Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

jej

co to tu je za článek ,že si avrin našla novyho přitele nějakyho Brody Jenner ???:)takovej mamas:D..do nedávna prej randil s nějakou modelkou nebo co to bude nějakej hezoun co jede po kráskách šmejt jeden:D
    • sharpay1995

Re: jej

http://www.osobnosti.cz/brody-jenne r.php No takto je on...no...není škarredej...ale že by byl nějak extra...
      • fifinka7

Re: Re: jej

je hezkej *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: jej

no...není špatnej...xDDD
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: jej

*1* *3*
    • sharpay1995

Re: jej

Hej no....tak to sem na ňho teda zvědavá...jestli je to vůbec pravda že je to její TRVALÝ partner...xDDD
  • kladik

Adam vs Bill

Pardon že s tím zase otravuju ale myslím že se nikdo po nikom neopičí a že jak to píšou v Bravu jen oba milují módu nic víc .
    • sharpay1995

Re: Adam vs Bill

Neotravuješ... vše kolem Adama je zde vítané..:D A ano, tak si myslím že je to tak...xD
  • kvatro

WTH

Holky, vy tu strašíte už od rána, ale já sem vstával až teď. *15* *15*. Kdo jiný by sem dal jako první odkaz na YouTube než Hanča. *1* *1*
    Já Vám tady píšu, ale ještě sem se na to video nepodíval.
    • sharpay1995

Re: WTH

Byla jsem velice překvapena, že jsem byla první...:D Opravdu jsem vsázela na tebe..:D Tys ho ještě neviděl??? No tak to koukej mazat!! :D :D
      • fifinka7

Re: Re: WTH

no, přeju všem dobrý ráno :D....ta písnička je uuuuuuuužasná...děkuju...se picnu *14* *14* *14* *14* *14* !!! *14* *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: WTH

No vyste ale spící strašidla ... zatím co by teprve stáváte tak já už byla bruslit ... *15* *15* *15* A narazila sem si pořádně prdelník ... jinak v pohodě ... *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: WTH

Tak jako... já minulou neděli vstávala v 7, protože sme šli ráno bruslit... ve čtvrtek už jsme šli naštstí odpoledne..:D :D
  • kvatro

:)

Nejčastější je: Avril Laviň :D
    Ejvril Laviň
    Evril Laviň
    Avril Levín
    Ejvril Levín
    Evril Levín
    Avril Levíň
    Ejvril Levíň
    Evril Levíň
    Avril Lavínová
    Ejvril Lavínová
    Evril Lavínová
    Avril Lavíňová
    Ejvril Lavíňová
    Evril Lavíňová
    a v článcích se píše často Avril Lavigneová *15* *15*
    • vterinka

Re: :)

no to je hrůza!!! Jak už dobře řeknou obojí, tak tam strčí "ová" neo zkomolí jméno nebo příjmení, to snad není pravda!! Asi jim někde dáme správnou výslovnost Avril Lavigne! Protože to se nehodí takové komolení!! .. Schválně, jak to říkáte vy? Já to vyslovuji takto: Avril Lavin.
      • kvatro

Re: Re: :)

Výslovnost podle Wikipedie:
        /ˈævrɨl ləˈviːn/
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

hod si to googlu
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :)

Na překladači Google, to vyslovují pěkně, přesně jak to má být. Tam bych poslal všechny chytráky co to neumí.

Já to teda vyslovuju Avril Lavín, někdy Lavin. *3*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :)

je videt jak me znas *15*
            • sharpay1995

*1* *1* *1* tak to se mže opravdu stát jenom tobě..:D *1* *1* *13* *13* *1* *1* *15*
            • xkostex

neboj stricka Googla sem uz navstivila a ja ti zensky nerozumim *15*
            • sharpay1995

Ano.. Google to má dobře..! :D přesně tak to říkám aji já,...:D takže Elis, hromadně tě pro jistitu posíláme na Google, ať se to naučíš, ok..?..:D :D :D
            • vterinka

no dyt to říkám, že sme na tom stejně xD *1* *1*
            • kvatro

v podstatě jseš na tom stejně jako já *1*
            • vterinka

no sláva ... tak sme na tom stejně. :-) *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

hm... super, ale podle těchle klikiháků nikdy nic nepřečtu, tak čeky by to napsat nešlo? xD .. a jak to vyslovuješ ty?
    • sharpay1995

Re: :)

né...:D :D to fakt nepochopím jak to může někdo takhle blbě říct...:D :D
  • puspuspusinka

Kačenooo... xD

Jako co sis myslela? Myslela sis svéé ... no počkej to nám vysvětlíš, to jako že sis myslela že sme pakoni ... *15* *15* *15* Jako neříkám, že nejsme .. ale jakoo ... *15* *15* I když já kdybych sem nechodila a podívala se sem a viděla tuhle diskuzi tak bych si myslela že Vám přeskočilo ... *15* *15* ale když se zamyslím, tak ono nám asi fakt přeskočilo ... *15* *15*
    • vterinka

Re: Kačenooo... xD

NO když sem sem přišla, tak sme se bavily o tom, že letíte nwm kam a že jedete navštívit Avril ... a že se setkáte tam a tam .. no tak sme si myslela, že ste upe praštěné pubertačky ... sme si myslela, že se tu bude bavit o Avril a ono se tu řešilo upe něco jiného a já byla zvyklá na diskusi Kikeho, tak se nediv. :D ... jo ale ještě předtím ste se tu děsně hádaly kvůli Hill a u Hill se hádaly kvůli Avril, bylo mi doslova na blití! tak sme sem ani nechodila
      • puspuspusinka

Re: Re: Kačenooo... xD

O té hádce nevím, to sem tu ještě nebila, ale o tý cestě za Avril mi ani nemluv nebo umřu smíchy ... to jako nemělo chybu ... hlavně Kuba a jeho složitá cesta přes nevím cooo *1* *1* *1* *1* *1* A jakoo u Kikeho to taky není normální, ... nejlepší prej co byste dělaly kdyby ste s ním byly sami o čem byste si povídaly a všichni tam hned ty ehm ... věci ... diť víš ... *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Kačenooo... xD

xDD .. nj ale to bylo ted, ale loni nebo předloni, to se vůbec neřešilo!
      • kvatro

Když sem sem přišel poprvý tak se tu Avrilka výjimečně řešila. *15*
        • vterinka

tak tos měl štěstí! :D
    • kvatro

Re: Kačenooo... xD

No to nám přeskočilo každopádně. Nejdřív se tu bavíme o tom že jsme manželé, potom že máme děti. A plno dalších šílených věcí který si už nepamatuju. *15* *15*
      • puspuspusinka

Hele za to může černá ovce ... ta nás prohlásila za manžele po 20 letech když sme se hádaly a ty si nás potom oddal ... *15* *15* *15* A já dopadla jako tvoje žena ... *15* *15* No a pak sme adoptovaly celou diskuzi a udělamy sme ze sebe rodinku ... naprosto normální ... *15* *15* *15*
        • vterinka

jo, zcela normální xDDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD

Vám snad na tom připadá něco divnýho? Běžná diskuze jako každá jiná. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD

no to je rovnou celá diskuse s mikro vyjímkami xDDD
            • kvatro

To by bol vela dlhý zoznam, keď by se tu zapísalo všetko nenormálné. *15*
            • vterinka

na prstech jedné ruky? :D spíše na prstech všech ruk, kdybychom se spojili! :D
            • kvatro

Tady je toho divnýho tolik, že by se to nedalo spočítat na prstech jedný ruky. *15*
            • vterinka

no jasně! :D co je tu divného? xD
            • puspuspusinka

že joo ... já taky normálně du po městě a říkám lidem že si je chci vzít ... *15* *15* *15*
  • sharpay1995

:D

Milion autogramů ve 2 minutách... kdo tohle zvládne...? :D
    http://www.youtube.com/watch?v= uuGsh1WnPB4&feature=player_embedded
    Nejlepší je konec...D
    • vterinka

Re: :D

to je fakt bezva! :D Tak psaal tak rychle jak já dneksa při písemě z fyziky, když sem ji přepisovala z jednoho papíru na druhý! :D Tak rychle už sem hoodně dlouho nepsala! :D
    • kvatro

Re: :D

*15* Takovejch skoro 50 pokškrábnutí za takovou chvilku, *1* Ale ten milion za celej život možná už dala. *1*
  • kvatro
    Ahoj,
    s politováním Vám musím oznámit že vterinka dnes nedorazí. Unesli jí veverky... *15*
    • kajuska4
      čauky,
      hehe *15* *15*
      • kvatro
        No jako moc legrace to neni, teď se ty veverky domlouvaji. Jestli ji začnou porcovat od hlavy nebo od spoda. *15*
        • kajuska4
          no to je taky fákt .. chudina ... tak jí ideme zachránit ne ? *15*
          • kvatro
            Jo a kde? *15*
            • vterinka
              Tys to chtěl vědět, tvůj problém a nic sprostého jsme nanapsala, tys s tím začal. ;-)))
            • kvatro
              Tohle je nevhodný tady používat, to si nech na doma. *3*
            • vterinka
              uprostřed tvého těla :D .. a začla bych u tvého malého kamaráda :D
            • kvatro
              Uprostřed čeho? nech ty náznaky a řekni to přímo. *3* *1*
            • vterinka
              uprostřed ;-))
          • kvatro
            Můžeme zkusit, ovšem dorazíme asi pozdě. A veverky už budou po večeři s nacpanýma pupkama. *15*
            Ta Kačka byla ale dobrá, jenom trochu tuhý maso.. *15*
            • vterinka
              a vím, kde bych s tím začla! :P :D
            • vterinka
              Abych nepřijela naporcovat já tebe!! :D
            • kajuska4
              fůj ! to je nechutný xD
            • kvatro
              jenom kosti tam po ní zbydou *15*
            • kajuska4
              Panebožé ! *8* *15* *15*
    ahoj avril jestli maš icq prosim pošlimiho diky
    • sharpay1995

Re: icq

no je tohle normální......
      • jana291995

Re: Re: icq

já nevím co si myslí!!Halooo tady je diskuze,a Avril tu snámi BOHUŽEL není!!!
        A kdyžtak Avril česky neumí!!Ach jooo *9*
  • nickeysunset

adia

http://www.youtube.com/watch?v=mCPG 8bLiMbs cover avrilky na písničku adia, nevim to přesně ale myslim že je to od sarah mclachlac... ale zní to moc hezky
    • avrilka-aja

Re: adia

Jo to je na novým albu...
      • cara

Re: Re: adia

Je mOOC HeZká :-)
  • jana291995

jupíííínky jupííí

tak se objevila reklama!!konečnéééééé
    http: //www.youtube.com/watch?v=RK8RoGpLo A0
    • sharpay1995

Re: jupíííínky jupííí

oh my got....woooooow...to je nádhera....kéžby ji tak dívali i na našich TV.. *9*
    • fifinka7

Re: jupíííínky jupííí

Av to tam mooooooc sluší *14* *14* *3* *3*
      • cara

Re: Re: jupíííínky jupííí

SouHlasíím :-)) FááKT COOl reKLAMA!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit