Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nickeysunset

pomocte prosím :D

http://www.starflash.de/stars/avril -lavigne-35492.html prosímvás klikejte furt dokola na vote nahoru... at nam avrilka stoupne :D když jsem tam prišla byla 41 a ted je 34 sedim u toho uz par hodin, tak prosím pomocte!
  • xkostex

.

tak lidi za 24 hodin vyrazime do brazilie koukejte se na to poradne pripravit *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: .

jj...tž mám skoro zbaleno...xDD
      • angel15

Re: Re: .

hlavně nezapomenou šwicarskou kudličku,sprej na komary a bibly:D
        • xkostex

Re: Re: Re: .

me staci mec kulomet bazuka granaty nekou kudlu a samozdrejme fotku Avril *1* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: .

Fotka Avril...tak ta nesmí chybět..xDDD No jinak už mám v kufru kudlu, světelný meč na mimozemšťany, provaz a revolver...no a samozdřejmě ten sprej na komáry....je strašné že ti vědci nemůžou vivinout sprej na gorily, co???xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: .

já vím....;) *1* *1*
            • xkostex

hodna holka *15*
            • sharpay1995

jasnééééé....xDDD
            • xkostex

vem aspon 5 beden at si to rozdelime *15*
            • sharpay1995

mno to možná jo...ale Avril říkala že toho má v garáži plný sudy, tak já se tam cestou stavím a něco vezmu....jí nějakých 100ml nebude chybět...xDD
            • xkostex

to ne na ne to bude skoda *15*
            • sharpay1995

No jo...a nebo na ně vemem Black Star...to pomůže určitě...xDD Nastříkáme jim to přímo do očí..xDD
            • xkostex

jo to by mohli vemem na ne peprak savo nebo mistra propra treba neco pomuze *1*
  • sharpay1995

Reklama

Hel..biděli ste někdy tuhle reklamu na Avril?? Já se přiznám že až dneska....je to sice hodně starý..., ale jak by řekla má kamarádka: Je to vtipné :D xDDDD
    http://www.youtube.com/watch ?v=2QS8KvxYDg4
  • kvatro

:o)

Umí z vás někdo poskládat hudbu k textu? Potřebuju poradit. *15*
    • vterinka

Re: :o)

já to nebudu xDDDDDDD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Já to nějak poskládám. Jako Smetana nebo Dvořák to vypadat sice nebude. *15* Ale podívám se do not k Avrilce. *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Když ne Smetana a Dvořák co takle třeba Bach nebo Mozart ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

A co třeba Vivaldi, Fibich, Janáček nebo Chopin. *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Jo ... Čopin je nejlepší ... zabijácká hláška ... *15* *15* "Obvykle bych Vám zahrála něco z výběru ehhh ... Čopina ... ale rozhodla jsem se pro vlastní skladbu" *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

No vidíš a to má být prý ta lehčí část ... *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Lehké je to v tom případě když ten text ještě nemáš. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Já nevím ... já s tímhle po pravdě opravdu skušenosti nemám ... *15* skus Hnaču ta napsala knihu tak kdoví třeba ti pomůže s písní ... *14* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Hanka ta to nebude umět. Ta píše nějaký vědecký knihy. *15*
  • Ha!

Míšo, ty se tu bez mé přítomnosti, fakt šíleně nudíš ... *15* *15* *15* Takle pečlivě si Hanči odkazy ještě nekomentoval ... *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Ha!

Tak dík..:D
  • puspuspusinka

Míšooo xD

Nic ti nemůžeme říct to je jenom moje a Elisino tajemství ... to se nikdo jiný nesmí dozvědět ... protože kdyby ten můj plán nevyšel tak je to v prdeli ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Míšooo xD

Ty vaše tajomstvá sou stejně jenom výplody chorej mysli. *15*
  • Avril je fakt super!!!! Jsem ráda že mám její cédéčka protože má fakt úplně super písničky. Všechny se mě šíleně líbí. Teď si nemyslete že jsem nějaká její fanynka protože já fakt nejsem :-) ale fakt hrozně moc se mi líbí její písničky. U těch se dá dělat úplně všechno. Odreagovat se učit se psát slohovky přemejšlet o důležitých věcech:-) a třeba i usínat. A jestli mě někdo nevěří tak ať to zkusí!!!
  • jana291995

jooo

Hej,všimly jste si že Avril je už 7... *15* já myslím že avril bude aspon v tý top 5....asi to bude tím newky cd co myslíte?...já se hrozně těším na tu pecku s Lil Waynem...určo to bude hit,a v t-music hitparádě bude první-. *14*
    • david16

Re: jooo

snad jo *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: jooo

jo všimla sem si toho už dneska ráno!!! A né snad na prvním místě, ale určitě na prvním místě!!! *1*
        • jana291995

Re: Re: Re: jooo

no,byla bych ráda kdyby byla první,ale to se asi nestane *9*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: jooo

ÁLE JÁ MYSLÍM ŽE JO....Přoč si myslíš že se to nestane....???
  • andrea3518

BLACK STAR?

HELE LIDI DNESKA JSEM BYLA V DM A MĚLI TAM BLACK STAR JENOM 15ml NEVÍTE KDE BYCH SEHNALA 100ml? PROTOŽE 100ml TAM MĚLI JENOM JEDNU BEZ OBALU A JENOM VLASTNĚ NA VYSKOUŠENÍ! TAKŽE MĚ NAŠTVALI A NECHCE SE MI POŘÁD KUPOVAT JENOM 15ml PROTOŽE TĚCH 100ml JE CENOVĚ VÝHODNĚJŠÍ. TAK PLS PORAĎTE KDE SE DÁ KOUPIT!! *9*
    • jana291995

Re: BLACK STAR?

jů to se máš,já bych taky asi nebrala jenom těch 15ml!!!ale nevím kde sehnat 100ml..fakt netuším:-(
  • catchristina

awrilka

avrilka je mooc dobrá zpěvačka ! *3*
    • jana291995

Re: awrilka

to jéééé no *1* já ji žerůůůůů!!!V pátek si 90% koupím Black Star,jedůů do městáá!!xD *1*
      • Re: Re: awrilka

jo ja teja blyck star etě neviděláá a mocky ho scháním....a kam jdu tak ho tam nemáj *9* *9* *9*
        • jana291995

Re: Re: Re: awrilka

tak si na www.avril-lavigne-perfumes.com objednej vzorek zdarma!!já už ho mám doma,je to taková pohlednička!!!a stojí za to,voní nádherně,tak sladce..žhe?!! *14*
      • cara

Re: Re: awrilka

To já tHaKY =)) Mooc =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit