-
Pekařství u čarodějnice
Pečeme s čarodějnicí - část první
Jednoho dne, bylo to krátce před Vánocemi. Se čarodějnice rozhodla že vyzkouší své kulinářské schopnosti a něco upeče. Ve své čarodějnické kuchařce kterou měla po své kouzelné babičce. Našla velice zajímavý recept. Bylo to americké cukroví. Zlatým písmem měla kniha na hřbetu napsáno: Grandma’s disgusting recipes. Její babička totiž pocházela z Kanady, z města Napanee (čtěte: Na Pánvi). Známá byla po celém světě například díky svým lektvarům Forbidden Nose (lektvar na změnu velikosti a zahnutí čarodějnického nosu) . Či Crack Star (není známo na co byl tento lektvar původně určen, jedno se však ví, čarodějnice po něm dělaly nevídané věci. Dokonce potom měla díky tomu co dočinnění s místní policií+metr dlouhej trestní rejstřík. ) Její manžel Žeryk Vyblij ji kvůli tomu opustil. Jak je vidět, naše čarodějnice je z pěkné "vypečené" rodinky. Necháme tedy minulost minulostí, a přejdeme k samostnému pečení toho cukroví. Čarodějnice ovšem neměla žádné nádobí, musela tedy zariskovat a použít svojí kouzelnou pánev. -
..:D
víte jak jsme se tady bavili o těch njrůznějších skomolenimách Avriliného jména? Zrovna poslouchám Kiss Morava a zase: Éjvril Lavíň... *8* Že oni se prostě neumí naučit srávnou výslovnost...:D Normálně by sme ty "verze" měli sepsat, to by jsme se potom asi hodně nasmáli..:D *1* *1* *15* -
-
Re: ..:D
Jo no, tam to taky komolí! Je to děs! .. No to bychom se teda "posmály" *15* -
-
Re: Re: ..:D
*15* *15* vsede to rikaj blbe *15* vecinou i ja to blbe reknu *15* -
-
Re: Re: Re: ..:D
Půjde do kouta na hanbu! *15*
Určitě to řiká takhle: Evril Laviňová *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ..:D
kurva ze ja vubec neco rikala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..:D
tak já se tu tak nažím a prd z oho :( :D Jinak nemáš zač :D -
Ha, ha, ha...:D *1* *1* *1* -
Panečku, to se tu dovídáme věci. *4*
Můj otec je Turecký sultán, no a děda byl náčelník kmene Inků *15* -
Kačenko děkuji, že ses mě zastala, ale musím konstatovat že má Michal vyjímečně pravdu... můj otec je totiž Ind..:D A Aby sis ze mě Michálku mohl ještě dělat srandu tak můj nevlastní otec (Alžiřan) se jmenuje Derardja, takže já můžu být jedině ráda, že sem se tomuto přijímení vyhla..:D :D -
např. Khan .. víc se mi jich v přátelích hledat nechce, už musím pádit -
Znáš snad nějaký indický jména? když řikáš že to není. *15* -
no tak indické jméno by bylo jiné :P -
No jasně, a Kumarová je český příjmení jak vyšitý. *13* Takový příjmení mají hadráci někde v Indii. *15* -
Mě taky! .. Ty trdlo, ona říkala u ZAHRANIČNÍCH!!!!!! Hanka není ze zahraničí! *15* -
jo a proc ne rovnou Komár? *15* -
Když tě to vytáčí, tak to aby jsme ti začali řikat Hanka Kumar *15* -
hej to taky uplně nesnáším... když k zahraničním ženským příjměním přivávají OVÁ...:ú to mě taky pěkně vytáčí..:D :D
-
-
-
jak to můžeš říct blbě? Co je na tom tak těžkého? No ostudo teda! *1* -
no že se nestydíš... ale zajímalo by mě jak že to říkáš? :D
-
-
-
-
Téma
Výběr témata xD
1) totálně praštěnej den v Disneylandu
2) život na farmě v Tenessee
3) Rodinná dovolená na Hradě Kočkostajn
4) Dum hrůzy a strachu
No tak mi výber téma a já skusím něco sesmolit ... -
-
Re: Téma
O hradu si psala minule, takže vybírám "Dům hrůzy a strachu".
Ale to farma v Tennessee si určitě schrastila podle Miley Cyrus. *15* Takže tohle téma ne. *15* -
-
Re: Re: Téma
Podle Hm to možná mám ale v mým podání by to bylo lepší xDd -
-
Re: Re: Re: Téma
Já věděl že to máš podle HM. *15*
Příběh z farmy můžeš sesmolit příště. *3*
-
-
-
-
Avril Je nejúžasnákovatější na světě
Z Avrilčinich alb mam nejradši písničky Complicated, Sk8er Boi, Naked. Take My Away, My Happy Ending, Fall To Pieces. Jěště něco? -
Avril!
Avril je v pohodě nový cd mě nadchlo!!!je taky super že je Avril Whibley!!!!To je zpěvák mí oblíbený skupiny!!!Je good!!! *3* -
the best damn thing
hele lidi už ste viděli ten novej klip avril the best damn thing?je na youtube.avril tam udělá provaz a hraje tam i na bubny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!avri l je prostě nej akomu se to nelíbí at de do háje *15* *1* -
Nechááápu !!! =(
Hej lidi už mě pěkně s**e jak holky od nás ze třídy řeší svojí postavu sou dementní bo co úplně děsně hubený holky pořád dokola melou že sou tlustý sou pěkný blbky !!! *16*
Hele hoky na férovku: řešíte někdy svojí postavu já mám 60 kg na 165 cm ve 14 letech a sem spokojená !!! *15* *10*
Tak jako nwm co řeší !!!
Hele Kubo řešila někdy tvoje holka postavu nebo vadilo ti když to řešila pre by mě zajímal tvůj názor pre mě to pije krev tak co pak kluky? *7* *4*
Jako asi vás to tu fakt nezajímmá awe mě už to tak leze krkem že sem se prostě musela někde pořádně vyřvat !!! *16* *15* -
-
Re: Nechááápu !!! =(
no holku už nemam,ale nemluvila o tom....a mě to taky vadi,když o tom někdo mele...napřiklad ja chci přibrat,ale mam takovej metabolizmus,že co sežeru,tak to ve mě propluje jak voda a nepřiberu ani kg:D -
-
Re: Re: Nechááápu !!! =(
mno widíš já sem zase pravej opak, co sežeru je na mě hned vidět awe neřeším to *15* *15* *15* !!! -
-
Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
no popravdě,já fakt nejsem hubená,a to nekecám,a naše holky to taky pořád řeší,ta má tlustý stehna,ta je zase moc hubená..já sem se sebou spokojená,ikdyž nejsem jako vyžle,tak mi to ani tak neva,někdy mě ale štvou ty klučičí poznámky.. *9* já mám silný stehna a větší břicho...a holky třeba neberou ohled na to,že když sem třeba ve třídě,tak se o tom klido baví,já sem se jednou nasrala,praskla s dveřima,a nebyvila sem se s nima..přestali o tom mluvit,ale vydrželo jim to tak týden,a zase si začaly stěžovat! *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
mno tak já ne, že bych v tejtech ohledech někoho pomlouvala, ptž jsem i já pěknej buřtík *1* ,ale tak nějak extra si nestěžuju.......ikdyž taky si někdy sama pro sebe řikam, že jsem jak hroch *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
že jóóó *15* *15* *15* *15* *15* !!!! Taky si myslím !!! Awe když tak o tom přemýšlím nebylo by špatný mýt na chvíli Av postavu pre Avrilka jí má kásnou, awe jak říkám žiješ jenom jednou a trápit se s dietama je jenom ztráta času !!! *15* *15* *15* *15* *15* -
woow.... *1* fak hodně dobrý pravidlo...xDDD -
Ježiši,... rači změnme téma !!! Nebo budu řváááááááááát *15* *15* *15* *15* !!!! Sem zase něco naousla *1* *1* *14* !!!
Mno hele nemůžete tu bejt přece všecky buřtíci já si myslím že ste hubeňouři !!! *15* *15* *15* *15* Já se teda přiznám já si hubená připadám !!! Rozhodně si nepřipadám tlustá a rozhodně nejsem taká pipina abych svojí postavu řešila řídím se pravidlem !!! ,, Žiješ jenom jednou, tak si to uží, jez a pij co ti chutná, a užívej si přitom života ,, !!!
A musím vím říct lepší pravidlo neznám !!! *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Nechááápu !!! =(
n´´oóo...já mám poze štěstí že mám fakt skvělou třídu a i když taky nejsem nějak hubená tak prostě oni mě mají všichni upe rádi pro to jak se chovám...i když se třeba někdy pohádám s nějakýma těma blbečkama od nás tak oni si naa mě nic nedovolí bo prostě já sem taková ta "star" třídy...i když někdo cizí má ke mě třeba nějaké blbé poznámky týkající se toho tak moji kamarádi se mě vždycky zastanou...třeba kámoš se i kvůli mě jednou tak pohádal s nejlepším kamarádem...sem strašně ráda že mám kolem sebe tak skvělé lidi...
-
-
-
-
-
Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
Jako teďka si mě ale urazila,...já ti dám že se semnou nechceš hádat a kdo mi pozdvihne náladu, když je Elis furt někde na koštěti, Kuba zase na severním pólu a ty jediná připadáš v úvahu !!! *1* *1* *1* *1* A navíc ta minulá byla supér *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
jak furt? ja za to nemuzu kdyz nejde zastavit *9* *15* -
-
Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
*1* *1* *1* Bože můj ty seš ale antitalent *1* *1* *1* *1* *1* !!!
A čí je neříkej že Nevillovo *1* *1* *1* bože můj musíš se na něm už konečně naučit aby si mě mohla svést na dovču *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
ne nevila ne to si mu dosrala *15* je Rona a on me to neumel poradne naucit ale neboj Harry me nauci jak brzdit *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
No to ten pravej *1* *1* *1* Harry kterej padá při famfrpálu pokaždý z koštěte? *1* *1* To sis vybrala toho BEST !!! *1* *1* *1* A k tomu Ronovo koště pane bože já rači to rysknu s tím skřítkem ze severního pólu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda ty TELEFONISTKO JEDNA !!!
*15* *15* *15* njn vedlejsi ucinky no *15* a reklas to blbe je to ruce vzhuru nebo strelim tak sde jako nediv ze odprasklo veverku -
Teda já tě zabiju !!!
Já na něj pozor střílej nebo ruce a ono na mě vytáhlo samopal a zabilo to veverku,... *1* -
*15* *15* *15* *15* *15* jo to mas blby no aspon si spadla do mekyho *15* na tu veverku kasli rekni ze sem posles svoji asistentku jo? a jediny spusob jak zastavit koste na uteku je zarvat na nej ruce vzhuru nebo strelim to snad zabere pokud ne vypni mu hudbu a vypoj ho ze zasuvky -
Ne vůbec to nedopadlo OK ! Nastavilo mi to násadu pod nohy a já hodila držku a spadla sem do nějakých šišek a teďka jako by to nestačilo za mnou běží rozčílená veverka a chce ty šišky srovnat, tak co mám dělat, zabít veverku nebo chytit koště? *1* *1* *1* *7*
Jako ono je to dcl těžký obojí *1* *1* a do prd. teďka sem jako by toho nebylo málo narazila na kance,...tak to budu asi brzo mrtvá a to koště pořád tančí hop hip ho už něčím klepnu hele zavolej Harrymu a zeptej se jak se zastavuje roztančený koště na útěku? *7* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* miso si me malem zabila twl *15* koste tanci hip hop twl nemuzu *15* *15* *15* zapamatuj si to je to hip hop jasny ne hop hip jinak to takle dopadlo ok? *15* -
Ti teda pěkně děkuju,... *8*
Sem jako to šla skusit s tím opraveným Nevillovým koštětem a řeknu ti sem si spletla ty slovíčka sem místo hip hop řekla hop hip a ono to začalo tančit hip hop a já to teďka honím po lese a furt to tančí hi hop a já v tom už mám guláš tak hip hop nebo hop hip ??? *1* *1* *1* *1* *1* *7* -
Hele jo Ron a Harry sou superovi instruktori *15* jako reklimi jak zvednout to koste to musis zto koste hodit na zem na tahnout ruku jako fasisti a rict Hip Hop jenomze me to koste dalo do tlami *9* *15* takze asi do mesice se to naucim *15*
-
-
-
-
-
-
T-chart
Abbeynka 6. místo... chjooo... *9* -
-
Re: T-chart
no to není možné!!! to nechápu!! dyt je tam z nich nejlepší!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: T-chart
Přesně....je to prostě... no určitě jim tam museli dát nějaké úplatky...xDDDD *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: T-chart
no tež sem si říkala *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: T-chart
Teď si na to přišla Hančo ty seš jako spisovatelka nebo zpěvačka nebo herečka zbytečná, běž ke Kobře 11 *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: T-chart
jasně už du za Simírem ať mě tam přibere do týmu...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: T-chart
No jasně to by se ti líbilo, co??xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: T-chart
hej a zmin se o mě ... dyž tak chci za parťáka Bena *14*
-
-
-
-
-
Re: T-chart
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: T-chart
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* kreténi !!! *16* *16* *16* sou to !!! Avrilka má bejt na 1. !!! *16*
-
-
-
ÁJM BEK :)
http://www.youtube.com/watch?v=KijH AJrYvjk.... čauky, tak po dlouhý době jsem zas zpět *4* .....a tedko sem přišla na tuto písničku, už ste jí ale asík slyšeli žhe?....nějaký novinky ohledně alba?......jo a normálně ta písnička nosí asík smůlu, páč mi vlítla vlaštovka do pokoje (mám střešní okna) a po*rala mi prostěradlo *1* to je neskutečný co si ty ptáci všechno dovolej *1* *1* *1* -
-
Re: ÁJM BEK :)
album vyjde asi až na podzim *9* bohužel... -
-
Re: Re: ÁJM BEK :)
*16* *16* *16* *16* ....grrrrr....proč tu nemaj smajlíka co brečí *7* ......jo a co kytára? ...jak jsi pokročila? *4* -
-
Re: Re: Re: ÁJM BEK :)
No moc sem nepokročila *9* Zatím jedna písnička pár polovin od ostatních jiných *15* Ale budu pokračovat *3*
-
-
-
Re: ÁJM BEK :)
a už zas nefachaj smajlíci *9* *8* -
-
Re: Re: ÁJM BEK :)
ááááá... co si ty ptáci všechno nedovolí, zavřít by je měli co? *1* Mě zase posrali plavky ... když se sušily na zahradě ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ÁJM BEK :)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to je vse co k tomu reknu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-