pochopila tak, že se tam zabila Brittany, že si ji jenom někdo spetl s Av protože je taky blondata.... no nic nebudem to řešit moe angličtina je hrozná až vubec není *15* hlavně že se to vysvětlilo *3*
            • vterinka

Elis: to mi povídej!!!!
              laduss: tam psali, že AVril není mrtvá a že možná měli namysli Brittany, jestli jsem to dobře pochopila :-)
            • laduss

http://www.avrilbandaids.com/forums /avril-lavigne-news-updates/1102363 -rumours-avril-lavigne-died-whistle r-take-over-twitter.html#post132445 45
            • laduss

tak moment... jestli jsem správně pochopila co psala vterinka... ale Brittany Murphy už je rok mrtvá...
            • xkostex

koho by nenasral?veciho kretena sem v zivote nevidela!!!!! *16* *16*
            • vterinka

No to teda!! Kretén jeden!! Nechci být sprostá, ale nasrali mě pořádně!! Tohl není sranda!
            • xkostex

ja ted nasla ze je Avril s Brodym na Hawai takze dem nakopat toho kdo to napsal!
            • vterinka

dyt to říkám, a navíc sem našlala toto: Did you? of course Avril Lavigne didnt die!!! .. maybe you're thinking of Brittany Murphy.. who was also a pretty blonde girl.
            • xkostex

uz sem klidlna vsede je ten samej clanek takze sem v poho
  • puspuspusinka

:-(

No super, tak za to že si tu s vámi lidičky píšu, mě ostatní holky odkoply ... *9*
    Doufám Kačí, že takové lidi na Kikeho diskuzi nejsou,... *9* *9* *9*
    • vterinka

Re: :-(

cože tě?? Néé to nemyslíš vážně, že ne??? ... Ne u nás na diskusi jsou naštěstí holky v mém věku a víc, takže ty mají rozum. Tak to mě velmi mrzí. *9* *9* *9* *9*
      • puspuspusinka

Re: Re: :-(

Oni jsou též starší a rozum mají, jen já nevím, prostě si furt myslí že je odkopávám jáá ... ale bavím se aji s něma aji s vámi ... a navíc tuhle diskuzi znám dýl, s Hančou, Werčou a Elis si přídu jako rodina jsou to nejlepší kámošky které znám prostě děsně dlouho !!! A oni jsou pro mě zase nje kámošky, ale tohle je vůči mě nefér... *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-(

no já to četla a rozum mi to nebere! Chápu jak to máš. Já mám tež holky od Kikeho jako rodinu, znám je dlouho. Vy jste pro mě nováčci, ale chodím tam i tam a bavím se se všemi a vše je ok, já to nechápu. *9* *9* *9* *9* Třeba se jim to rozleží v hlavě, přece není možné abych si kvůli tomu rozhádala kámošku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit