-
blog
No tak už je to zadaný si skus jiný jméno a nebo k tomu jednoduše přidej org ...
stories-of-my-life-org.blog. cz *15* *15* -
-
Re: blog
Chytrej název to zrovna neni. :o) ale to nevadí, něco vykouzlim. -
-
Re: Re: blog
Dávám příklad ... a kdo říká že sem chytrá?? Já nikdy chytrá nebyla ... *1* -
-
Re: Re: Re: blog
No to já taky chytrej nejsem, nadruhou stranu blbej taky ne, takže OK. :o)
-
-
-
-
she´s the best!
-
koncert v Praze?bude ještě někdy?
..chci se zeptat na Váš názor,já jsem 8.7.2008 jsem nebyla na koncertě Avril,a chci se zeptat na to jestli si myslíte že Av ještě někdy přijede...pls odepište..zajíma mě to,ale já myslím že jo,ptž je hodně ůspěšná,a cédéček vydá ještě určo hodně...co myslíte?♥☻♥☻♥☻♥ -
-
Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
určitě přijede *14* -
-
Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
a já si to nenechám ujít co vy? -
-
Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
No já snad taky ne!!!!! dala bych všechno abych tam mohla...., ale rodiče no....tak ale jestli přijede zase za 4 roky tak to už mi bude 17 a půjdu tam na 100000000%!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
za 4 roky?no já myslela,že se jezdí to třech letech...no,ale záleží na tom cédu,jestli vydá..mno...ale mně už by bylo...---taky 17... *14* super,třeba se tam někde sejdem.. *1* *15* *4* *8* *7* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
´to by bylo čuper -
s radostí ti pomůžu..........nemůžeš si ji přece nechat jen pro sebe!!!! *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
mě to je jedno kdy sem přijede *14* ale až přijede ,tak ji unesu *1* -
no třeba se tam fakt sejdeme...., ale mezi těmi tisíci fanoušky....nóóó *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
jestli vydá to new cédo tak by sem měla přijet ještě *1* *3* *15* *14* *14* -
určitě přijede:) -
JÁ MYSLÍM ŽE SE NÁM TADY PŘIJEDE JEŠTĚ ALESPOŇ JEDNOU UKÁZAT!!!! *1* *15* -
-
Re: Re: koncert v Praze?bude ještě někdy?
JO,já si to taky myslím..
-
-
-
Avril
Avril je uplně best zpěvačka...sládá sama muziku a za to ji obdivuji , má krásnej hlas .. no prostě best *3* *1* -
10.dítě a už mluví o kráse!!!
Hej,jak tady bylo to malí děcko,ajak říkalo že je avril blbá,a tak..tak já jsem ještě v ten den napsala jestli má něco proti Avril a ona odepsala že má,že je blbá a hnusná!!Tak jsem ji napsala tohle!!
Twe,vzpamatuj se,vždy je ti 10 let,a už mluvíš o chytrosti a kráse?..vždyt ty sama ani envíš jak budeš vypadat v jejím věku,vsadím se že ona je 100x hezčí a chytřejší než ty!!
Chodíš do 4.třídy,a umíš sotva násobilku..a Avril budeš nadávat že je blbá?!!vím je to tvůj názor,ale nemám ráda když někdo napíše hovadinu,a přitom je v bledě modrym!!
Víš ty vůbec co je to odmocnina,zlomek,trojčlenka?..nev -
-
Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!
ta holka je téda blbá fakt -
Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!
Dobře!!!!je to fakt....desetiletá holka o tomhle nemá co muvit!! -
-
Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!
jo,ani neví co říká!! *15* -
-
Re: Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!
souhlasim s váma ale zase mám názor že každý má mít svůj vlastní (ať je douví jak pitomý podle nás) jeho vlastní názor *3* -
-
Re: Re: Re: Re: 10.dítě a už mluví o kráse!!!
JÁ VÍM,VŽDYT JÁ MU NÁZOR NEBERU,ale chápeš 10.tiletý dítě,ani neví co je to chození s klukem!!!
A už tady něco mele,vždyt je to trapný..samozřejmě,názory nikomu neberu!!!ale má se zamyslet ne?
-
-
-
-
-
Darling
Na youtubku sem našla tohle video délka je 25 vteřin a tvrdí tam že je to píseň darling z avrilina new CD nem no http://www.youtube.com/watch?v=CbzqNgIoGIc -
-
Re: Darling
Hm... podle mě ne... -
-
Re: Re: Darling
muže a nemusi,ale podle pisničky pozname leda tak prd:D...až tam bude zpivat mužem dělat zavěry:)
-
-
-
ahoooj
tak sem tadýýýý...ani nevíte jak se mi stýskalo..HROZNĚÉÉÉÉÉ!!
A jak ste se měli be ze mě?no no? *1* -
-
Re: ahoooj
čaukýýýý :-))
Huráááá mooco si mi chyhběLAA :DD -
Re: ahoooj
Tj..je super že jsi zpátky !!!!§ Bez tebe ta diskuse nebyla moc ok , ale teť ? supééérrrrrrrrrr *4* Mno.,..doclea dobře :-D ale stebou to bude lepšíí -
-
Re: Re: ahoooj
jéé děkují..taky se mi hodně stýskalo,taky sem našla hodně nových věcí,ale budu se muset jít učit,takže to sem dneska asi nedám,uvidím jak mi zbyde čas.. *1* -
-
Re: Re: Re: ahoooj
No chtěla jsem vás rozveselit,ale jak jsem řekla...Jana is simply the queen of this discussion -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooj
jako že sem královna diskuze jo?ale to ne,chodím sem hlavně kvůli Avril,a kvůli vám,ptž ste super lidi,a skvěle se s váma kecá..všichni ste nej!!já sem akorát chodím trošku častěji no... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj
Ááá..konečně spátky...skvěle...xD -
vitej zpet *4* -
ty si někde byla? *7* *1* ... *1* ahoj ti to trvalo čoeče:D... -
*1* *1* *1* je supeeeer že si spátky....ty tady tu diskuzi vždycky oživíš nějakejma novinkama *14* *1* *3*
-
-
-
-
-
-
Elis
Elis nwš kde je Angel? Co třeba Uran? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elis
no to vazne nevim ale prej profrcel kolem satelitu tak snad brzo prileti *15* *15* -
-
Re: Re: Elis
jj *1* *1* *1*
hele di pls na vzkazy !!! čebuju ti něco říct !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Elis
jj
-
-
-
-
Fota !
Hele lidi našla jsem úpa bombový fotešky Avrilky tak se modlete ať se to zase nepotentuje a koukaj se přidat, páč je tam Av strááášně sladká *14* -
xD
Helee... můžete mě tu dneska na večer čekat ... doufám, že už sem to nepsala sem mimoo ... tak večer sem tu *15* *14*