-
Sakra xD
Michale máme 2 děti ... *15* *15* *15* A sou to holky a jedna chodí s Bagridem ... to sme dopadly coo ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Sakra xD
Už máme dvě děti, jo?
To sem byl s tebou sakra rychlej. *15* *15* -
-
Re: Re: Sakra xD
Nooo jo jenže tu nastal problém ... právě se zjišťuje jestli seš otec ty nebo Voltmetr ... *15* *15* *15*
Ale přísahám že jestli je to Volmetr tak sem otěhotněla jako Panenka Marie *15* *15* no a jestli si to byl ty tak vlastně taky... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Sakra xD
Jestli je fotr Volťas bo já, to musíš vědět ty. *15*
Pakliže si teda otěhotněla jako panenka Marie tak si je vychovávej sama!
No doprdele, tohle je diskuze o Avril a mi se tu bavíte o tom že máme dvě děti, kdo je fotr a jakým způsobem si otěhotněla. To mě poser. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Sakra xD
Jooo rači skončíme... a nebooj otec seš 100% zjistila sem too *15* *15* Jinak asi jakoo normální jsem úplně ... to zas budou kecy od Hanči ... kurňa co to tu je za "inteligentní řači" *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra xD
Haňulák si ty svoje "inteligentní řeči" může strčit za klobouk.
Je to Hanče Trautenberk Krakonošová. *1*
-
-
-
-
-
-
Míííšo
Míšo, ty taky? Tak na co sme si ty fotky se jmény dělali? ....... -
-
Re: Míííšo
Pravda, pro srandu králíkům ne! Je tam teda zpátky. *3* -
-
Re: Re: Míííšo
Týjo, já koukám! Děkuji! :-* Ale jestli jsi nechtěl, tak jsi nemusel, jen mi to přišlo líto, že si to Míša změnila a ted i ty. Jsme ráda, že sis ji vrátil. *3* -
-
Re: Re: Re: Míííšo
No tak dal sem si ji zpátky už jenom z toho principu že jsme se domluvili že budeme mít každý fotku se jmény. *3*
Míša, ta kdyby si každej den nezměnila obrázek, tak nebude spokojená. Jí to nemůžeme mít za zlý *13* *15*
Ale Elis to je taková "černá ovce". *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Míííšo
Tak to je fajn, že to bereš tak. :-) ... no a Míša ta by byla nemocná kdyby si ji nezměnila! *15* A Elis, tak tu neřeším :D a lemohla by si na tu fotku co má ted dát jména. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Míííšo
jo no :D je jiná :D -
Elis, nesnaž se z toho vykroutit. *13* *15*
Ale ta fotka, opravdu stejná není *15* -
hanicko koukni se na tu fotku poradne jo. neni stejna -
no jakože Elis je pěkná opice... protože má tu samou fotku co já, jenom já jí mám hezky upravenou a stěmi jmény..:D
-
-
Re: Re: Re: Re: Míííšo
ja ti dam cernou ovci! ja si jednou za uhersky rok zmenim fotku a ty me hned prohlasis za cernou ovci
-
-
-
-
-
Míšane..:)
Héj Míšane... ty ses taky narodil v Praze...???? :D A to se musím dovědět až z Facebooku..?! :D -
-
Re: Míšane..:)
Už to začíná, že se tam vůbec něco psal. *15* *15* -
-
Re: Re: Míšane..:)
já bych si toho ani nevšimla xDDDD .... ale líbí se mi Avril v hudbě :D -
-
Re: Re: Re: Míšane..:)
Hanka totiž netrpělivě a bedlivě sleduje každou drobnost kterou tam o sobě napíšu. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Míšane..:)
já mám dost!! xDDDDDDDDDDDD No co, jsi středem pozornosti, ty a fb? :D tak se nediv xDDD -
Prdlais sleduju... ukázalo se mi to na zdi, tak sem si to přečetla... z ato nemůžu..:D
-
-
-
Né ale fakt... narodil..?? :)
-
-
Re: Míšane..:)
a co když to není pravda? :D ale budem mu věřit .. :D -
-
Je to pravda, narodil sem se v Praze. Ale vy jste se mně na to neptaly. *1* -
-
Re: Re: Re: Míšane..:)
Jé... tak to máme dalšívěc společnou..! :) -
-
Další věc, a jaký jsou ty ostatní? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Míšane..:)
Těch je... třebá...:D No je jich hodně... nebudu ti je tady vyjmenovávat..!! :D
-
-
-
-
-
-
xD
Hele nejdeš na mě moc rychle xDDD Tu chceš ode mě pusu xDDD Styď se xD -
-
Re: xD
Míša, to sa ti len zdá. *15* Že na tebe jdu rychle, to ty seš zpomalenej film. *15* -
-
Re: Re: xD
No tos mi neřekl nic novýho to vím už dlouho xDDD
-
-
-
prodám
zdravím všechny..neměl by někdo zájem o starší čísla časopisů Bravo girl a Top dívka? Levně prodám, zájemci se mi, kdyžtak ozvěte na mail -
Tamara Angel -kopírka Avril
http://www.youtube.com/watch?v=T8Jc U_3dLSg -
-
Re: Tamara Angel -kopírka Avril
jo to o ní vím!!! *1* *9* *5* -
-
Re: Re: Tamara Angel -kopírka Avril
Tak sem zkoukla nějaky videa..omg ta holka je tragédie *9* Tamara Angel wannabe Avril Lavigne... *7* *10*
-
-
-
Bude ROZCHOD??
Ahoj mám špatmé správy nedávnou jsem četla že Avril randí s Brandonem Davisem a Deryck byl vyděn s jinou holkou na party.A take Avril přiznává že Deryck je MINULOST!!Co si o tom myslíte je to pravda nebo jen blbé žvásty??!! -
-
Re: Bude ROZCHOD??
já etda dofam že nebude kdo by chtělsnad aby se rozvedli?! a jeste prejkvuli prachuum§ *7* *7* *7* *7* jak to asi dopadne *9* -
jj vím taky sem to četla tak ale jednom časopise píšou že že je Avril nevěrná a v druhém opak tak čemu má člověk věřit. *7* -
-
Re: Re: Bude ROZCHOD??
no ja bych řekl,že to pravda bude!hele řeknem si to narovinu vzali to moc hopem tu svadbu prostě a takhle to dopada všude ve světě:)
ale určo nikdo nikomu nebyl nevěrnej a určo ne avril jelikož je dost chytra na to,aby si snikym nezačínala,akorad by ji to vzalo fanoušky a myslim,že potřebuje oddych aby se dala do kupy:)a to že byla viděna s nějakym klukem neznamena,že spolu už něco maj:D jako by ste neznali paparazi:D *3* -
-
Re: Re: Re: Bude ROZCHOD??
No jo máš naprostou pravdu!!!!!!!
-
-
-
mno ja nwm co si o tom mám myslet ae doufám žhe to není pravda připadali mi jako štastný pár !!
-
-
Fandim Avril !
Čau kdybi něco tak avril fandim docela dost byl jsem na jejím konzertě v praze a moc se mi teda nelíbil abych pravdu řek s tou růžovou to přehání :D a jinak jak vypadali ty hádky s madonou ? -
-
..•♦britney & madonna♦•..
Když tě to zajímá......klikni nahoře na nejhůř hodnocený příspěvek a pak pochopíš,proč jsme se tu tolik hádali...a taky to,že my-fanoušci Madonny-jsme si nezačali. Ta hádka je i na několika stránkách předtím. Pak se to na chvíli uklidnilo,pak ta hádka zase začla a takle pořád dokola....v jednu chvíli se to změnilo na hádku avril vs. britney....já jsem si řekla,že už sem psát nebudu....ale jak mám reagovat,když někdo napíše ,Kvůli krávě Madonně se Praha posere'? Nebo když někdo tvrdí,že je slavná jen proto,že v padesáti udělá provaz,to jako po tomhle tvrzení má hádka skončit? Každopádně si přesně nepamatuju,jak to skončilo,ale skončilo....a jestli tolik máš chut' se hádat,jdi na lide.cz na diskusi Avril Lavigne vs. Britney Spears-jako to dělám např já. *15* -
-
Re: ..•♦britney & madonna♦•..
Óóóó tam je dizkuze Avril vs. Britney......tak to já se tam jdu hned podívat!!!! Jo a ta hádka skončilaa tím že někdo( myslím si že to byla Janči) požádala o mír......no tak se to pak tak nějak uklidnilo!!!!
-
-
Re: Fandim Avril !
Ty se tady prosimtě už ani neukazuj!!!!! Ty vole.....kdybys napsal alespoň něco normálního.....a né takovou debilní otázku jak vypadyli hádky z Madonnou.....když to chceš vědět tak se běž zeptat fanoušků Madonny.....a tady už ani nelez!!!! *16* *16* *16*
-
-
míšo
míšo kde ses to si uz letela na hawai nebo co? *15* -
-
Re: míšo
neruš,...sem se s tím konečně naučila ovládat tu plechovku co mi ten dědek nechal a ty mě rušíš a do prd--e sem kvůli tobě dostala smyk takle na letiště včas nedorazím !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: míšo
aha promin za ruseni -
-
Re: Re: Re: míšo
v pohodě sem o5 na dálnici *1*
a doprdele sem sice na dálnici ale v protisměru,....ááááááááá -
-
Re: Re: Re: Re: míšo
*15* sikovna tak kdyz uz ses v protismeru tak jezdi aspon v pravo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: míšo
Přijde blondýna do elektra a říká prodavači: chtěla bych tam tu malou televizi. Prodavač na ni: Blondýnám neprodáváme. Přijde druhý den a zas: chtěla bych tu malou televizi. Řekl sem že blondýnám neprodávám. Blondýna se nasere zajde se obarvit na černo a třetí den v prodejně chtěla bych tu malou televizi. A prodavač blondýnám neprodáváme. Ta už nasraná ptá se: jak ste poznal že jsem bloncka? To je jednoduché to není televize ale mikrovlnka.
To je vtípek *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* nevibralas sis zrovna dobryho instruktora ten te nauci jak sesrotovat auto *15* -
se ti řekne vparvo, jenže já mám ty strany trochu obráceně a tak se mi to trochu plete *1* *1* *1* *1* *1* awe neboj byla sem u Semira na školení *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Plán xD
Elis jako jestli to fakt výjde tak budu normálně nejšťastnější človíček na světě !!! *14*
Ale musely bysme teďka asi hodně makat !!! *14* Ale co bude to stát za to ... *14* *14* *14*
Splní se nám sny jupííí *14*
Mám Tě moooc ráda ... MTMR *14* *14* *14* -
-
Re: Plán xD
jo to budem jinak se na tu skolu nedostanu ato fakt chci se tasm dostat. bych byla tak stastna za bych skala 50 metru vysoku *15* a tak te mam moc rada *14* *14* -
-
Re: Re: Plán xD
Sem mimo obraz a to vážně nesnáším...xDDD Takže???xD -
-
Re: Re: Re: Plán xD
takze sme se rozhodly ze pudem na spolecnoiu vejsku a to filmovou ja budu kameraman misa reziser aty? ty nic *15* bez urazky -
-
Re: Re: Re: Re: Plán xD
Prostě budeme točit seriály a to ve skutečnosti !!! Abysme si vidělali na cestu za Avril a na tebe prdíme ... !!! *15* Si nás chtěla jenom využít a tady to máš ... !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Plán xD
no aspon neco sme te naucily *15* no tak prosim -
No jo...sem, já za to ale nemůžu...to sem se naučila jedině od vás...xDDD -
si zla moc zla -
Ani náhodou..to video už nikdy nesmí nikdo vidět...xDDD -
no tak nebud zla prosim -
Ani náhodou...to video sem si po roce o víkendu zase přehrála a měla sem taký záchvat... tak to kdybys viděla ty tak tě asi klepne...xDDD -
ale notak prosim prosim prosim ja uz na tebe budu hodna -
jej...knížku tu už ani nwm kde je, a ten serial...no ani náhodou...stačilo mi že to při projektu viděla celá moje škola, nemusíte to vidět aji vy....xDDD -
si delas prdel ne? posli mi tu tvoji knizku nebo co a muzes i ten serial at se zasmejem *15* a ty snama nebudes nasrala nas -
Ani nevíte o co přicházíte...aby ste věděli tak já sem ve 12 napsalatak 150 strankouvou knížku a loni sme s kamoškama natočily vlastní "televizni pořad" a to myslím vážně...be země máte smůlu...xDDD -
jo a bacha na ni je to zelezna ruka docasne *15* jo a bycha mam nasvi sttrane i krasnyho upirka Damona -
jo a dobrýho !!! teda dobrou !!! *15* a máme taky podporu u Kobry 11 takže bacha na nás !!! *15* *15* *15* -
jo! ty mas mulu a nesnas se nas udat! mame pravnika
-
-
-
-
-