-
jej
co to tu je za článek ,že si avrin našla novyho přitele nějakyho Brody Jenner ???:)takovej mamas:D..do nedávna prej randil s nějakou modelkou nebo co to bude nějakej hezoun co jede po kráskách šmejt jeden:D -
-
Re: jej
http://www.osobnosti.cz/brody-jenne r.php No takto je on...no...není škarredej...ale že by byl nějak extra... -
-
Re: Re: jej
je hezkej *14* -
-
Re: Re: Re: jej
no...není špatnej...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: jej
*1* *3*
-
-
-
-
Re: jej
Hej no....tak to sem na ňho teda zvědavá...jestli je to vůbec pravda že je to její TRVALÝ partner...xDDD
-
-
Adam vs Bill
Pardon že s tím zase otravuju ale myslím že se nikdo po nikom neopičí a že jak to píšou v Bravu jen oba milují módu nic víc . -
-
Re: Adam vs Bill
Neotravuješ... vše kolem Adama je zde vítané..:D A ano, tak si myslím že je to tak...xD
-
-
WTH
Holky, vy tu strašíte už od rána, ale já sem vstával až teď. *15* *15*. Kdo jiný by sem dal jako první odkaz na YouTube než Hanča. *1* *1*
Já Vám tady píšu, ale ještě sem se na to video nepodíval. -
-
Re: WTH
Byla jsem velice překvapena, že jsem byla první...:D Opravdu jsem vsázela na tebe..:D Tys ho ještě neviděl??? No tak to koukej mazat!! :D :D -
-
Re: Re: WTH
no, přeju všem dobrý ráno :D....ta písnička je uuuuuuuužasná...děkuju...se picnu *14* *14* *14* *14* *14* !!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: WTH
No vyste ale spící strašidla ... zatím co by teprve stáváte tak já už byla bruslit ... *15* *15* *15* A narazila sem si pořádně prdelník ... jinak v pohodě ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Tak jako... já minulou neděli vstávala v 7, protože sme šli ráno bruslit... ve čtvrtek už jsme šli naštstí odpoledne..:D :D
-
-
-
-
-
:)
Nejčastější je: Avril Laviň :D
Ejvril Laviň
Evril Laviň
Avril Levín
Ejvril Levín
Evril Levín
Avril Levíň
Ejvril Levíň
Evril Levíň
Avril Lavínová
Ejvril Lavínová
Evril Lavínová
Avril Lavíňová
Ejvril Lavíňová
Evril Lavíňová
a v článcích se píše často Avril Lavigneová *15* *15* -
-
Re: :)
no to je hrůza!!! Jak už dobře řeknou obojí, tak tam strčí "ová" neo zkomolí jméno nebo příjmení, to snad není pravda!! Asi jim někde dáme správnou výslovnost Avril Lavigne! Protože to se nehodí takové komolení!! .. Schválně, jak to říkáte vy? Já to vyslovuji takto: Avril Lavin. -
-
Re: Re: :)
Výslovnost podle Wikipedie:
/ˈævrɨl ləˈviːn/ -
-
Re: Re: Re: :)
hod si to googlu -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Na překladači Google, to vyslovují pěkně, přesně jak to má být. Tam bych poslal všechny chytráky co to neumí.
Já to teda vyslovuju Avril Lavín, někdy Lavin. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
je videt jak me znas *15* -
*1* *1* *1* tak to se mže opravdu stát jenom tobě..:D *1* *1* *13* *13* *1* *1* *15* -
neboj stricka Googla sem uz navstivila a ja ti zensky nerozumim *15* -
Ano.. Google to má dobře..! :D přesně tak to říkám aji já,...:D takže Elis, hromadně tě pro jistitu posíláme na Google, ať se to naučíš, ok..?..:D :D :D -
no dyt to říkám, že sme na tom stejně xD *1* *1* -
v podstatě jseš na tom stejně jako já *1* -
no sláva ... tak sme na tom stejně. :-) *3*
-
-
-
Re: Re: Re: :)
hm... super, ale podle těchle klikiháků nikdy nic nepřečtu, tak čeky by to napsat nešlo? xD .. a jak to vyslovuješ ty?
-
-
-
Re: :)
né...:D :D to fakt nepochopím jak to může někdo takhle blbě říct...:D :D
-
-
Kačenooo... xD
Jako co sis myslela? Myslela sis svéé ... no počkej to nám vysvětlíš, to jako že sis myslela že sme pakoni ... *15* *15* *15* Jako neříkám, že nejsme .. ale jakoo ... *15* *15* I když já kdybych sem nechodila a podívala se sem a viděla tuhle diskuzi tak bych si myslela že Vám přeskočilo ... *15* *15* ale když se zamyslím, tak ono nám asi fakt přeskočilo ... *15* *15* -
-
Re: Kačenooo... xD
NO když sem sem přišla, tak sme se bavily o tom, že letíte nwm kam a že jedete navštívit Avril ... a že se setkáte tam a tam .. no tak sme si myslela, že ste upe praštěné pubertačky ... sme si myslela, že se tu bude bavit o Avril a ono se tu řešilo upe něco jiného a já byla zvyklá na diskusi Kikeho, tak se nediv. :D ... jo ale ještě předtím ste se tu děsně hádaly kvůli Hill a u Hill se hádaly kvůli Avril, bylo mi doslova na blití! tak sme sem ani nechodila -
-
Re: Re: Kačenooo... xD
O té hádce nevím, to sem tu ještě nebila, ale o tý cestě za Avril mi ani nemluv nebo umřu smíchy ... to jako nemělo chybu ... hlavně Kuba a jeho složitá cesta přes nevím cooo *1* *1* *1* *1* *1* A jakoo u Kikeho to taky není normální, ... nejlepší prej co byste dělaly kdyby ste s ním byly sami o čem byste si povídaly a všichni tam hned ty ehm ... věci ... diť víš ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Kačenooo... xD
xDD .. nj ale to bylo ted, ale loni nebo předloni, to se vůbec neřešilo!
-
-
Když sem sem přišel poprvý tak se tu Avrilka výjimečně řešila. *15* -
-
tak tos měl štěstí! :D
-
-
-
Re: Kačenooo... xD
No to nám přeskočilo každopádně. Nejdřív se tu bavíme o tom že jsme manželé, potom že máme děti. A plno dalších šílených věcí který si už nepamatuju. *15* *15* -
-
Hele za to může černá ovce ... ta nás prohlásila za manžele po 20 letech když sme se hádaly a ty si nás potom oddal ... *15* *15* *15* A já dopadla jako tvoje žena ... *15* *15* No a pak sme adoptovaly celou diskuzi a udělamy sme ze sebe rodinku ... naprosto normální ... *15* *15* *15* -
-
jo, zcela normální xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD
Vám snad na tom připadá něco divnýho? Běžná diskuze jako každá jiná. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kačenooo... xD
no to je rovnou celá diskuse s mikro vyjímkami xDDD -
To by bol vela dlhý zoznam, keď by se tu zapísalo všetko nenormálné. *15* -
na prstech jedné ruky? :D spíše na prstech všech ruk, kdybychom se spojili! :D -
Tady je toho divnýho tolik, že by se to nedalo spočítat na prstech jedný ruky. *15* -
no jasně! :D co je tu divného? xD -
že joo ... já taky normálně du po městě a říkám lidem že si je chci vzít ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
:D
Milion autogramů ve 2 minutách... kdo tohle zvládne...? :D
http://www.youtube.com/watch?v= uuGsh1WnPB4&feature=player_embedded
Nejlepší je konec...D -
-
Re: :D
to je fakt bezva! :D Tak psaal tak rychle jak já dneksa při písemě z fyziky, když sem ji přepisovala z jednoho papíru na druhý! :D Tak rychle už sem hoodně dlouho nepsala! :D -
Re: :D
*15* Takovejch skoro 50 pokškrábnutí za takovou chvilku, *1* Ale ten milion za celej život možná už dala. *1*
-
-
Ahoj,
s politováním Vám musím oznámit že vterinka dnes nedorazí. Unesli jí veverky... *15* -
-
čauky,
hehe *15* *15* -
-
No jako moc legrace to neni, teď se ty veverky domlouvaji. Jestli ji začnou porcovat od hlavy nebo od spoda. *15*
-
-
no to je taky fákt .. chudina ... tak jí ideme zachránit ne ? *15*
-
-
Jo a kde? *15*
-
-
Tys to chtěl vědět, tvůj problém a nic sprostého jsme nanapsala, tys s tím začal. ;-)))
-
Tohle je nevhodný tady používat, to si nech na doma. *3*
-
uprostřed tvého těla :D .. a začla bych u tvého malého kamaráda :D
-
Uprostřed čeho? nech ty náznaky a řekni to přímo. *3* *1*
-
uprostřed ;-))
-
-
Můžeme zkusit, ovšem dorazíme asi pozdě. A veverky už budou po večeři s nacpanýma pupkama. *15*
Ta Kačka byla ale dobrá, jenom trochu tuhý maso.. *15* -
-
a vím, kde bych s tím začla! :P :D
-
Abych nepřijela naporcovat já tebe!! :D
-
fůj ! to je nechutný xD
-
jenom kosti tam po ní zbydou *15*
-
Panebožé ! *8* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ahoj avril jestli maš icq prosim pošlimiho diky -
-
Re: icq
no je tohle normální...... -
-
Re: Re: icq
já nevím co si myslí!!Halooo tady je diskuze,a Avril tu snámi BOHUŽEL není!!!
A kdyžtak Avril česky neumí!!Ach jooo *9*
-
-
-
adia
http://www.youtube.com/watch?v=mCPG 8bLiMbs cover avrilky na písničku adia, nevim to přesně ale myslim že je to od sarah mclachlac... ale zní to moc hezky -
-
Re: adia
Jo to je na novým albu... -
-
Re: Re: adia
Je mOOC HeZká :-)
-
-
-
jupíííínky jupííí
tak se objevila reklama!!konečnéééééé
http: //www.youtube.com/watch?v=RK8RoGpLo A0 -
-
Re: jupíííínky jupííí
oh my got....woooooow...to je nádhera....kéžby ji tak dívali i na našich TV.. *9* -
Re: jupíííínky jupííí
Av to tam mooooooc sluší *14* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: jupíííínky jupííí
SouHlasíím :-)) FááKT COOl reKLAMA!
-
-