Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Emilidzex
    Avril já tě úplně miluju *14* *14* *14* #nohomo
  • bambusanka

Stránka o Avril

Ahojky lidi!!!Koukněte se na stránku o Avril. Je to www.avrilkala.estranky.cz .Napište komentář co mám vylepšit nebo co přidat!!Díky moc :D *3*
  • jana291995

nová reklama pro canon

Našla jsem novou reklamu pro canon,ale je fakt v hrozný kvalitě,jo a je to z mého blogu..

http://celebrities-world s.blog.cz/0912/noa-reklama-pro-cano n

A ještě fotky...

http://cinderellka.blog .cz/0912/canon-singapour-spot-publi citaire-2009
    • cara

Re: nová reklama pro canon

ta je reklama je mOoC KwááSná :-)) =o*!
  • angel15

heled

Avril si udělala i melirky černy jo?tak fakt se vraci trochu zpět a že by opustila ružovou hehe:)...ale sekne ji to moc a když sem volnej ja i ona,tak jedu za ni ji zbalit:D:D:D
    • sharpay1995

Re: heled

jj sluší jí to hodně...xDD A jeď okamžitě...byl by si určitě lepší než ti s kteréma se teď tak stýká...i když to jsou samí boháči...xDD
  • Manžooo...

Manžooo... ty nejsi normální manža ty seš stíhačkaaa... ani trochu volnosti mi nedopřeješ ... já počítala s tím že se juknu jenom na Kobru 11 *1* ... ale pak bylo eště Krok za Krokem a pak sem se koukala u ségry na dva díly Kouzelníků a pak sem musela na kroužek a teďka sem se teprve dostala ke kompu a to se mi ještě 4x sekl šmejd jeden a ty neumíš bejt vůbec trpělivá ... jenom atentáty na mě děláš ... *1* *1* *1* *1* Ale děkuji za krásnej citát, ten si našla z lásky pro mě na netu? *1* *1*
    • xkostex

Re: Manžooo...

hey tak jako kdyz reknes za hodinu sem tu a prides o nakych 3 hodin pozdeji nebo i vic tak se jako nediv ses jak misa ta mi jednou rekla mmnt a prisla za 5 hodin. ne ten citat sem vymyslela ve skole misto spani o hodine psychokravin jak si nazvala obcanku tak si toho vas *15*
      • Re: Re: Manžooo...

Óóóóó.... *14* Tak to Děkuji... *14*
        Mno tak twl ona prej mno za chvilinku budete dělat maturitu a tak vám powím něco z psychologie abyste byly moudří a nemlely kraviny ... a já si to psych a kraviny dala dohromady, protože to jediný sem slyšela.... *1*
        Takže psychokrawiny... *1* *1* *1*
        A k tomu všemu sem jí ale vážně nemohla poslouchat větší píčoviny sem neslyšela to rači budu maturovat z matiky (vychází mi 2 hurááá *1* ) než z tohohle a tak sem si pustila Avrilku a Evánka a kámoška mi omylem vytrhla sluchátka a ono to začalo řvát tam Evánek starbucks girl ne a já pardooon to je mobil ... *1* *1* *1* a ona že si vůbec nevážím psychologie že nás toho hodně naučí a já já se omlouvám zapoměla sem ho vypnout ... *1* *1* a ona dobře tak ted dávejte pozor ... my tam takový výtlemy twl ... *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Manžooo...

*15* *15* no nemas zac to me napadlo kdyz sem usinala *15* rida tam celou hodinu kecal naky kraviny a uz vubec nevim co to mlel *15* a jak si my pslala tu sms tak bud rada ze rida jeste nebyl ve tride protooze sem chytla desnej vytlem *15* *15*
          jo ja taky nemuzu poslouchat ridu protoze to tam usinam a mam co delat abych neusla takze bud vymejslim kraviny nebo si ctu casak a nebo cmaru po lavici ale bouzel nemuzu mit mobil to by me zabil tem mam jen tajne kdyz sme o naky hodine na kompech nebo o vytvarce tam muzem mit sluchatka. dneska sme o zemaku cumely na nakou kravinu o rusku a misa na me at ji dam ruku sem sedela predni tak sem ji ji dala a ona me za ni zatahla a ja tam hodila tlamu cela trida tam vytlem ja nemohla pak sem ji malem zabila a pak mi to udala zase svina *15*
          • Re: Re: Re: Re: Manžooo...

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* TO JE VŠE CO K TOMU ODPOVÍM ... !!! ... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Manžooo...

jenom? a ja se stim tady pisu
  • kvatro

Cover

What The Hell Single Cover: http://www.avrillavigne.com/us/news /what-hell-single-cover

Tak tu máme tentokrát už skutečnej cover k singlu, řeknu Vám že je zatraceně dobrej. Moc se mi líbí *14*
    • vterinka

Re: Cover

krásný! *14* *3*
    • puspuspusinka

Re: Cover

No to teda... je překrásneej ... *14* *3*
  • xkostex

..

hey michalku du se umejt tak o pule sem tu doufam ze nezdrhnes *15*
    • kvatro

Re: ..

Nezdrhnu, já nechodim spát jako miminko Kačka po večerníčku. *15*
      • vterinka

Re: Re: ..

Nejsem miminko, ale když je příležitost, tak chci jít spát před 10. hodinou, když sme měla tak perný týden i s tím minulým :P .... a není to proto, že prohrávám ;-) Prosímtě, dyt já tu 5 minut nejsem a vy už tu máte příspěvky a předtím, když sme si to hlídala, tak tu nic nepřibývalo a ted to tu jede jak na běžícím pásu .... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ..

*15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ..

miso sem zpet! *15*
  • puspuspusinka

???

Kam pak zmizel Michal??? *7*
    • kvatro

Re: ???

Sem tady. Vidím že beze mně nemůžeš být. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ???

Nooo ... teď si na to přišel ... bez tebe sem ztracená ... *15* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: ???

Já sem tady na tebe čekal celý týden.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Óóóóóóóóóóó ... to je tááák romantickééé *14* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ???

Vyrazim ještě teď, a večer mně tam máš.
            • puspuspusinka

*15* *15* Tak jo čekááám ... *15*
            • kvatro

Proč bych tu na tebe čekal? Zajedu si rovnou k tobě. Elis tady totiž vyklopila kde bydlíš *15*
            • kvatro

Já si na tebe stejně počkám. *15*
            • puspuspusinka

No počkej brzdi chalane ... to mi nedělej ... takhle budeš do měsíce jak dědek ... když bude pro tebe týden jako 10 let ... *9* *15* *15*
            • kvatro

Připadalo mi to úplně nekonečné. Jako kdybych čekal 10 let. *14*
  • puspuspusinka

Já rači padák ...

Lidi já m izím... Dobrou noc Zlatuška moje :-*... *14* *14* *3*
    • kvatro

Re: Já rači padák ...

Maminka jde chrápat, tak se rozloučíme: Ahoooj Míšo. A popřejeme dobou noc. Tatínek tu ještě chvíli bude a potom zamíří do postele za Maminkou. Co bude dál už dětičky nemusíte vědět. *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Já rači padák ...

Ty Míšo... Na co ty nemyslíš... XD
        • kvatro

Re: Re: Re: Já rači padák ...

Já sem tam nic konkrétního ale nenapsal. *15* Míšo na co ty nemyslíš? Chtěl sem tam totiž napsat že spokojeně usneme. *15* *15* Ale to si myslela taky. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Já rači padák ...

No Vždyť to sem měla na mysli xD
    • xkostex

Re: Já rači padák ...

ok dobrou mamco a nezapomen na tu omluvenku *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Já rači padák ...

Dbrou Milášku ... Neboj určitě zapomenu xD
  • kvatro

:o)

To už tě ty učebnice omrzely? Se nedivim *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Hele... když oni sou tak děsně zajímavý ... tak sem je musela na chvíli odložit, nebo bych z nich zblbla ... přesně pro mě v neděli se učit 2. světovou ... *15* *15* Ale musím se ještě podívat na tu debilní němčinu ... ale chci cestovat tak musim ... *15* Jinak mě nevyberou do výměnnýho pobytu příští rok ... tenhle rok ke mě jede maďarka *15* já u ní byla minulej ... to je úplně bomba ty výměnný pobyty ... *15* *15* *14* *14*
      • kvatro

Re: Re: :o)

To věřim že ty učebnice jsou strašně zajímavý, vůbec ses od nich nemohla odlepit. *15* Ale 2. světová válka je ještě dobrý téma. *3*
        Já německy uměl na škole trochu, ale teď třeba nevim už nic. Prostě když tu němčinu nepotřebuju, tak ji zapomenu. *1*
        A výměněj pobyt do maďarska, a ty umíš maďarsky? *15* Těm se nedá přece rozumět. *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

2. světová je děs!! My se ji za chvíli budem učit .. teda mě vůbec nebaví! Já mám rači 1. světovou!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Ne tam sem používala svojí dokonalou angličtinu ... povídaly jsme si přes strýčka googla když sem chtěla říct něco složitějšího a oni tomu neorzuměli ... normálně sem si myslela že sem na ájinu debil ale s nima se to nedá srovnat ... já jim to musela malovat na tabulku aby mě vůbec chápali ... dementi se v maďarsku učí německy a pak to takle vypadá ... *15* *15* *15*

Pro mě 2. světová dobrý téma není ... protože nemám ráda války a konflikty a vůbec tyhle témata, mezi moje nejoblíbenější patří starověký řecko, řím a egypt a takovýhle témata ... *4* *3*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

V maďarsku se učí německy :D, ale němčina je na nic.
            Já umim anglicky trochu pokročile ale i kdybych byl v tom začátečník, myslím že když se dva chtějí domluvit, tak se prostě domluví. *3*
            Egypt a starověk jsou taky moje oblíbená témata ale ještě lepší je středověk. *3* Ale ve starověku taky byly různý konflikty, *15*
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Já ? No .. Chtěla bych se učit Maďarsky,protože se tam jednou chci i přestěhovat .. :D Ale zatím umím TROŠKU pár věcí. :D
            • kvatro

A umíš něco maďarsky? *1*
            • avrilka-aja

Se máte Maďarsko. :) Boje babička byla Maďarka a já bych se tam chtěla prostě hrozně podívat. :D
            • puspuspusinka

Hele neni na nic ... kdybys měl moje sny ... *15* S Evičkou si plánujeme, že prostě pojedeme do Německa a zahrajeme si v Kobře 11 nějaký bourací debily na dálnici ... a hlavní cíl ... potkat se s Beníkem ... *15* *15* *15* Jako nejlepší sen co máme ... sme prostě debilové noo ... *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit