Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kladik

Nové CD

tak co třeba probrat chystané CD ??
    • jana291995

Re: Nové CD

jo,to je good nápad....a co si myslíte?bude to zase 3.nejprodávanější cd?..já myslím že se Av zlepšila ne? *14*
      • kladik

Re: Re: Nové CD

no mě by se líbílo kdyby to CD bylo více rockovější
  • puspuspusinka

...

Jdu se vykoupat, tak neže mi tu popíšete 7 stran ... *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: ...

Lidičky, slyšíte? Takže pište všichni. *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: ...

aaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeee ceeeeeeeeeeeeeee deeeeeeeeeeee kocka predeeeeeeeee staci? *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

no, tím sme si moc nepomohly, ale dobrý začátek *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

mas nad neco proti abecede? to neznas pisnicku od dady abeceda to je veda bez ni se zit proste neda?
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* tak jo
            • vterinka

nemyslím, vím *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* fajn jak myslis *15*
            • vterinka

dyt to říkám *1* *1* *1* *1* *1* druhý Einstein *1* *1* *1*
            • xkostex

nesnasim matiku!!!!!!!!! *15*
            • vterinka

aha, tomu se říká duše matematika. *1* *1* *1*
            • xkostex

ja kdyz mam neco rychle pocitat tak se do toho tak zamotam ze uz nevim kolik je 2+2 *15*
            • vterinka

na kalkulačce? Na co? *1* *1* *1* *1* Já je takhle počítám, když je přepočítávám, jak skončím u čtveko, tak je to dobré. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* twl takly dobry ja ty karty raci pocitam normalne nebo na kalkulacce *15*
            • vterinka

znám, teda nwm jestli je to od ní, ale mamka mě naučila: a, be, ce de, kočka přede, pes počítá kolik nití do 10. Jedno, dvoko, troko, čtveko, pako, lako, ičmon, čičmon, ťalala, ťuk. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a takhle počítám karty u žolíka a teta ze mě nemůže. *1* *1* *1* *1*
  • puspuspusinka

xDDD

Seš zženštilej a já sem zase adrenalinovej cvok ... to sem se našly ... njn protiklady se přitahujíí ... ty jezdíš na kole a já na Harleyi ... a taky chci skočit bangi jumping a pak chci skočit padákem a spousta dalších věcí ... *14*
    • puspuspusinka

Re: xDDD

Ale nemysli si, že sem jenom na adrenalin a tyhle věci ... taky sem šílenej romantik ... *15* *14*
      • kvatro

Re: Re: xDDD

Šílenej romantik sem taky. *15*
        Už mám takovou klidnější povahu. Ale to neznamená že si taky občas adrenalinu neužiju. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xDDD

Mile překvapuješ :D *14* *15* *3*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xDDD

Každý den nějaké překvapení. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xDDD

tak tak xD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: xDDD

Ty a romantik??? Pááánii ... *14*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xDDD

No to si piš *1*
  • kvatro

Fairy Tale - Second part

Sup sa pýchou už nadouval, a chcel ukázat, že spievať vie. Lenže sup nebol blbý ako tágo. Ale takmer zabudol že podobnú chybu urobila jeho kolegyne vrána v jednej bajke od dajakého Ezopa. „Počuvaj Donaldka, čo ťa po tem. Som snáď dajaká spovednica lebo čo? Vystrel z mojho revieru. Lebo začnem kríčať a priidou si pro teba páni z dialničnej polície Vezír Šerchán a Ben YeaaahGrr. Šerchán si z teba urobí prešievaný vankúš.“ „No tak dobre Donaldka, teraz tréneujem na Vianočnú besiedku, zaspievame si.“ Kosť si odložil kosť na vedl’ajší vetev a spustil a Donaldka sa pridala: „Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special“. „To by ti malo stačiť Donaldka, spievať viem a teraz ťa už nechcem vidieť“. Donaldka si povedá pre sebe: „Takto tu kosť nezískám. Keď to nepojde po dobrem, tak to pojde po zlem.“ Počuvaj ma sup. Keď nezliezeš dole, niečo tam po tobe mrdnem“. Vyhrážá Donaldka. „Počakaj až vyleznem hore a moje tlapa s tvym zobákom splynú v jedno. Takovou ti ji vytriem až bude z teba miešaný šalát.“ Opäť vyhrážá Donaldka.
  • Ahoj ... :(

Lidi, to je krutý ... Já už to bez Vás ani do konce pitomýho týdne nevydržím,... Ale musím,... Ještě, že mám ve škole ty svoje pubertální blbečky s kterýma je o přestávkách děsná legrace *15* Například dneska tam na mě rozdrtily křídu a posipaly mě no a já se tam z toho vyklepávala a pak učitel no Hronková si tu na sebe drolíš z nudy křídu a nedáváš pozor no já měla výtlem ale o přestávce to ode mě skoro slízly *15* Jenomže jenom skoro, oni sou děsně vysoký a já na ně nedosáhnu ... *9* *9* No ale drží mě při životě, jinak bych chcípla nudou ... *15* A co vy tady??? *15* Chybím, aspoň někomu ... *7* *14*
    • vterinka

Re: Ahoj ... :(

jééé to je zážitků xDDDDDDDDDDDDDDDDD Tam u vás ste všeci stejní ne? xDDDDDDDDDD ... joo mi chybíš! :D
    • kvatro

Já to tu možná taky už nevydržim. Jestli se to tu dneska aspoň trochu nerozjede. *5* *15*
      • Re: Re: Ahoj ... :(

Já tu boužel s vámi být nemůžu ... jenom dělám prezentaci do školy a pak budu muset vypadnout tak sem jenom semtam zaskočím ... *4*
    • sharpay1995

taky něco podobnýho vyvádíme... jenom my tu křídu na nikoho nesypem, ale věčně po sobě čmáráme, takže ráno jdeš do školy v černém a odpoledne odcházíš v bílém(a to doslova..:s Ono to ani nejde vyprat..:D) A pak nám všichni nadávají, že si budeme kupovat vlastní křídy..:D :D no tak jistě že nám chybíš... zrovna dneska sem si říkala, jestli si nehraješ na nezvěstnou nebo jestli udržuješ s Michalem tichou domáctnost..:D :D
      • kvatro

Re: Re: Ahoj ... :(

To bylo u nás taky, *15* ještě tam ale lítala mokrá smradlavá houba. Sněhový koule, chleby s máslem. Salámy na stropě. A to je ještě krátký výčet, toho všeho. *15*
        • Re: Re: Re: Ahoj ... :(

No to se neboj ani u nás tohle nevynecháváme ... *15* *15* Nejlepší jsou poslední zvonění ... *15* *15* Tam kluci šlohnou rtěnky a ocet a ve třídě to pak lítá jedna radost ... A Hančo, jsem si jistá že žádná tichá domácnost není ... aspoň doufám ... *15* *15* Jinak já mám furt jenom nějaký džíny a k tomu nějaký to triko takže na mě ta křída vidět není ... ale rači si vezmou lahev napustí do ní vodu a pak mě polejou a říkaj mi miss mokrý tričko ... *15* *15* *15* To by je jeden pak zabil ... ale miluju je ... bez nich by ta škola byla jenom jedna velká nudná prdel *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Ahoj ... :(

Michale... tak to u nás taky... po zdech máme fleky od pomeranče, jablka, salámu a másla a na oknech od jogurtu, salámu, másla, sýrů atd...:D :D A houba... no tak to je klasika..:D
  • puspuspusinka

Cestopis...

Už 2 roky si plánuju že napíšu cestopis o svých letních toulkách ... tenhle rok sem si už domluvila, že budu s rodinou jezdit po zámkách a hradech co nejvíc a taky po jiných třeba k jezerům (Plešné, Čertovo, Černé atd.) prostě projít si Šumavu a českou historii ... něco málo už jsem prošla, a vždycky jsem si plánovala vyfotit se před každou památkou kterou jsem navštívila a udělat z toho knížku a napsat co všechno jsem tam viděla plus historii kterou sama sesmolím z knih a internetu ... ale pořád nějak nebyl čas to zrealizovat tak na blogu se o to pokusím :D :D A v tom děníčku jsem teď přidala dnešek tak si to můžeš přečíst a zasmát se ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Cestopis...

Míšo, to je skvělej nápad. To začni psát, já jsem stim začal s cestopisama až teď a nějak mě to začalo bavit.
      Uvidíš že jezdit po hradech a zámcích je opravdu skvělý, já už takhle jezdim 8 let. Tady v Česku je toho tolik, že se to všechno do konce života nedá navštívit :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Cestopis...

To plánuju ... až odmaturuju, tak chci projet za ty 4 voůlný měsíce jenom se stanem a snad i s kámoškou co nejvíc z český republiky *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Cestopis...

Ty máš ale plány. :o) Můžeš se zastavit i u Kačky. :o)
          Takhle podobně jsem chtěl objet celou republiku, taky jenom se stanem. Ale než se to uskutečnilo, tak sem to projezdil po jednotlivých místech.
  • http://style.iprima.cz/celebrity/avril-lavigne-pravda-o-jejim-tehotenstvi?utm_source=facebook&utm_medium=BF&utm_campaign=hw <-- tak to myslíte je Avril těhotná nebo není? ;) *3* *14* *4*
    • *co
  • helenkaaa

Děte pryč!

Přestaňte se tady hádat a jděte se hádat k madoně stejně ste si to vymysleli vy, fanoušci madonny tak se hádejte u ní! *13*
    • dianna114

Re: Děte pryč!

My se tady hádáme? Jestli sis nevšimla,hádka na téma avril versus madonna už skončila *1* A nevymysleli jsme si to my-fanoušci madonny,to vy jste si začali,když jste ty dvě srovnávali a já jsem Madonnu pouze bránila a pak mi tady všichni vyčítali,že jsem si JÁ začala....OMYL Přečtěte si příspěvek Takže !!!!!!!!! Trochu vám.... 2.nejhůře hodnocený.
  • veris-avril

ROZVOD

Ano to, že se Avril a Deryck rozvádí je pravda po tom když to avril napsala na svůj MySpace tahle zpráva obletěla světem a hodně fanoušku jako že aj mě to velmi ranilo :( více se dočtete zde : http://veris-avril.blog.cz/0909/sok-avril-a-deryck-se-rozesli
    • nickeysunset

Re: ROZVOD

jo napsala to i na avrillavigne.com
    • avril-nely

Re: ROZVOD

hm.... ................ škoda že se rozešli , moc jim spolu slušelo mno.. *9*
      • angel15

Re: Re: ROZVOD

no nevim uvěřim..až to všude uvidim
  • u rozvodu

sem se dozvedel ze se vzdava domu ve kterym s deryckem bydleli. Nechava mu ho. Tak to je vprd... protoze sem si chtel poridit barak vedle ni :-)
    • danielka1996

Re: u rozvodu

jo tak to by te stalo hodne :D ale nekde jsem cetla ze se Av libi Anglie a ze by se tam nekdy chtela prestehovat to by prece jenom bylo levnejsi *3*
      • sharpay1995

Re: Re: u rozvodu

A hlavně by to bylo blíž....xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit