-
Nové CD
tak co třeba probrat chystané CD ?? -
-
Re: Nové CD
jo,to je good nápad....a co si myslíte?bude to zase 3.nejprodávanější cd?..já myslím že se Av zlepšila ne? *14* -
-
Re: Re: Nové CD
no mě by se líbílo kdyby to CD bylo více rockovější
-
-
-
...
Jdu se vykoupat, tak neže mi tu popíšete 7 stran ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Lidičky, slyšíte? Takže pište všichni. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
aaaaaaaaaa beeeeeeeeeeeee ceeeeeeeeeeeeeee deeeeeeeeeeee kocka predeeeeeeeee staci? *15* -
-
Re: Re: Re: ...
no, tím sme si moc nepomohly, ale dobrý začátek *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
mas nad neco proti abecede? to neznas pisnicku od dady abeceda to je veda bez ni se zit proste neda? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* tak jo -
nemyslím, vím *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* *15* fajn jak myslis *15* -
dyt to říkám *1* *1* *1* *1* *1* druhý Einstein *1* *1* *1* -
nesnasim matiku!!!!!!!!! *15* -
aha, tomu se říká duše matematika. *1* *1* *1* -
ja kdyz mam neco rychle pocitat tak se do toho tak zamotam ze uz nevim kolik je 2+2 *15* -
na kalkulačce? Na co? *1* *1* *1* *1* Já je takhle počítám, když je přepočítávám, jak skončím u čtveko, tak je to dobré. *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* *15* twl takly dobry ja ty karty raci pocitam normalne nebo na kalkulacce *15* -
znám, teda nwm jestli je to od ní, ale mamka mě naučila: a, be, ce de, kočka přede, pes počítá kolik nití do 10. Jedno, dvoko, troko, čtveko, pako, lako, ičmon, čičmon, ťalala, ťuk. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a takhle počítám karty u žolíka a teta ze mě nemůže. *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
xDDD
Seš zženštilej a já sem zase adrenalinovej cvok ... to sem se našly ... njn protiklady se přitahujíí ... ty jezdíš na kole a já na Harleyi ... a taky chci skočit bangi jumping a pak chci skočit padákem a spousta dalších věcí ... *14* -
-
Re: xDDD
Ale nemysli si, že sem jenom na adrenalin a tyhle věci ... taky sem šílenej romantik ... *15* *14* -
-
Re: Re: xDDD
Šílenej romantik sem taky. *15*
Už mám takovou klidnější povahu. Ale to neznamená že si taky občas adrenalinu neužiju. *15* -
-
Re: Re: Re: xDDD
Mile překvapuješ :D *14* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xDDD
Každý den nějaké překvapení. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDDD
tak tak xD
-
-
-
Re: Re: Re: xDDD
Ty a romantik??? Pááánii ... *14* -
-
Re: Re: Re: Re: xDDD
No to si piš *1*
-
-
-
-
-
Fairy Tale - Second part
Sup sa pýchou už nadouval, a chcel ukázat, že spievať vie. Lenže sup nebol blbý ako tágo. Ale takmer zabudol že podobnú chybu urobila jeho kolegyne vrána v jednej bajke od dajakého Ezopa. „Počuvaj Donaldka, čo ťa po tem. Som snáď dajaká spovednica lebo čo? Vystrel z mojho revieru. Lebo začnem kríčať a priidou si pro teba páni z dialničnej polície Vezír Šerchán a Ben YeaaahGrr. Šerchán si z teba urobí prešievaný vankúš.“ „No tak dobre Donaldka, teraz tréneujem na Vianočnú besiedku, zaspievame si.“ Kosť si odložil kosť na vedl’ajší vetev a spustil a Donaldka sa pridala: „Last Christmas, I gave you my heart But the very next day, You gave it away This year, to save me from tears I'll give it to someone special“. „To by ti malo stačiť Donaldka, spievať viem a teraz ťa už nechcem vidieť“. Donaldka si povedá pre sebe: „Takto tu kosť nezískám. Keď to nepojde po dobrem, tak to pojde po zlem.“ Počuvaj ma sup. Keď nezliezeš dole, niečo tam po tobe mrdnem“. Vyhrážá Donaldka. „Počakaj až vyleznem hore a moje tlapa s tvym zobákom splynú v jedno. Takovou ti ji vytriem až bude z teba miešaný šalát.“ Opäť vyhrážá Donaldka. -
Ahoj ... :(
Lidi, to je krutý ... Já už to bez Vás ani do konce pitomýho týdne nevydržím,... Ale musím,... Ještě, že mám ve škole ty svoje pubertální blbečky s kterýma je o přestávkách děsná legrace *15* Například dneska tam na mě rozdrtily křídu a posipaly mě no a já se tam z toho vyklepávala a pak učitel no Hronková si tu na sebe drolíš z nudy křídu a nedáváš pozor no já měla výtlem ale o přestávce to ode mě skoro slízly *15* Jenomže jenom skoro, oni sou děsně vysoký a já na ně nedosáhnu ... *9* *9* No ale drží mě při životě, jinak bych chcípla nudou ... *15* A co vy tady??? *15* Chybím, aspoň někomu ... *7* *14* -
-
Re: Ahoj ... :(
jééé to je zážitků xDDDDDDDDDDDDDDDDD Tam u vás ste všeci stejní ne? xDDDDDDDDDD ... joo mi chybíš! :D -
Já to tu možná taky už nevydržim. Jestli se to tu dneska aspoň trochu nerozjede. *5* *15* -
-
Re: Re: Ahoj ... :(
Já tu boužel s vámi být nemůžu ... jenom dělám prezentaci do školy a pak budu muset vypadnout tak sem jenom semtam zaskočím ... *4*
-
-
taky něco podobnýho vyvádíme... jenom my tu křídu na nikoho nesypem, ale věčně po sobě čmáráme, takže ráno jdeš do školy v černém a odpoledne odcházíš v bílém(a to doslova..:s Ono to ani nejde vyprat..:D) A pak nám všichni nadávají, že si budeme kupovat vlastní křídy..:D :D no tak jistě že nám chybíš... zrovna dneska sem si říkala, jestli si nehraješ na nezvěstnou nebo jestli udržuješ s Michalem tichou domáctnost..:D :D -
-
Re: Re: Ahoj ... :(
To bylo u nás taky, *15* ještě tam ale lítala mokrá smradlavá houba. Sněhový koule, chleby s máslem. Salámy na stropě. A to je ještě krátký výčet, toho všeho. *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoj ... :(
No to se neboj ani u nás tohle nevynecháváme ... *15* *15* Nejlepší jsou poslední zvonění ... *15* *15* Tam kluci šlohnou rtěnky a ocet a ve třídě to pak lítá jedna radost ... A Hančo, jsem si jistá že žádná tichá domácnost není ... aspoň doufám ... *15* *15* Jinak já mám furt jenom nějaký džíny a k tomu nějaký to triko takže na mě ta křída vidět není ... ale rači si vezmou lahev napustí do ní vodu a pak mě polejou a říkaj mi miss mokrý tričko ... *15* *15* *15* To by je jeden pak zabil ... ale miluju je ... bez nich by ta škola byla jenom jedna velká nudná prdel *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj ... :(
Michale... tak to u nás taky... po zdech máme fleky od pomeranče, jablka, salámu a másla a na oknech od jogurtu, salámu, másla, sýrů atd...:D :D A houba... no tak to je klasika..:D
-
-
-
-
-
Cestopis...
Už 2 roky si plánuju že napíšu cestopis o svých letních toulkách ... tenhle rok sem si už domluvila, že budu s rodinou jezdit po zámkách a hradech co nejvíc a taky po jiných třeba k jezerům (Plešné, Čertovo, Černé atd.) prostě projít si Šumavu a českou historii ... něco málo už jsem prošla, a vždycky jsem si plánovala vyfotit se před každou památkou kterou jsem navštívila a udělat z toho knížku a napsat co všechno jsem tam viděla plus historii kterou sama sesmolím z knih a internetu ... ale pořád nějak nebyl čas to zrealizovat tak na blogu se o to pokusím :D :D A v tom děníčku jsem teď přidala dnešek tak si to můžeš přečíst a zasmát se ... *15* *15* *15* -
-
Re: Cestopis...
Míšo, to je skvělej nápad. To začni psát, já jsem stim začal s cestopisama až teď a nějak mě to začalo bavit.
Uvidíš že jezdit po hradech a zámcích je opravdu skvělý, já už takhle jezdim 8 let. Tady v Česku je toho tolik, že se to všechno do konce života nedá navštívit :o) -
-
Re: Re: Cestopis...
To plánuju ... až odmaturuju, tak chci projet za ty 4 voůlný měsíce jenom se stanem a snad i s kámoškou co nejvíc z český republiky *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Cestopis...
Ty máš ale plány. :o) Můžeš se zastavit i u Kačky. :o)
Takhle podobně jsem chtěl objet celou republiku, taky jenom se stanem. Ale než se to uskutečnilo, tak sem to projezdil po jednotlivých místech.
-
-
-
-
http://style.iprima.cz/celebrity/avril-lavigne-pravda-o-jejim-tehotenstvi?utm_source=facebook&utm_medium=BF&utm_campaign=hw <-- tak to myslíte je Avril těhotná nebo není? ;) *3* *14* *4*
-
-
*co
-
-
Děte pryč!
Přestaňte se tady hádat a jděte se hádat k madoně stejně ste si to vymysleli vy, fanoušci madonny tak se hádejte u ní! *13* -
-
Re: Děte pryč!
My se tady hádáme? Jestli sis nevšimla,hádka na téma avril versus madonna už skončila *1* A nevymysleli jsme si to my-fanoušci madonny,to vy jste si začali,když jste ty dvě srovnávali a já jsem Madonnu pouze bránila a pak mi tady všichni vyčítali,že jsem si JÁ začala....OMYL Přečtěte si příspěvek Takže !!!!!!!!! Trochu vám.... 2.nejhůře hodnocený.
-
-
ROZVOD
Ano to, že se Avril a Deryck rozvádí je pravda po tom když to avril napsala na svůj MySpace tahle zpráva obletěla světem a hodně fanoušku jako že aj mě to velmi ranilo :( více se dočtete zde : http://veris-avril.blog.cz/0909/sok-avril-a-deryck-se-rozesli -
-
Re: ROZVOD
jo napsala to i na avrillavigne.com -
Re: ROZVOD
hm.... ................ škoda že se rozešli , moc jim spolu slušelo mno.. *9* -
-
Re: Re: ROZVOD
no nevim uvěřim..až to všude uvidim
-
-
-
u rozvodu
sem se dozvedel ze se vzdava domu ve kterym s deryckem bydleli. Nechava mu ho. Tak to je vprd... protoze sem si chtel poridit barak vedle ni :-) -
-
Re: u rozvodu
jo tak to by te stalo hodne :D ale nekde jsem cetla ze se Av libi Anglie a ze by se tam nekdy chtela prestehovat to by prece jenom bylo levnejsi *3* -
-
Re: Re: u rozvodu
A hlavně by to bylo blíž....xD
-
-