Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

Britney to kazí!

Podívejte jak to Britney kazí:
    http://www.youtube.com/watc h?v=tiLSNpHdulw
    • dianna114

Re: Britney to kazí!

http://www.youtube.com/watch?v=8m_l EaMjbd0
      přijde ti to stejný??? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • jana291995

Re: Re: Britney to kazí!

JO MĚ TEDA JO!
        • dianna114

Re: Re: Re: Britney to kazí!

no jak myslíš no :D mně se tohle dcl líbí *5* To Everytime bylo hrozný, ale to asi u každýho interpreta se najde vystoupení, kde by zpíval nějak falešně.. a hned říct, že neumí zpívat.. hmm.. přirovnala bych to k tomu, že bych na diskusi Britney dala odkaz na video, kde Avril spadla palička a napsala bych tam, že neumí hrát na bicí...... *1*
    • cara

jžííš J8 JSem BRitnEY neMěLA nIKDY rááDA!! :(! fůůJ!
      • dianna114

Re: Re: Britney to kazí!

Musíš psát tAKhLe? Blbě se to pak čte.
        • jana291995

Re: Re: Re: Britney to kazí!

mně se to čte dobře!když už je na to tak zvyklá! *3*
    • fifinka7

taková jodlistka *1*
  • xkostex

misa

tak co ted miso? Av vytuhla po todm boji s excalibrem gorily taky uz spej co budem delat?
    • puspuspusinka

Re: misa

Já fakt nwm, když to je na prd když tu sme takle sami, kdyby tu aspoň byla telefonistka nebo už ten světoběžník !!! *1* *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: misa

no presne ani nam nezaspivala na dobrou noc. a telefonistka se bud snekym zas zakecala nebo ji gorili ulozili ke spanku no a svetobeznik chce asi objet zemi a vesmir za 80dni *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: misa

mno jestli i vesmír tak to má jako co dělat !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: misa

to jo! a pokud ma fakt babetu tak by musela bejt hodne rychla aby to stihl no co je to Kuba ten nas vzdicky necim prekvapi *15*
  • dianna114

mega LOL

http://userserve-ak.last.fm/serve/1 26/40614721.gif *1*
    • sharpay1995

Re: mega LOL

Ježiši kriste co to je??xDDD A co ty že ses tady zase ukázala...??xDD
  • puspuspusinka

SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!

Takže jako blázinec jak v úlu,...a já mám docela problém mezi těma těly který tu leží na zemi (za to může asi ta ruka) se docela dost blbě chodí!!! A řeknu vám už sem si koupila 3 letenky nejdřív na Kubu (no a co sem si spletla číslo letenky) a pak do Paříže ( zase sem se spletla mno) a nakonec na Hawai *1* *1* *1* ,....ale řeknu vám let do Brazílie s mega dlouhou rukou byl lepší !!! *1* *1* *1* *1* A teďka du di kavárny si dát kávu a pak o půlnoci vletu do letdla *1* *1* *1* Hele na konci *1* kavárny vidím dívčinu v oblečení značce Abbey Down a voní jako od BS,....jééé Elis nejsi to ty,...??? *1* *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!

*15* *15* *15* ty ses horsi nez ta holka co machrovala s mecem v Kill Billu *15* timhle tempem budem muset ridit letdlo sami *15* jo sem to ja uz se ritim *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!

mno tvl,...jako doufám že tě Ron Weasley naučil řídit neviditelný letdlo a ne jenom trabanta!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: SMS od Mistra Švandy z letiště Ruzyně !!!

jo neboj brala sem od nej kurzy letani *15* takze to zvladam s prehledem *15*
  • puspuspusinka

Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Takřže lidi,...podle mě jsou BEST: Ashleynka Tisdale, Avrilka Lavigne a Nessynka Hudgens a komu se to nelíbí ať si šos políbí,.... a já ho k tomu pohladím !!! *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Zase to nevydržím a musím to napsat !!! xD

Avril 10000% souhlas,
      Ashley 1000% souhlas,
      a Vanessa....taky jí mám ráda...xD
  • sharpay1995

A další video...ať máte co dělat..xDD

http://www.youtube.com/watch?v=u2Ud kKiLNFA

Nemám co dodat...xDD
  • kvatro

:o)

Menší dotazník, pro změnu na tebe. :)

1) Neoblíbenější místo v Česku?, kde se ti nejvíce líbilo.
    2) Neoblíbeněješí místo v Evropě? (Minule jste tu psali kde jste všude byli)
    3) Oblíbené umění? (kromě hudby)
    4) Oblíbená barva? klasická otázka :D
    5) Nejoblíbenější sport?

některý otázky trochu neobvyklý, ale mně to zajímá.

U mně:
    1) Šumava
    2) Když sem ten romantik, tak je to Paříž a prostě celá Francie.
    3) Impresionistické obrazy,a z literatury: Bajky. Nesnášim dlouhý romány :D
    4) Modrá, zelená
    5) Hokej, ale pouze pasivně.
    • puspuspusinka

Re: :o)

1) Šumava ( Plešný jezero a vůbec jezera ) a Krkonoše

2) Paříž - hlavně Verssailles ( nwm jak se to píše xD )

3) já rád experimentuju s tričkama takže umění všechno s praštěnýma kombinacemi barev

4) Fialová

5) Basketbal, Baisball, Hokej ( pojedu ted s tatou do ČB na něj :-))
      • kvatro

Re: Re: :o)

To je dobrý. *3* Věděl sem že tam tohle nebo něco podobnýho napíšeš. Až na ty trička *15*
        Nepřekvapuje mně ani ten hokej. *1* Já třeba nemám rád fotbal, je to moc pomalý skoro nic se tam neděje a trvá to šíleně dlouho. *1* *1* To ten hokej je jiná podívaná, výhoda že tu máme zimní stadion, takže se tam na ty amatéry občas taky přijdu podívat. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Přesně fotbal je o ničem ...
  • vterinka

Čejina

1. + 2. úkol .... nwm jak to píšete, ale my se to učili takhle: 1 HV šipka dolů, které 2VV (přívlastková), šipka nahoru 3HV, šipka dolů, a jak 4VV (přívlastková způsobová), šipka dolů, a pak 5 VV (doplňková), šipka dolů, jak 6 VV (přívlastková způsobová)
    • puspuspusinka

Re: Čejina

Ty wole vždyť je tam jenom 5 vět ...
    • vterinka

Re: Čejina

a u 3. bodu si myslím, že to je poměr stupňovací .... předem se omlouvám jestli je to blbě, ale kdyby pindala, tak ji řekni, že i snaha se počítá! :D
      • vterinka

Re: Re: Čejina

6 sloves, takže 6 vět ..... no kámoška si myslí, že to je poměr slučovací, tak zkus spíše ten slučovací .... jinak nemáš zač
        • kvatro

Re: Re: Re: Čejina

To že je tam 6 sloves, ještě neznamená že je tam 6 vět, podle mně jich tam je pouze pět.
          Hlavní věty jsou určený správě, druhy vedlejších skoro taky, ale ten poměr mezi hlavními je slučovací. Můj názor *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Čejina

nee v každé větě musí být max. jedno sloveso, i kámošku to tak učí!! .... jinak sem ráda, že to mám dobře xDD
          • puspuspusinka

No super ... díky moooc ... *14* Já už si myslela že sem úplně blbá ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Čejina

Řeknu ti, že to je ale ta nejdebilnější věta kterou sem kdy viděl. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Čejina

Hele nedělej ze mě debila ...

Uslyšela kroky (1. věta)
          které šli kolem dveří (2. věta)
          jak se obracejí (3. věta)
          a pak spatřila matku (4. věta)
          jak vchází dovnitř (5. věta)

Tak a teď mi řekni kde máš 6. větou hha... a jstli jí najdeš tak se du oběsit na hajzl ... protože to už není možný jak sem natvrdlá ... *15*
          • vterinka

Uslyšela (1) kroky, které šli (2) kolem dveří, slyšela (3) jak se obracejí (4) a pak spatřila (5) matku jak vchází (6) dovnitř. ... však já se opravila na slučovací
            • vterinka

až tak? xDDDDDD ... hele nechme to být, at si to opíše, navíc ji tam chybí čárky, ale to už je jedno .....
            • kvatro

Z tohohle sem ten váš jelen. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Čejina

Jako děkuju mooc ... ale stejně to furt nechápu ... takže klasika test zase opíšu ... *15* *15* *15* Ale díky moc aspoň že ten její posranej úkol budu mít ... díky moooc *14*
  • thenilly96

Ach jo!

Tak se nikdo na moji reklamu nechytil. Tak asi se zase vratim k uloze ticheho pozorovatele *3*
    • vterinka

Re: Ach jo!

Ale ne! Zapoj se k nám! ;-) .... Aspon budem mít nového člena. :-) Zatím mě nic nenapadá s čím bych se ti svěřila. :-)
      • thenilly96

Re: Re: Ach jo!

Tak to je dobře, že nemáte žádný problémy. To by chtelo o pár smajlíků víc *1* *1* *15* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Ach jo!

Tak problémy jsou vždy, ale už je neřeším. :-)
  • ahojda

zdar lidišky je tu někdo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit