Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

GB - CD + DVD

Ahojky, neuvažujete o tomhle?
    http://www.bontonland.cz/l avigne-avril-goodbye-lullaby-specia lni-edice/
    • thenilly96

Re: GB - CD + DVD

presne tohle CD jsem si objednala a zejtra si pro nej du na postu *14* se nemuzu dockat *14* *14*
      • thenilly96

Re: Re: GB - CD + DVD

tata mi nechtel dovolit abych si ho obednala protoze tam meli klasicky CD za 200 ale ja jsem ho nakonec ukecala *1* *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: GB - CD + DVD

aha ttj :D .. já nevím, já si asi koupím obyč ....
      • vterinka

Re: Re: GB - CD + DVD

oo dobře ty! :-))
    • xkostex

Re: GB - CD + DVD

no twl kdybych to CD uz nemela koupeni tak i obednam tohle
  • puspuspusinka

...

Vrátím se ve 20:30 na iPodu ... musím vrátit kompa ... jináč, doufám, že už budeš mít dokouzleno a budeš tu !! *15*
    • kvatro

Re: ...

Dokouzleno mít asi nebudu, protože těch příběhů je 50 a každej má 500 až 1000 slov. :o) A ještě jsem ten blog ani nezaložil.
  • kvatro
    18:43
    ted se půjdu učit..... *15* *15*
    19:45
    nojo už letim....
    19:57
    nojo už letim...
    Nakonec se tam zasekne až do půl devátý. *1*
    • vterinka
      Tak kdyby mi každý furt nepsal a já nemusela odepisovat! :D .... Já nemám to srdce odejít, když vím, že tam ti lidi ještě jsou a když s nimi vedu debatu! :D ... To je má blbá vlastnost. :D
  • ...

Mno Avril je baba, o tom žádná. Ale ty texty sou fakt úděsný, např. Skaterboy.... Dyť to je jak pro třináctiletý děti.... Nebo ať si nehraje aspoň na punkerku....
  • rozchod

Chtěla jsem se zeptat... nedočetla jsem si nikde, proč se Avril s Deryckem rozešli
    • angel15

Re: rozchod

no to nevi asi nikdo přesně,ale asi to bude kvuly mě,že se Avril do mě zabouchla *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: rozchod

juzis maria...ty si táááák vtipný....xDDDDDDDDDDD *15* *15* no bez tebe by tu nebyla žádná legrace...xD
      • jana291995

Re: Re: rozchod

*1* už zase ty jeho vtípky.. *15* no rozešli se kvůli tomu,že Deryck začal podvádět Av s Hanou BETH!!! *9*
        • jessw

Re: Re: Re: rozchod

To neni pravda, ja sem teda slyšela že se rozešli ptž Avril prostě moc koncertuje, je hrozně zaneprazdněna a Deryck furt seděl doma a něměl co na práci ( zjednodušeně řečeno:D).....prostě asi zaviděl....ale i přezto mě to mrzí že se rozešly... *9*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: rozchod

nee,copak vy jsteneviděli to video,jak se deryck s hanou beth cucali v tetovacím salonu?je to nechutný video!!!proto se rozvedli!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

Taky sem to video našla...a ktomu vážně nebudu přidávat kádný komentář...Deryck je vážně *****...... *10* *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: rozchod

hej já jsem to video našla.. jak se tam po sobě váleli, div si to tam rovnou nerozdali.. *10*
        • Re: Re: Re: rozchod

On jí začal podvádět?? *8*
  • puspuspusinka

For MileyCyruska !!!

Hele já nechci bejt jako hnusná, awe my ti s Elis něco musíme říct (že Elis) nám pstě vadí že sem pleteš disneovky, ptže mi tady máme rozjetej určitej rozhovor a je vidět že nevíš o co de !!!
    Takže psimtě nepiš sem tohle dokud si nepřečteš všechny ty stránky aspoň do 35 tak to stejnak pořádně nepochoíš !!!
    Takže jako sorry awe dcl je vidět že sem pleteš pstě něco úplně jinýho !!!
    My se tu totiž bawíme o pomoci pro Avril atd. a ne o tom že zavoláme Donalda !!! *9* *13*
    Takže pls !!! Nejdřív si to rači přečti !!! *4*
    • xkostex

Re: For MileyCyruska !!!

jo protoze takhle nam to akorat kazis.sorry ale je to tak a pokud se tu snama chces bavit tak si to precti tak hrozny to zas neni je to jen 35 stranek a pochopis to vo cem se tu bavime. a ty disney kraviny sem netahej pak to vypada jako by ti bylo 5.
      • puspuspusinka

Re: Re: For MileyCyruska !!!

díky, awe mohla si bejt trochu mírnější nn ??? *4*
        • xkostex

Re: Re: Re: For MileyCyruska !!!

nz a sorry mirneji to bouzel neslo *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: For MileyCyruska !!!

mno asi nn !!! mno awe musí se to vysvětlit v klidu, protože aby nezačla vivádět jako Alenka !!! (Ali nic proti tobě, seš super) !!! *14* *9* *3*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: For MileyCyruska !!!

ok pude to co nejklidneji. a souhlas aja je super
  • nickeysunset

T-chart

skvely, Abbey je v novinkách v T-music chartu s Alice, tak tam pak nezapomente hlasovat! :D :D *14*
    • nickeysunset

Re: T-chart

na t-music.cz
      • sharpay1995

Re: Re: T-chart

No konečně už tam je...sem se nemohla dočkat...xDD teď sem hlasovala furt pro mojeho miláčka Nicka Jonase, ale Avril má přednost předevšemi...xD
  • sharpay1995

Ne

já odmítám číst zase ty vaše slohy...NE...takže když budu trochu mimo od tématu tatk se nedivte, jo...xDD
    • xkostex

Re: Ne

tak pis slohy snama
      • puspuspusinka

Re: Re: Ne

Jóóó Elis konečně jsme jí nazuřily !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* To se mi líbí a vsadim se o co chceš že si to stejnak přečte !!! *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ne

jo precte si to urco jinak by neusla pokud by si to neprecetla *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ne

Sklamu vás dámy...nepřečetla sem si to, a i přesto se mi spalo skvěle...xDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ne

skoda *9* kdybysme se fakt vsadily tak bysme prohraly
  • sharpay1995

..

Kdyby se tady snad ještě někdo náhodou zajímal o Avril..., a četl o ní nějaké články, třeba v Bravu, tak by už tady možná zaznělo téma, že Avril příští rok chystá tour a ráda by se stavila i v Praze...
    • xkostex

Re: ..

ja to cetla neboj a pokud to vyjde budu stestim bez sebe
      • vterinka

Re: Re: ..

to budem dvě! *3* *3*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

Neboj se četli sme to všeci, ale proč to tady komentovat když sem stejně nikdo nechodí *9*
          • acdz24

Re: Re: Re: Re: ..

Super!!! skvělá zpráva!!! *14* Jenže já se tam asi sotva dostanu *9*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: ..

JOO, o tom už jsem někde četla...možná to uř bylo nějak někde oskeněný na netu :D....mám slíbeno, že tam určooo pojedem :D....aaa to bude super *1* *14* *3*
  • Hitparáda

Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit