-
TO NÉÉÉ
LADY GAGA VYŠOUPLA AVRIL *10* *16* *8* *5* *9* *13* *9* *9* -
-
Re: TO NÉÉÉ
Taky mě to naštvalo *16* -
-
Re: Re: TO NÉÉÉ
Joo mě taky ... nějaká gaga na naší Avrilku teda zdaleka nemá ... *16* -
-
Re: Re: Re: TO NÉÉÉ
jak pro koho *9*
-
-
-
-
...
Je tu někdo živej??? *15* *7* -
-
Re: ...
Jo, já sem tady *3* -
-
Re: Re: ...
Nazdáár ... co ty tady tak brzoo ... já myslela, že dodržuješ svojí hranici od 4 a dřív ne ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Dneska mám volno, takže tu bejt můžu,klidně celej den. *3* A pčíští tejden taky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Njn ... já tu PČÍŠTÍ týden možná taky budu ... pracuje se na překecávání ségry .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jak je vidět, tak je to tvoje mocná zbraň. *15*
Říkal sem že na mně to neplatí, ale nevim nevim. Myslim že to bude platit i na mně. *14* -
Hele a víě že na Kačku taky ... *15* Udělám roztomilý pohled a ona hned ty mě sereš a rači vypálí z pokoje *15* *15* *15* -
Udělej na ní ty svoje oči, *3* a budeš mít překecáno. Na taťku si řikala že to platí. *15*
-
-
-
-
-
-
_Cteš...
Čteš, si ten můj úžasnej dnešek?? *15* *15* *15* -
-
Re: _Cteš...
Už na to jdu.
-
-
koncert
heji v Praze bude mit Avril koncert..jde tam nekdo??? *3* -
-
Re: koncert
*15* no já tam určo du???ty ne-e?????vďyť Avril je neéééééééééj!!!!!!!prostě the best!!!!!!I love Avril!!!!polsouchám ju od začátku ne já nějaký fifleny který se ji chytili až když vydala girlfriend,to pro mě nejsou fanoušci!!!!!! *9* tak papa -
-
Re: Re: koncert
jj ja tam jdu...mam VIP listky :-) pracuje tam mamka *13* takze se tam mozna potkame..pokud se nejak pozname *8* co ty na to? to bude ustrel *14* jako ja ju posloucham od zacatku..moc moc vsude jeji plakaty *14* a tohle uz jedu na druhej koncert *4* a je uzasnaaaa...moc moc moc *8*
-
-
-
jééé
aaaaaaávril je fakt uužasnaá *15* *5* -
-
Re: jééé
Ty jo fakt?? *14* ne sranda..je ůžasná to je pravda *4*
-
-
david 16
bože já se nechci hádat chci si tady povídat o tý obarvený rebelce :D:D:D a tak přidávat fotky videa a to že jsem nasral fanoušky miley tak to mě mrzí že jsem jim to tam napsal *9* tak se omlouvám že jsem sem natáhl a pak poslal do prdele mileyjnáky *9* omlouvám se *9* -
-
Re: david 16
Aspoň, že omluvit se to umí. -
-
Re: Re: david 16
žádná omluva!...ta obarvena rebelka ma jmeno ty koko...činy mluvěj za vše a už nam zustane v paměti,že si prostě debi....a laskavě si mě vymaž z přátel nechápu proč si mě přidáváš,když tě neznám sakra! *5* -
-
Re: Re: Re: david 16
sry,že sem to dal dvakrat nějako mě to laglo:) -
-
Re: Re: Re: Re: david 16
to vůbec newadí..!!!xD a david16.....já tedy souhlasím s *4* 15 páč se mi nezdá že by si tak rychle spytoval svědomí tak já osobně nic neodpouštím!!!!!A stoho seznamu přátel sem se ti vymazala sama!!!!! *4* 15 měls by to udělat taky!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: david 16
já to taky udělám..
-
-
-
-
Re: Re: david 16
žádná omluva!...ta obarvena rebelka ma jmeno ty koko...činy mluvěj za vše a už nam zustane v paměti,že si prostě debi....a laskavě si mě vymaž z přátel nechápu proč si mě přidáváš,když tě neznám sakra! *5*
-
-
-
Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD
http://www.youtube.com/watch?v=am1I OFp6vkw&eurl=http%3A%2F%2Favvrilka% 2Eblog%2Ecz%2F&feature=player_embed ded -
-
Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD
hmmm...Avril se fakt nezdá....xD -
-
Re: Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD
to néééé no!! *1* -
-
Re: Re: Re: Mrkněte!!-je to bomba..PS:Av se nezdá!!xD
xDDD! SouHlasíM SváMA =)
-
-
-
-
MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
Ahoj , dostala jsem takový nápad .. já moc miluju kapelu Simple Plan... no a na youtube.com sem napsala kapele Simple Plan a pak i Avrilce .. (anglicky to je jasný nejsem blbá :-D) .. tohle sem napsala Simple Plan ::::::::::::::::::::::::: (přeložim to českky¨) Ahoj Simple Plan , jste opravdu ta nejlepší kapela na světě !!! A kromě vás poslouchám zpěvačku Avril Lavigne , a tak mě napadlo jestli byste nemohli vytvořit sní písničku. Vy a Avril Lavigne jste super . Prosím myslím že něaká písnička s Avril by byla super. Ahoj
..... já newim jakej na to máte názor ale já miluju simple plan a fak bvy bylo super kdyby udělali neakou písen s Avril ne......................... no a to samí sem napsala Avril , akorát že obráceně........... Simple Plan sou taky z kanady jako avril mno.... a mají i stejný styl hudby ... a avril a pierre (ze simple plan) jdou opravdu k sobě :-) hebo i tek kiraristě David se k avril hodí..... mno newm ........ *1* -
-
Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
já sem si vždycky přála,aby av natočila nějakej duet s deryckem..uvidíme jak se to vyklube s tím rozvodem!! -
jo s ti nápadem souhlasím. simple plan sou opravdu super ,tak jako avril .. opravdu by ně potěšila něaká písnička Avril Lavigne feat. Simple Plan .. to by bylo super .. skvělej nápad Nely :-) hlavně sem napiš až ti simple plan odepíšou !! ajoj *4* -
dobrý nápad teď otázka jeslti si to přečtou že :( -
-
Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
tj no .. hlavně aby odepsali :-( ale bylo by to super -
-
Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
StEBOU zwaTO vžDY SouhlasííM!! -
-
Re: Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
no když to vezmem tak že dostávaj tak 1000 dopisu za den,tak si to přečtou tak za pár desítek let:D
-
-
Re: Re: Re: MŮJ NÁPAD , CO MYSLÍTE ?
nebo si to teda jen přečetli :-(
-
-
-
-
13
v " šťastné 13" je krááásný plakát Avril...xD -
HÉÉÉYYY !!!
*14* A *14* V *14* R *14* I *14* L *14* I *14* S *14* B *14* E *14* S *14* T *14* ! *14* ! *14* ! *14*
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*